ODBIERZ DO 1,93% CashCoins Merlin.pl

Nike Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Nike

Odzież i obuwie marki Nike

NIKE.com odwiedza miesięcznie ponad 7 milionów użytkowników, będąc najbardziej charakterystycznym i autentycznym sprzedawcą odzieży sportowej. Program daje wyjątkową okazję do współpracy z jedną z wiodących światowych marek sportowych, która stara się być inspiracją i innowacją dla każdego sportowca na świecie.

Nike Opinii(e)

Józef Filipiak  | 11/08/19  20:38:31 | Opinia o sklepie :
Znany obuwniczy, i nie tylko, sklep sportowy. Marka znana od lat. Kupowałem w tym sklepie buty sportowe i mam je do dziś. Oznacza to wysokiej jakości obuwie, na lata. Strona sklepu przyciąga propozycjami ofert.
Emilia Sarnecka  | 20/05/19  06:05:01 | Opinia o sklepie :
Nike to jedna z moich ulubionych marek odzieżowych, i jedna z najstarszych w historii branży. Bardzo ją lubię, a najbardziej lekkie, przewiewne adidasy, w których biegam dla kondycji fizycznej i sportu.
Marianna  | 12/04/19  08:24:34 | Opinia o sklepie :
NIKE.pl super sklep z obuwiem sportowym i nie tylko. Dla całej rodziny do sportów wyczynowych i dla normalnych użytkowników. Bardzo dobrze wykonane z estetycznym wyglądem. Najlepiej jednak kupować w czasie promocji. Wtedy ceny są dość przystępne. Polecam.
Denis  | 07/04/19  08:06:49 | Opinia o sklepie :
Dla wszystkich od małego do dużego godny uwagi sklep NIKE.com z odzieżą i obuwiem sportowym. Bardzo miła obsługa oraz doradztwo. Wiele okazji oraz naprawdę wspaniałych promocji. Sam odwiedź stronę sklepu bo naprawdę warto.
Grażyna  | 07/04/19  08:49:33 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep NIKE. Bardzo wysoka jakość produktów oraz profesjonalna obsługa. Bardzo duży wybór produktów. Łatwy kontakt i miły personel służący pomocą. Przy promocjach przystępne ceny do zaakceptowania. Zajrzyj do sklepu i zdecyduj.
Jerzy Krzemień  | 07/04/19  22:11:01 | Opinia o sklepie :
Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie. Dostałem potwierdzenie rozpoczęcia transakcji a po dwóch dniach otrzymałem maila ze z przyczyn niezależnych od nich transakcja została anulowana. Kpina'/ Nie polecam!!!
Maria Zbieg  | 14/11/16  12:28:10 | Opinia o sklepie :
Wysoka jakość i profesjonalna obsługa Łatwy kontakt i miły personel,który zawsze służy pomocą. Szybka wysyłka,bezproblemowe zwroty i wymiany. Polecam zakupy w tym sklepie. Gdyby tak jeszcze trochę niższe ceny:)
Natalia Indycka  | 16/01/17  09:27:35 | Opinia o sklepie :
Sklepy Nike to miejsce gdzie możesz kupić bardzo dobrej jakości obuwie sportowe, ale też zdarzają się modele butów bardziej do eleganckiego stroju. Buty zakupione u nich są wytrzymałe, dobrze znoszą konserwację.
Iwona Kokosza  | 01/02/17  12:27:03 | Opinia o sklepie :
super sklep internetowy jak zarazem stacjonarny z super promocjami , każdy kto lubi markowe rzeczy znajdzie coś dla siebie jak i dla najbliższych, buty i ubrania w promocyjnych cenach, sprawdz sam i przekonaj się polecam,
Jolanta Filipiak  | 17/02/17  06:13:39 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Nike. Produkt dotarł do mnie bardzo szybko. Buty miękkie w dotyku, zdecydowałam się jednak wymienić buty na inny model- zwrot i ponowna wysyłka tutaj także bez problemu, a trochę się tego jednak obawiałam. Polecam!
Paulina Jakub Sagan  | 21/02/17  16:27:13 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w e-sklepie jest duży wybór produktów i oczywiście z wysyłka nie ma żadnego problemu. Tylko ceny produktów nie które są za wysokie. Polecam Pozdrawiam Sagan Paulina
Marzena Zubel  | 24/02/17  06:39:24 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep firmowy , mnóstwo okazji by kupić super buty, liczne wyprzedaże i duży wybór.Jakość rewelacja..Obsługa bardzo profesjonalna i miła. Szczerze polecam tego sprzedawce, bo buty i ubrania posłużą bardzo długo
Ewa Krupińska  | 02/03/17  06:04:59 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep z branży odzieżowej. Bogata oferta dla kobiet i mężczyzn. Składanie zamówienia proste. Zamówione rzeczy zgodne z opisem. Jakość towarów bardzo dobra. Może zbyt droga wysyłka. Sklep godny polecenia.
