ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET

OleOle.pl Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu OleOle.pl

Rabat na sprzęt elektroniczny, AGD i RTV na OleOle.pl

OleOle.pl znajduje się w czołówce sklepów internetowych zajmujących się sprzedażą sprzętu fotograficznego, komputerowego, elektronicznego, RTV i AGD. Najpopoularniejsze marki produktów to: Philips, Sony, Samsung, LG, Canon, Bosch, Electrolux.

OleOle.pl Opinie

MichaÅ‚ ChÅ‚osta  | 06/09/20  21:53:37 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy reklamuje się hasłem:"Oglądaj gdzie chcesz. Kupuj na OleOle.pl!". Przyznam, że widząc tę reklamę nie wierzyłem w prawdziwość tego hasła. Zacząłem przeszukiwać internet w celu znalezienia najlepszej oferty. I najtaniej był on akurat na stronie www.OleOle.pl.
Tomasz Kacprzak  | 02/09/20  09:53:30 | Opinia o sklepie :
Super sklep, który wyróżnia się wieloma zaletami. Super towar w super cenie. Super promocje. Super szybka wysyłka. Super mila, kompetentna i profesjonalna obsługa. Same plusy. Wygodna płatność bo przez internet.
Lidia Wicek  | 19/08/20  17:18:12 | Opinia o sklepie :
Sklep OleOle jest jednym z fajniejszych sklepów.Warto go odwiedzać w poszukiwaniu promocji.Wybór artykułów jest duży więc pewnie każdy znajdzie tu coś dla siebie. Obsługa pomocna więc zaglądam tu często .
Les Witek  | 19/07/20  08:35:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny, sprawnie działający sklep. Kupuję tam od wielu lat i nigdy do tej pory nie spotkało mnie nic, co mógłbym uznać za niedopatrzenie czy też nieuczciwość. Szybkie realizacje, konkurencyjne ceny, miła obsługa. Polecam !
Beata Piwowarczyk  | 10/07/20  08:54:24 | Opinia o sklepie :
Sklep OleOle jest super. Często odwiedzam ten sklep i szukam promocji. Dodatkowo można skorzystać z dostawy do domu. Polecam ten sklep. Obsługa jest miła i pomocna. Dodatkowo można dostać dodatkowe rabaty.
Mariusz Rybicki  | 02/07/20  13:19:00 | Opinia o sklepie :
Ostatnio w media mark chciałem kupić telefon dla córki. Wybrałem firmę Xiaomi model Redmi note 9 s. Ze względu, że nie mieli na magazynie poradzili abym złożył zamówienie drogą elektroniczną co po powrocie uczyniłem. O dziwo telefon był dostępny po godzinie.
jacek senderak  | 18/06/20  07:14:15 | Opinia o sklepie :
Korzystam powtórnie z usług sklepu i jestem bardzo zadowolona dobre opisy produktów duży asortyment i najważniejsze rewelacyjne ceny poza tym szybka dostawa z polecam wszystkie operacje przebiegly wzorowo
Radosław Szafraniec  | 10/06/20  12:43:41 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy w którym można kupić dosłownie wszystko od najmniejszej zeczy do największych licytacje i szybka dostawa prosto do domu super zeczy w niskich cenach naprawdę polecam wszystkim co cenią sobie czas i pieniądze
Piotr  | 07/06/20  11:14:17 | Opinia o sklepie :
Jest mi bardzo łatwo w dzisiejszych czasach robić zakupy za pośrednictwem strony internetowej OleOle.pl, Posiadaja szeroki asortyment aktualnie interesujacych mnie artykułów AGD. Szybka dostawa to kolejny atut. Polecam
KAMILLA SIWKA  | 03/06/20  15:31:46 | Opinia o sklepie :
Sklep Ole Ole posiada bogaty asortyment sprzętów, które zaspokoją gust nawet najbardziej wymagających klientów. Nowe kolekcje są bardzo designerskie a jednocześnie przystępne cenowo. Zakupy przez internet nawet na raty nie sprawiają żadnych problemów.Polecam!
Tomasz Kacprzak  | 27/05/20  20:37:55 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Na tle innych sklepow internetowych wyróżnia sie wieloma zaletami. Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo niskie ceny na super produkty. Błyskawiczna wysyłka.. Wygodna płatność, bo przez internet.
