Side-Banner

Niewielka Pożyczka Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Niewielka Pożyczka

Szybka pożyczka z rabatem w Niewielka Pożyczka!

niewielkapozyczka.pl to propozycja dla każdego, kto nie korzystał jeszcze z oferty pozyczkaplus.pl. Kwota pożyczki wynosi od 200 do 2000 zł., a okres spłaty pożyczki od 15 do 30 dni. Jeśli w czasie trwania pożyczki okaże się, że potrzeby finansowe klienta uległy zwiększeniu, z pomocą przyjdzie opcja przedłużenia okresu spłaty lub refinansowania pożyczki.

Niewielka Pożyczka Opinii(e)

Wojciech Kotarba  | 24/05/19  13:06:37 | Opinia o sklepie :
Szybka pożyczka profesjonalne podejście do klienta , rzetelni i uczciwi . Godni zaufania polecam - wszystkim którzy potrzebują gotówki . Zapraszam do skorzystania z super oferty. Zachęcam po prostu super.
Katarzyna Kwiatkowska  | 04/05/19  07:38:10 | Opinia o sklepie :
Pożyczka na miarę możliwości. Portal który pomaga w uzyskaniu pożyczki sprawdzony udzielają kredytu ale nie można mieć zbyt dużo zobowiązań. Będę polecać wśród znajomych i zapewne jeszcze kiedyś skorzystam z ich oferty
Joanna Kasprowicz  | 24/04/19  07:29:33 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Niewielka Pożyczka. Ostatnio skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Korzystne warunki, wszystko poszło sprawnie i szybko. Polecam.
Andrzej Filipiak  | 16/04/19  20:15:16 | Opinia o sklepie :
Takie sklepy polecam tylko w przypadkach nagłych, kiedy na już jest potrzeba pożyczenia niewielkiej gotówki i na krótki czas. Dlatego też ma wysokie oprocentowania pożyczek. W internecie chyba od niedawna.
Joanna Żmuda  | 20/03/19  21:35:59 | Opinia o sklepie :
Polecam,szybkość wypłat bardzo dobra. Dobra stronka do szybkiego zarabiania pieniędzy. Bardzo Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bohdan Chaika  | 31/12/18  18:40:12 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Moim zdaniem, naprawdę potrzebuję małej pożyczki. Dzięki tej stronie udało mi się zdobyć dodatkowe pieniądze. Potrzebowałem dodatkowych drobnych wydatków. Polecam ten sklep internetowy wszystkim.
Duchnowska Duchnowska  | 08/12/18  05:48:45 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Byłam zmuszona wziąć szybką pożyczkę nie wychodząc z domu. W internecie jest bardzo dużo takch firm .Dzięki tej stronie łatwiej jest sie zdecydować z kogo skorzystać, bardzo prosty i czytelny proces wypelniania , i trwa to chwilę.Polecam
Beata Marczak Boguszewska  | 08/12/18  12:33:08 | Opinia o sklepie :
Pieniądze wypłacone szybko i sprawnie ,minimum formalności, żadnych ukrytych kosztów .Strona łatwo dostępna .Miła i przyjazna obsługa.Szybka decyzja.Stałe wsparcie osobistego konsultanta . POLECAM zarówno przed świętami jak i po świętach
Ewa Madej  | 09/12/18  19:31:47 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Niewielka Pożyczka jest moim zdaniem bardzo potrzebny. Dzięki tej stronie udało mi się otrzymać dodatkowe pieniądze. Były mi potrzebne na dodatkowe drobne wydatki. Wszystkim polecam ten sklep internetowy.
Maria Śliwińska  | 29/11/18  22:29:43 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Niewielka Pożyczka jest moim zdaniem bardzo potrzebny. Dzięki tej stronie udało mi się otrzymać dodatkowe pieniądze. Były mi potrzebne na dodatkowe drobne wydatki. Wszystkim polecam ten sklep internetowy.
Arletta Królak  | 21/11/18  10:50:55 | Opinia o sklepie :
Niewielka pożyczka to dobra pomoc w nagłych sytuacjach. O pożyczkę można wnioskować praktycznie przez 7 dni w tygodniu, wnioski są rozpatrywane bardzo szybko, nie ma sprawdzanie w bik i w razie problemu ze spłatą jest tez możliwość przedłużenia.
Mieczysław Pokuć  | 19/11/18  12:44:10 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Niewielka Pozyczka korzystam i jestem zadowolony z usług tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym dla osub ktore chca miec swiadczone uslugi na najwyzszym poziomie
Beata Stefaniak  | 14/11/18  21:08:24 | Opinia o sklepie :
Niewielkapozyczka.pl to nowa marka na rynku szybkich internetowych pożyczek, to propozycja na zaspokojenie potrzeb wielu klientów. Czas realizacji pożyczki skrócony do minimum. Można dopasować ofertę do swoich indywidualnych potrzeb i dobrać okres spłaty oraz wielkość pożyczki. Polecam:)
Boguslawa Pasionek  | 09/11/18  06:24:21 | Opinia o sklepie :