Joanna Gołębiowska  | 17/03/17  04:55:03 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep bardzo. Rzeczy są super fajne i bardzo dobrej jakości. Warte swojej ceny i służą długo. Produkty wykonane z dobrych materiałów i trwałe na długo. Na pewno nie pożałujesz jak wypróbujesz choć jedną rzecz. Polecam
Anna Lachowska  | 17/03/17  09:25:19 | Opinia o sklepie :
Wysoka jakość od lat. Nie mam poczucia, jak przy innych markach sportowych, że firma obniża standardy, bo może, bo wszyscy tak robią. Dlatego postanowiłam się trzymac własnie Nike, bo nie zastanawiam się, czy buty przetrwają sezon. Do tego sklep wygodny z dobrym interfacem.
Paulina Gajek  | 27/03/17  08:24:40 | Opinia o sklepie :
Nike to sklep dla ludzi lubiących sport, adrenaline i emocje, które czerpią ze sportu. Zakupy ciuchów sportowych czy butów tutaj sprawiają dużo przyjemności. Niejedna koleżanka pozazdrości torby z firmy Nike. Polecam ten sklep !
Monika Ko  | 28/09/16  20:58:34 | Opinia o sklepie :
Jak mawiają moi najlepsi przyjaciele: Są najeczki, są tyłeczki::) święta prawda! podpisuję się pod tym dwoma rękami. A ten sklep mi to skutecznie ułatwia. Wybór wielki, ceny przyste pne dla każdego. Nic tylko wybierać.
Waldemar  | 02/10/16  13:49:11 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep NIKE. Godny polecenia. Teraz super promocje i ciekawe rabaty. Wspaniałe buty w atrakcyjnych cenach dla każdego. Strona dla wszystkich chcących skorzystać z zakupów dobrych butów na długie lata.
Katarzyna Kędzior  | 10/10/16  09:29:25 | Opinia o sklepie :
Sklep ,jest wspaniały . Jestem bardzo zadowolona z ubrań ponieważ są wytrzymałe i materiał jest miękki i przyjemny. W sklepie ubieram całą rodzinę nawet mojego szkraba ,który jest bardzo energiczny i nawet jego buciki są nie do zdarcia. :)
Bartosz Bork  | 11/10/16  13:35:30 | Opinia o sklepie :
znakomita, światowa i kultowa marka! Możliwość zakupów najnowszych modeli butów sportowych w okazałej cenie ! Sam posiadam dwie pary. Podeszwy do parkietu Koszykówki, siatkówki i oczywiście buty do piłki nożnej w różnych rozmiarach.
Piotr Jusiński  | 24/12/16  11:42:17 | Opinia o sklepie :
super wdzianka dobrej jakości jak również obuwie na długo służą . zakup raz na kilka lat nawet. ceny może i wysokie ale proprcjonalnie do jakości. warto wydać kilka zl więcej i mieć coś na dłużej. polecam
Krystyna Drozd  | 25/12/16  09:31:47 | Opinia o sklepie :
Nike to przede wszystkim markowa odzież sportowa, ale nie tylko. Można tu dostać odzież dla mężczyzn, kobiet oraz dzieci i młodzieży, a wszystko to w przystępnych cenach, zwłaszcza że często trafiają się promocje.
Rafał Rozmarynowski  | 14/01/17  09:54:22 | Opinia o sklepie :
Buty 100% zgodne z opisem produktu, oraz wysoka jakość obuwia. Wysyłka też bardzo szybka, ale wiadomo przy świętach bywa różnie. Tanio, szybko, solidnie. Bardzo polecam wszystkim ten sklep oraz zakupy.
Renata Szczygieł  | 15/01/17  14:30:21 | Opinia o sklepie :
Nike uwielbiam te marke i ten sklep ! Są tam takie rzeczy że nie wiadomo co wybrać ,kurtki ,bluzy spodnie ,buty i wiele innych ,lubie tam wracać zawsze znajdę coś fajnego na czasie i w dobrej cenie Polecam każdemu !