Krystyna Olchowik  | 27/05/20  08:17:23 | Opinia o sklepie :
Zrobiłam zakupy w sklepie Ole Ole i jestem nim oczarowana - super sklep, szybka dostawa, uprzejmość, doskonały sprzęt, wyczerpujące informacje, rzetelność. Sklep zasługuje na polecenie każdy znajdzie coś dla siebie.
Stanislaw Horodko  | 15/05/20  16:15:46 | Opinia o sklepie :
Bardzo bogata i różnorodna oferta, miła obsługa, otwarta na rozmowy o jakości i przydatności sprzętu, bardzo pomocna w podjęciu decyzji o ewentualnym zakupie, czytelna strona łatwa w obsłudze, interesująca oferta outletu, dająca duże możliwości wyboru sprzętu bez przepłacania.
Stanisaw Koodziejski  | 17/05/20  13:17:25 | Opinia o sklepie :
Sklep jako sklep jest ok. Kupuję od nich mnóstwo towarów, ale zawsze jest problem z gwarancją. Zgłosiłem teraz 5 popsutych pralek i rozpatrywanie gwarancji i wysłanie serwisu trwa już 2 miesiące i nadal nic. Tragedia
Mariusz Duchnowski  | 12/05/20  15:23:55 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry Polecam zakupy w tym sklepie internetowym ,mają dobre ceny i bogaty asortyment , szukałem telewizora samsung i w tym sklepie była najlepsza cena w poruwnaniu do innych .strona czytelna wysyłka bardzo szybka,
Elżbieta  | 13/05/20  09:20:48 | Opinia o sklepie :
kupowałam w tym sklepie sprzęt AGD do domu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, czasu dostawy . Dostawa szybka, produkty dobrze zapakowane. kontakt ze sklepem szybki i bezproblemowy. No i przede wszystkim taniej niż w sklepach stacjonarnych.
łukasz łacek  | 10/05/20  00:04:17 | Opinia o sklepie :
dużo promocji i atrakcyjne ceny miły kontakt telefoniczny polecam wszystkim . można dużo fajnych rzeczy i gadżetów kupić, dobra jakość i trwałość oraz szybka dostawa . zawsze dobre ceny i dostępność
Andrzej Filipiak  | 06/04/20  11:51:55 | Opinia o sklepie :
Tak, faktycznie to bardzo dobrze zaopatrzony sklep w sprzęt gospodarstwa domowego. Ceny ma bardzo przystępne i do tego konkurencyjne. Świetny sklep internetowy, który z czystym serecem mogę polecić. Wiem, bo kupowałem:-)
Zbigniew Wojczak  | 02/02/20  08:27:12 | Opinia o sklepie :
Mam zaszczyt pochwalić sklep OLEOLE . Naprawdę są teraz w tym onlajnowym sklepie fajne promocje . Wreszcie udało mi się kupić mój wymarzony sprzęt . Super szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Doskonałe opisy przedmiotów!. Pozdrawiam
Jadwiga Zgliszewska  | 31/01/20  09:35:33 | Opinia o sklepie :
Kupiłam laptop w znacznej promocji - w cenie o kilkaset zł niższej niż regularna. Mega udany zakup! Wszystko przebiegło bardzo szybko, bezproblemowo i sympatycznie. Płatność wygodna, bo przez internet. Darmowa wysyłka. Same plusy!
Damian Jabłoński  | 30/01/20  08:49:53 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep OLE OLE!!! Super ceny i super produkty. pierwsza jakość. szybka dostawa. Często korzystam z tego sklepu i nigdy się nie zawiodłem!!! Nigdy też nie musiałem nic reklamować. Mila obsługa. po prostu super
Renata Kopcio  | 26/01/20  13:10:34 | Opinia o sklepie :
Tanio, szybko i solidnie. Bardzo polecam ten sklep. Można tam znaleźć wszystko niezbędne do domu i nie tylko. Polecam! Parę lat temu kupiłam mikrofalówkę. Działa do tej pory. Myślę, że znów skorzystam z usług tego sklepu.