Super szybki sklep internetowy jestem bardzo zadowolona z jakości zamawiane towaru oraz szybkość wysylki profesjonalne zbieranie zamówień Gwarancja jakości różnorodne ceny oraz ceny wysyłki sklep internetowy jak najbardziej godny polecenia
joanna wanicka  | 28/10/18  15:59:34 | Opinia o sklepie :
szybki wniosek wysoka przyznawalnosc bardzo szybko realizuja wszystko nie trzeba dlugo czekac pieniadze wyplacane natychmiast jednyna pozyczka godna polecenia i zaufania minimum formalnosci polecam jesli ktos w trudnej sytuacji
Wiktoria Jędrzejewska  | 25/10/18  12:54:57 | Opinia o sklepie :
Sklep ten udziela faktycznie szybkich pożyczek, jak sama nazwa wskazuje. Zasady ma czytelne i politykę ochrony danych osobowych, bo to sprawdzałam. Oprocentowanie pożyczek ma raczej wysokie. Od niedawna na rynku.
Weronika Domagała  | 25/10/18  15:58:41 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu , wszystko w bardzo dobrych cenach i ofertach . Każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Rafał Rozmarynowski  | 24/10/18  09:16:35 | Opinia o sklepie :
Nie ma problemu otrzymania pożyczki , a cennik jest umieszczony na stronie . Działają bezproblemowo i bez żadnych opóźnień nie musiałem podać celu na co są środki i plus bardzo duży przejrzystość umowy polecam .
Ilona Kowalska  | 23/10/18  07:56:08 | Opinia o sklepie :
Szybko , sprawnie w piec minut! Extra pozyczka w kazdym momencie mozna zrealizowac w szybki sposob swoje zachcianki nawet wtedy gd brak nam kasy! Tu otrzymasz pomoc od profesjonalistów! Polecam
Robert Brzymyszkiewicz  | 23/10/18  08:17:19 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Niewielka Pożyczka to sklep, który spełni oczekiwania wszystkich osób chcących w szybki i dogodny sposób wziazc pożyczke. Bardzo miła obsługa, dużo promocji. Polecam zdecydowanie !!!
jacek basiński  | 22/10/18  19:40:17 | Opinia o sklepie :
internetowy sklep udzielajacy chwilowek,oprocentowanie nie jest przesadznie wysokie,bardzo dobry oraz szybki kontakt telefoniczny z konsultantami,poagaja oni doradzic oraz rozlozyc kwote na dogodne raty ktore spokojnie mozna splacac
Jadwiga Zgliszewska  | 18/10/18  06:31:14 | Opinia o sklepie :
Oferta porównywalna z tymi, jakich na rynku wiele. Jednak Niewielka Pożyczka - to... wiele Cash! Aż 65 zł, więc warta zachodu. Poza tym wszystko bardzo szybko i bez utrudnień. Zwracasz w terminie i... czysty zysk! :)
Mieczyslaw Pokuć  | 15/10/18  12:02:48 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Niewielka Pożyczka korzystam i jestem zadowolony z usług tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chca miec swiadczone swoje usługi na dobrym poziomie
Marzena Jędrzejewska  | 11/10/18  16:25:51 | Opinia o sklepie :
Szybkie pieniądze w krótkim okresie spłaty. Wtedy można skorzystać z oferty sklepu. Inaczej nie proponuję i specjalnie tego nie pochwalam. Spore oprocentowanie jest z tym związane, lepiej sobie przemyśleć czy warto.
Elżbieta Wieszczek  | 08/10/18  09:22:54 | Opinia o sklepie :
Niewielka Pożyczka to idealne rozwiązanie gdy potrzebujesz szybkiej gotówki. Bez zbędnych formalności . Nawet 1500 zł na 30 dni. Zero kosztów ukrytych. RRSO 0 %. Spłacasz dokładnie tyle ile pożyczyłeś. A pieniądze możesz mieć na koncie nawet w 15 minut .
Mateusz Gawroński  | 09/10/18  00:44:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajna firma, jedna z marek firmy pożyczka plus. Pierwsza pożyczka jest za darmo, a to akurat duży plus, do tego należy dodać, że proces aplikacji o pożyczkę jest szybki i prosty, a wypłata błyskawiczna, polecam!
Paweł Szulc  | 25/09/18  22:57:42 | Opinia o sklepie :
Kto z nas nie potrzebował kiedyś niewielkiej pożyczki w kwocie do 2000zł? Z pomocą przychodzi ta szybka pożyczka z terminem spłaty od 15 do 30dni. Okres spłaty można przedłużyć lub refinansować pożyczkę. Dodatkowo otrzymujemy 65 CashBack.
Aleksandra Buzak-Senator  | 13/09/18  18:41:13 | Opinia o sklepie :
Kto z nas nie potrzebował kiedyś niewielkiej pożyczki w kwocie do 2000zł? Z pomocą przychodzi ta szybka pożyczka z terminem spłaty od 15 do 30dni. Okres spłaty można przedłużyć lub refinansować pożyczkę. Dodatkowo otrzymujemy 65 CashBack.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
10% rabatu na okulary
Kod:PROMO
ODBIERZ DO 4,00 CashCoins Multu
visit register click click