Łukasz Błaszczak  | 15/01/17  17:31:43 | Opinia o sklepie :
Duży wybór towar nowy zgodnie z opisem rozmiarem, udany kontakt bez zastrzeżeń. Miła profesjonalna obsługa która służy z chęcią pomocą i doboru odpowiedniego rozmiaru butów a w razie braku na stanie pomoc w znalezieniu odpowiedniego modelu. Polecam
Wojciech Wińkowski  | 18/01/17  19:02:48 | Opinia o sklepie :
Solidny,miła obsługa,bogaty asortyment,możliwe zniżki i rabaty,profesjonalny personel.Bardzo lubię tam uczęszczać ponieważ nawet jeśli nic nie kupuje to zawsze otrzymuje wyczerpującą informacje na temat oglądanego towaru.Polecam serdecznie.
DARIUSZ GARDZIEJCZYK  | 19/01/17  18:30:31 | Opinia o sklepie :
Nike to moja ulubiona marka sportowa. Dzieci wprost nie wyobrażają sobie butów sportowych z innej firmy. Obuwie dobrej jakości i we świetnych wzorach. Wytrzymałe i wygodne. Polecam dla wszystkich sportowców.
Adrian Zieliński  | 21/01/17  22:01:00 | Opinia o sklepie :
Nike to bardzo dobry i jak najbardziej profesjonalny sklep. Każdy sportowiec jak i człowiek ze stylem znajdzie tam coś dla siebie. Jeśli chodzi o buty to jest duży wybór i trudno wybrać te jedyne. polecam
Andrzej  | 22/01/17  11:27:04 | Opinia o sklepie :
marki nike w zasadzie nie trzeba reklamować, należy do czołówki firm oferujących odzież i sprzęt sportowy, sklep oferujący artykuły z tego poziomu również muszą dostosować się do poziomu marki, więc nie powinno budzić zdziwienia, że sklep ten jest akurat dobry, polecam
Przemek Strembski  | 22/01/17  11:56:17 | Opinia o sklepie :
super sklep , bardzo duży wybór asortymentu , super promocje i rabaty , ceny dużo lepsze niż u konkurencji , polecam gorąco , każdy znajdzie tu coś dla siebie lub na prezent dla rodziny czy znajomych !!!
Agnieszka Piotrko  | 23/01/17  02:10:54 | Opinia o sklepie :
Warto zaglądać do sklepu internetowego nike. Mają fantastyczną odzież i akcesoria sportowe w rewelacyjnej jakości! Szczególnie warto śledzić promocje - można trafić naprawdę na perełki w przyzwoitych cenach. Realizacja zamówienia też bez zarzutu - sprawnie i szybko. Polecam!
Mateusz Tokarski  | 26/01/17  10:17:47 | Opinia o sklepie :
Witam, chcalbym podzielic sie swoja opinia na temat sklepu internetowego Nike. Mianowicie, jest on dokladnie taki jak oczekiwalem zanim po raz pierwszy na niego wszedlem. Wszystko bardzo czytelnie i jasno rozmieszczone. Polecam
Elwira  | 27/01/17  08:54:54 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię zakupy w sklepie internetowym Nike, gdyż jest dużo fajnych promocji, można znaleźć zniżkę na zakupy, co prawda ceny są trochę wysokie, ale gwarancja jakości i oryginalności. Po za tym szybka dostawa. OK
Slawomir Minga  | 27/01/17  18:40:39 | Opinia o sklepie :
SKLEP NIKE,JEDNA Z WIADACYCH FIRM PRODUKUJACYCH MARKOWE OBUWIE SPORTOWE,BUTY TE WYKONANE SA Z BARDZOI TRWALYCH MATERIALOW,WIEC SERDECZNIE POLECAM TE BUTY WSZYSTKIM NIEDOWIARKOM A CENY SA PRZYSTEPNE POLECAM
Zbigniew Olesiński  | 28/01/17  04:18:13 | Opinia o sklepie :
Gorąco polecam tą markę ponieważ sam ją kupię najczęściej z powodu jakości i nowoczesnego dizajnu jest wiele podobnych Marek ale ta jest najlepsza dlatego ją gorąco polecam sam kupuje z powodu jakości i dużego asortymentu gorąco polecam
Monika Pakura  | 01/02/17  14:25:12 | Opinia o sklepie :
moim zdaniem to bardzo dobra i fajna firma. Od kąd jestem stałym klientem , to nigdy nie miałam zadnych problemów z tą firmą . Mysle , ze to jeden z moich ulunionych sklepów sportowych. Zawsze jestem na bierząco.