Dawid Gwiazdoń  | 20/01/20  01:20:19 | Opinia o sklepie :
bardzo szybko dociera zamówienie do klientów, jestem bardzo zadowolony z usług tej strony internetowej. Bardzo gorąca ja polecam. Dziękuję i pozdrawiam
Daniel Miśkiewicz  | 18/01/20  20:14:21 | Opinia o sklepie :
Atrakcyjne ceny :) Jestem zadowlony z zakupu :) Zawsze można kupić coś w okazjonalnej cenie. Polecam wszystkim niezdecydowanym bo naprawdę warto. Będziecie zadowoleni. Duży wybór różnych rzeczy. Pozdrawiam
Arletta Królak  | 15/01/20  14:56:25 | Opinia o sklepie :
Super, bez obaw można zamawiać. Towar przyszedł w ustalonym przeze mnie terminie. To nie pierwsze zakupy w tym sklepie ,zawsze wszystko jest przeprowadzone wzorcowo. Jestem zadowolona z zakupów w sklepie oleole.
Maciej  | 15/01/20  06:05:44 | Opinia o sklepie :
Ceny przystępne- konkurencyjne. Szybka wysyłka, informacje na maila o przebiegu. Towar nowy ze wszystkimi papierami. Jeszcze się nie zawiodłem, a kupuje dosyć czesto na ole ole więc jak najbardziej polecam sklep
Maurycy Kochanowicz  | 15/01/20  07:54:33 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy, często w nim robię zakupy, tani sprzęt i dobrej jakości. Ostatnio kupiłem Mikrofalówkę marki Sharp z której jestem bardzo zadowolony. W przyszłości zamierzam kupić dobry telewizor.
Renata Jagusiak  | 10/01/20  08:44:50 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie . Zamawialam przez internet sprzet do calego domu -lodówka, pralka, mikrofalowka, telewizor, okap, czajnik, odkurzacz -jestesmy zadowoleni! Uzytkujemy juz ponad 2 lata. Pan ktory przywiozl uprzejmy pomocny. Serdecznie polecam OLE OLE
Wioleta Lesińska  | 09/01/20  13:35:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo pozytywny sklep internetowy ponieważ posiada super produkty w niezmiernie niskich cenach przez co są ogromnie konkurencyjni w porównaniu do innych sklepów posiadających bardzo podobny asortyment.
Anna Jaros  | 03/01/20  19:31:58 | Opinia o sklepie :
Najlepsza strona, polecam :) każdy znajdzie coś w swojej cenie, szybka wysyłka i nie drogie , elektonika czego tylko dusza zapragnie, dużo znajomych kupuje tylko w tym sklepie i każdemu by polecili jest naprawdę super
Michał Piątkiewicz  | 15/12/19  23:03:37 | Opinia o sklepie :
Z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep wszystkim, którzy chcą dokonać szybkiego i prostego zakupu towarów. Sklep posiada ogromny asortyment towaru oraz duży wybór metod płatności. Gorąco polecam.
Aneta Szklarska  | 16/11/19  20:45:53 | Opinia o sklepie :
Według mojego doświadczenia jest to jeden z najlepszych sklepów internetowych,na stronie sklepu można znaleźć wszystko czego trzeba w cenach bardzo niskich. Z czystym sumieniem polecam odwiedziny sklepu Ole Ole.
Katarzyna Kuśmierska  | 05/11/19  12:16:53 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Obsługa na najwyższym poziomie. nie mogę się do niczego przyczepić. wszystko bardzo profesjonalne, doradztwo i inne usługi. polecam z czystym sumieniem każdemu kto potrzebuje fachowej pomocy i potrzebnego sprzętu w super cenach
Magdalena Pragłowska  | 16/10/19  22:23:00 | Opinia o sklepie :
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówień. Nigdy się na nich nie zawiodłam. Kontakt zawsze miły. Nigdy nie miałam opóźnień w realizacji zamówień. Cena nie zawsze najniższa, ale czasem lepiej dopłacić kilka złotych i mieć pewność ze towar dotrze w jednym kawałku. Polecam.
Aneta Warachewicz  | 20/09/19  10:18:35 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy na wysokim poziomie jak i obsługa. Wszystko dostarczone na czas pod same drzwi. Jest możliwość wywozu starego sprzętu a jest to duża pomoc w sytuacji zakupu nowych dużych sprzętów. Polecam.
Ryszard Szatanik  | 12/09/19  16:23:45 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobre konkurencyjne ceny, bardzo szeroki wybór asortymentu dostępnego od ręki, bardzo szybka realizacja złożonych zamówień z bardzo dokladnym przebiegiem transakcji. Jak najbardziej polecam tą stronę
Aneta Bogdan  | 03/09/19  13:18:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne konkurencyjne ceny, mega szeroki wybór asortymentu dostępny od ręki,szybka bezproblemowa realizacja zamówień z bardzo dokladnym przebiegiem transakcji. Jak najbardziej polecam tą stronę.