Dominika Izbicka  | 01/02/17  17:16:51 | Opinia o sklepie :
Produkty marki NIKE są wysokiej jakości, dobrej ceny i przede wszystkim zawsze można spotkać w tym sklepie miłą i pomocną obsługę. Buty czy ubrania nie niszczą mi się i jestem zadowolona w 100% z zakupu. Na pewno jeszcze nie raz zajrzę do tego sklepu.
Jacek Stańkowski  | 02/02/17  08:32:59 | Opinia o sklepie :
Sklep dla mnie.bardzo wysoka jakość.Oferowane towary są bardzo wysokiej jakości i wyjątkowo trwałe.Kupując z oferty kilka rzeczy często można dostać darmowe gratisowe rzeczy np skarpetki.Polecam tam zaglądać.
Piotr Ganobis  | 02/02/17  19:17:10 | Opinia o sklepie :
Internetowy sklep Nike oceniam bardzo dobrze. Transakcje przebiegają płynnie, strona jest bardzo czytelna a ich produkty - jak zwykle zadowalające. Na zamówiony produkty nie trzeba długo czekać, sklep ze wszystkiego się wywiązuje.
kamil kalita  | 05/02/17  14:13:27 | Opinia o sklepie :
Nike to godna poleceniu firma do zrobienia zakupów bo zawsze jestem zadowolony z ich usług, I Bardzo wam wszystkim polecam naprawdę warto czasem na chwile oderwać się od rzeczywistości i dla przyjemności porobić zakupy.
Stanisaw Koodziejski  | 05/02/17  14:54:08 | Opinia o sklepie :
Nie POLECAM!!! Zamówiłem buty w sobotę. dopiero we wtorek dostałem informację, że moje zamówienie zostało anulowane ponieważ buty mają jakąś wadę. Widzę, że to iich zwyczajowy tekst formułki.. Nie polecam, szkoda zachodu i czasu na tak nie profesjonalny sklep.
patrycja kucz  | 07/02/17  10:51:08 | Opinia o sklepie :
Lubię robić zakupy w sklepie Nike mają tam super ubrania sportowe i buty w dobrych cenach. Zawsze kupuję buty z firmy Nike ponieważ są wytrzymałe jest to jeden zakup na około 3 lata. Polecam ten sklep warto tam kupować.
Romana Wołczyk  | 11/02/17  15:11:22 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy ! Daje możliwość zapoznania się z ciekawymi produktami dla każdego ! Oferuje bogaty asortyment odzieży sportowej, akcesorii sportowych, butów do biegania, itp.Super ciekawe promocje ! Profesjonalna obsługa! Polecam !
Jolanta Podlińska  | 13/02/17  10:58:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo atrakcyjne ceny na oryginalne produkty Nike, wysyłka do InPost (po opłaceniu przez PayU) po prostu expresowa. Zamówiłam we wtorek wieczorem, a w czwartek rano produkt już był w moim InPoście do odbioru. Zatem jestem bardzo zadowolona z tej transakcji i serdecznie polecam ten sklep.
Honza Solufka  | 14/02/17  17:00:10 | Opinia o sklepie :
często kupuje na tej stronie i wszystko jest pięknie miła obsługa raz nie wiedziałem to zadzwoniłem i już jednak punkty dostałem dopiero tydzien po zakupie ale wszystko jaknajbardziej w pożądku jedynie cena mogła by się opuśćić o koszt wysyłki ale i tak kupiłem fajne buty
Pawel Malecki  | 15/02/17  20:13:05 | Opinia o sklepie :
bardzo dobry sklep niskie ceny mila obsluga bogaty asortyment spodnie bluzy i odziez sportowa sa doskonalej jakosci obuwie jest lekkie przepusczajace powietrze i oczywiscie cena jest zaskakujaco niska
Kaziczek Piotrko  | 19/02/17  00:33:12 | Opinia o sklepie :
Sklep Nike posiada super jakościowe produkty w przystępnych cenach. Szczególnie polecam zakupy na promocjach lub wyprzedażach, ponieważ można naprawdę upolować hiciory. Ja tak stałam się właścicielką super butów - lekkich i wygodnych, i na pewno nie przepłaciłam. Polecam!
lucyna kot  | 25/02/17  19:40:18 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Nike jest najfajniejszym sklepem tego typu.Ceny nie są zbyt wysokie,zawsze jest dużo promocji na cały asortyment.Dostawa jest bardzo szybka.Buty różnych fasonów są ciekawe,interesujące,zachęcają wizualnie do kupna.Korzystajcie z zakupów w tym sklepie,bo warto.
Agnieszka Włodarczyk  | 28/02/17  08:48:49 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie polecam sklep internetowy NIKE. Daje możliwość zapoznania się z ciekawymi produktami dla każdego ! Oferuje bogaty asortyment odzieży sportowej, akcesorii sportowych, butów do biegania, itp.Super ciekawe promocje. Profesjonalna obsługa. Polecam.
Ola Kwa  | 28/02/17  17:07:58 | Opinia o sklepie :
Bardzo atrakcyjne ceny na oryginalne produkty Nike, wysyłka do InPost (po opłaceniu przez PayU) po prostu expresowa. Zamówiłam we wtorek wieczorem, a w czwartek rano produkt już był w moim InPoście do odbioru. Zatem jestem bardzo zadowolona z tej transakcji i serdecznie polecam ten sklep.
Ryszard  | 28/02/17  17:11:35 | Opinia o sklepie :
JEDNA Z WIODĄCYCH FIRM PRODUKUJĄCYCH MARKOWE OBUWIE SPORTOWE,BUTY TE WYKONANE SA Z BARDZO TRWAŁYCH MATERIAŁÓW,WIEC SERDECZNIE POLECAM TE BUTY WSZYSTKIM NIEDOWIARKOM A CENY SA PRZYSTĘPNE POLECAM SKLEP NIKE
Joanna  | 28/02/17  17:20:57 | Opinia o sklepie :
Często kupuje na tej stronie. Miła obsługa. Raz nie wiedziałem to zadzwoniłem i już wszystko jak najbardziej w porządku. Jedynie cena mogła by być niższa o koszt wysyłki ale i tak kupiłem fajne buty.
Magdalena Iwo  | 28/02/17  17:27:40 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep NIKE. Zamówione rzeczy zgodne z opisem. Jakość bardzo dobra, po upraniu w pralce nic się nie dzieje. Szybka wysyłka. Bardzo dokładny haft na obuwiu i super napis na koszulce. Jestem bardzo zadowolona.
Ewa Więckiewicz  | 28/02/17  17:40:32 | Opinia o sklepie :
Zawsze mam problem z kupieniem butów, ponieważ mam mały rozmiar i muszę kupować byty dziecięce, a w Nike w swojej ofercie ma zawsze buty,które mi odpowiadają i są bardzo wytrzymałe. Całą rodziną kupujemy buty Nike i naprawdę polecam.
Andrzej Kruczek  | 03/03/17  20:13:50 | Opinia o sklepie :
Polecam! bardzo dobry sklep internetowy z szerokim asortymentem produktów sportowych! bardzo czytelna i intuicyjna strona! Sklep warty do odwiedzenia!
patryk chądzyński  | 08/03/17  15:47:10 | Opinia o sklepie :
jest to super sklep z butami znam wiele takich butików ale ten jest chyba najlepszy co fakt produkuje drogie ale podkreślam bardzo dobre buty
Konrad Skorupa  | 08/03/17  20:30:38 | Opinia o sklepie :
Marka Nike mówi sama za siebie, cena z wyższej półki, czasami za bardzo wysoka, ale za markę się płaci, obsługa jak zawsze perfekcyjna bez zastrzeżeń , zdecydowanie polecam, sprawnie zawsze i szybko bez problemów.
Joanna Wiza  | 09/03/17  11:25:16 | Opinia o sklepie :
Sklepy internetowe Nike.pl to sieć sklepów oferująca najlepszej jakości buty sportowe, odzież, stroje kąpielowe damskie i męskie oraz wiele innych rozmaitości dla każdego sportowca. Polecam wszystkim zainteresowanym!
Rafał Maciejczak  | 12/03/17  06:56:29 | Opinia o sklepie :
Jestem w 100% zadowolony , buty idealnie pasują , są bez żadnych skaz czy wad . Jedyne co no to ta cena :( . Troszkę zbyt wysoka w mojej ocenie , bo konkurencyjne marki są nieco tańsze , a wcale nie gorsze bo mam buty 3 lata , ale zobaczymy dla porównania które bardziej warte ceny .
Sławomir Turowski  | 12/03/17  12:50:46 | Opinia o sklepie :
Każdy kto lubi aktywnie spędzać czas spotkał się z produktami tej firmy. Większość powraca do następnych zakupów szerokiego asortymentu ponieważ ludzie są zadowoleni z zakupów. Jest w czym wybierać, a jakość produktów jest bardzo dobra.