Anna Grot  | 29/08/19  20:02:09 | Opinia o sklepie :
najlepsze ceny na rynku,szybka i bezpłatna dostawa.Można nawet wybrać dzień i godzinę dostawy, usługę wniesienia i wyniesienia starego sprzętu za dodatkową opłatą. Polecam i na pewno skorzystam w przyszlosci
Irek Majerczyk  | 24/08/19  20:28:39 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Ole Ole!!! Czesto wraz z rodziną zaopatrujemy się w nim w różne sprzęty rtv agd itd. Mają bardzo duży wybór produktów w naprawdę przystępnych cenach. Szybka i tania wysyłka. Jeszcze nigdy nawet nue musiałem nic reklamować. wszystko poprostu super
Aleksandra Kochanowska  | 17/08/19  19:47:09 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam ten sklep, mam wszystko w jednym miejscu, od AGD po telewizory, ekspresy czy odkurzacze. Towary zamawiam dostawa na konkretny dzień, a nie jak kurierowi wypadnie. Ceny towarów są znacznie niższe niz w innych sklepach, a jak znajdziesz taniej to cenę wyrównują plus dają dodatkowy rabat. polecam
Gabriel Wylot  | 19/07/19  21:51:39 | Opinia o sklepie :
Witam, chciałbym podzielić się opinią na temat tego sklepu internetowego.Otóż muszę przyznać, że jest to pełen profesjonalizm w każdym znaczeniu tego słowa,bardzo miła obsługa klienta. Jestem zadowolony z zakupów.
Zofia Cygon  | 16/07/19  19:13:16 | Opinia o sklepie :
Wspaniałe że jest sklep internetowy OleOle. pl gdzie można znaleźć akcesoria do domu i urządzić tanio i elegancko pokój dzienny dla dzieci i zakupić meble modne i wygodne do sypialni oraz fajne zaslonki do okien.
Bogdan Kopczyński  | 04/07/19  05:32:10 | Opinia o sklepie :
jest czołowym sklepem internetowym w swojej dziedzinie częste promocje , rabaty z wielu stron . polecam wyposażenie domu skorzysta . znajdziecie tam wszystko co jest najbardziej potrzebne w waszym domu ,działce a nawet w garażu czy warsztacie .po pierwszych zakupach zadowolenie gwarantowane .
Katarzyna Skierska  | 29/05/19  12:54:16 | Opinia o sklepie :
Szczerze polecam, super konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka, wspaniała obsługa Klienta. Obsługa zawsze pomocna, potrafiący doradzić i rozwiać każda wątpliwość. Możliwe płatności ratalne. Robiłam zakupy wielokrotnie i jeszcze na pewno skorzystam.
Dianitka Komza  | 23/05/19  09:58:46 | Opinia o sklepie :
szybka realizacja zamówień. j artykuł zgodny z opisem polecam tą stronę jeżeli chodzi k sobie nie zakupów przez Internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Małgorzata Michalska  | 18/05/19  05:19:23 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia tym co chcą kupić lub wymienić sprzęt AGD lub coś z elektroniki. Wybór duży asortymentu można kupić internetowo, ceny nawet niskie, szybka wysyłka a obsługa bardzo miła. Polecam.
Barbara Korduła  | 13/04/19  11:40:08 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo ciekawy sklep internetowy z wieloma atrakcyjnymi promocjami.Bardzo duży wybòr oferowanych towaròw po bardzo przystępnej cenie .Zakupy w tym sklepie to wielka przyjemność.Polecam z całego serca.
Dorota Szymczak  | 15/03/19  19:14:04 | Opinia o sklepie :
Sklep Ole Ole to najlepszy sklep jaki może być. Ceny bardzo korzystne w porownaniu z innymi sklepami. Zamawiałam do domu duży sprzęt agd (lodówkę i zmywarkę). Sprzęt dotarł cały i w przewidzialnym terminie. Terminy i koszty przesyłki też atrakcyjne (w moim przypadku nie było kosztów przesyłki). Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
Anna Kowalczyk  | 08/03/19  08:49:56 | Opinia o sklepie :
Kupuję od kilku lat na oleole! i jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów, oferowane produkty są super jakości, posiadają pełne, wyczerpujące opisy, dobre ceny i bardzo szybką dostawę. Konsultanci są rzeczowy i konkretni. Polecam zakupy na oleole! bo to dobra inwestycja.