Elżbieta Sypek  | 12/03/17  14:20:19 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep ze sportową odzieżą i obuwiem dla mężczyzn, kobiet, chłopców dziewczynek. Kupisz tu wszystko w dobrych cenach i dostawa może być za free. Super produkty kupisz również na wyprzedaży których tutaj nie brakuje... Polecam...
Stanisław Sypek  | 12/03/17  14:24:10 | Opinia o sklepie :
Polecam....Fajny sklep ze sportową odzieżą i obuwiem dla mężczyzn, kobiet, chłopców dziewczynek. Kupisz tu wszystko w dobrych cenach i dostawa może być za free. Super produkty kupisz również na wyprzedaży których tutaj nie brakuje...
TheMon  | 12/03/17  17:12:55 | Opinia o sklepie :
super jakość,soper ciuchyi buty.Ceny wysokie ale za jakość trzeba zapłacić.Dokładnie wykonane szycia i hafty.Każdy znajdzie coś dla siebie lub kogoś bliskiego.Polecam każdemu kto jest zdecydowany wyda troszkę więcej ale za 100%prdukt.
Olek D  | 13/03/17  18:12:26 | Opinia o sklepie :
Najlepsze buty do grania w piłkę nożną. Za każdym razem kiedy ktoś zapyta: "Ej stary jakie buty kupić: Nejki czy Adzidasy?" odpowiadam: "Bier Nejki zią". Serio, nie zamieniłbym ich na żadne inne buty, moje ostatnie, które kupiłem rok temu jeszcze się nie rozpadły.
EWELINA CIURUŚ  | 15/03/17  09:59:45 | Opinia o sklepie :
Nike to jedna z najlepszych marek odzieży sportowej. Bardzo szeroki wybór asortymentu. Ostatnio sama zrobiłam tam większe zakupy. Na przesyłkę nie musiałam długo czekać. Ubranie bardzo wygodne. Polecam
Martyna Lubetzka  | 21/03/17  20:20:59 | Opinia o sklepie :
Miesiąc temu miałam przyjemność zamawiać buty nike jestem bardzo zadowolona wszystko się zgadzało tak jak w opisie, długo nie musiałam czekać na dostarczenie butów, koszt wysyłki też wporzadku. Obsługa bardzo mila
Wioletta Grzegorczyk  | 04/04/17  19:13:28 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep,są ciekawe zniżki,rózne promocje,wyprzedaże,można sporo zaoszczędzić przy umiejętnym kupowaniu.każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego i na swoje możliwości finansowe.ceny są przyzwoite i do tego rabaty.
Emil Pietrzak  | 08/08/17  20:08:15 | Opinia o sklepie :
kupiliśmy buty! Syn zadowolony, nie są to pierwsze i na pewno nie ostatnie buty tej firmy. po za tym bluzy i koszulki mamy w kolekcji są bardzo dobre. dobra jakość i zawsze coś ciekawego znajdzie się.
Adam Mili?ski  | 07/11/17  09:34:01 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z markową odzieżą oraz obówiem sportowym, dla każdego coś miłego. Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz, ponieważ jakość sprzedawanych rzeczy jest ponad poziom. Cena przystępna oraz różnorodność towaru.
Jan Tamul  | 15/04/18  20:26:45 | Opinia o sklepie :
duży wybór asortymentu,dostepnosc towaru,dostepnosc ,rabatow i promocji, wybor mozliwosci platnosci, dostawy, zakupu towaru dostepnosc czasowa sklepu, szeroki wybor rozmiarow asortymentu chandlowego,bardzo ciekawa i odpowiednia szata graficzna strony internetowej sklepu ,
Bogusława Staśczak  | 16/09/18  10:14:23 | Opinia o sklepie :
Nike to odzież wysokiej jakości i ładnym wzornictwie dla kobiet i mężczyzn.Jest bardzo wygodna.Każdy może poczuć się wyjątkowo,nosząc tą odzież.W zaciszu domu można wybierać tak długo jak chcesz.Warto.
Ksawery Sarnecki  | 05/11/18  06:04:21 | Opinia o sklepie :
Nike to bardzo znana marka obuwnicza, jedna z najbardziej znanych światowych i rozpoznawalnych - a przy tym niezastąpiona - tylko ta firma wypuściła czarne nike zrobione z materiału przepuszczającego - idealne do biura!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 6,00% CashCoins
Nieprzecenione buty 20% taniej
Kod:BUTY20
Side-Banner
visit register click click