Ewa Muszyńska  | 05/03/19  14:33:40 | Opinia o sklepie :
Konkretny sklep, z przeróżnymi produktami, jeśli sprzęt elektroniczny, to tylko tu. Przesyłka zawsze bardzo dobrze zabezpieczona na czas podróży, zamówiłam m.in. pralkę i zmywarkę, wszystko zostało wniesione do domu i podłączone. Polecam
Helena Filipiak  | 05/03/19  17:26:29 | Opinia o sklepie :
Lubię ten internetowy sklep OleOle.pl pod względem dużego wyboru sprzętu elektronicznego. Sklep ten realizuje szybko zamówienia swoich klientów. Dostarcza towar na miejsce w stanie nienaruszonym. Polecam.
Ludwik Nesterowski  | 24/02/19  06:18:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep internetowy. Zdarzyło się, że kilka razy dokonałem tam zakupu.Jest to doskonałe uzupełnienie Allegro. Dostawa zawsze na czas. Polecam wszystkim kupującym przez internet. Będziecie zadowoleni.
Karolina Królikowska  | 21/02/19  21:36:44 | Opinia o sklepie :
Świetna obsługa. Szybko odpowiadają na zapytania. Reagują na powstały problem. Szeroki wybór produktów. Do tego są mają bardzo konkurencyjne ceny. I nie ma problemu ze zwrotami. Ogólnie bardzo polecam ten sklep.
Marzena Jędrzejewska  | 31/01/19  19:40:59 | Opinia o sklepie :
Sklep, w którym zamawiałam i szczerze go polecam. Ceny sprzętu AGD i RTV ma konkurencyjne na polskim rynku. Ma w sprzedaży duży wybór urządzeń domowych. Łatwo się w nim kupuje, a wiec i łatwo powraca.
Ewa Owsiak  | 01/02/19  11:58:45 | Opinia o sklepie :
Szczerze polecam sklep internetowy Ole!ole!!!!Ogromnu wybór przeróżnych produktów.Do tego atrakcyjne ceny!!!Często korzystam z ich usług.Ostanio kupiłam u nich tablet.Tanio,szybko go otrzymałam i do tego dobry produkt.Mimo iż firma mało znana.Naprawdę super sklep
Aleksandra Buzak-Senator  | 08/02/19  19:40:01 | Opinia o sklepie :
Sklep oferujący asortyment elektroniczny, komputerowy, fotograficzny oraz RTV i AGD. Ceny są atrakcyjne. Ostatnio kupowałam w nim m.in. dzbanek z filtrem do wody. Transakcja przebiegła bez problemu. Zakupy szybko dostarczone i dobrze zabezpieczone. Polecam.
Piotr Kuśmirowski  | 02/12/18  06:37:45 | Opinia o sklepie :
bardzo polecam zakupy na OleOle.pl mają konkurencyjne ceny, zawsze jakieś rabaty. poza tym posiadają usługi wniesienia, podłączenia, oraz wyniesienia starego sprzętu. oraz bardzo szybki czas realizacji zamowienia
Iwona Zemsta  | 01/12/18  09:05:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie internetowym. Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment produktów gospodarstwa domowego.Bardzo szybka dostawa,towar porządnie zabezpieczony przed zniszczeniem.Polecam.
Andrzej Jędrzejewski  | 29/11/18  09:13:56 | Opinia o sklepie :
Sklep konkurencyjny dla innych sprzedajacych sprzet agd i rtv. Cenowo roznie wychodzi, ale warto polowac na promocje i znizki. Strona sklepu jest ciekawie zaprojektowana. Mila obsluga klienta kompetentnie udziela porad.
Marta Pilch  | 21/11/18  21:05:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór sprzętu AGD, korzystne ceny i usługi, szybka dostawa, kupiłam lodówkę i wszystko odbyło się zgodnie z opisem, została w terminie przywieziona i ustawiona sprawnie i szybko. polecam gorąco!
Kamila Cicho?  | 20/11/18  07:48:35 | Opinia o sklepie :
uwielbiam sklep ole Ole. Można dostać naprawdę super rzeczy za niewielką cene, a na dodatek często są super promocję. obsługa kompetentna, profesjonalna, pomocna i mega miła. wysyłka szybka i wszystko dzięki przebiega bez najmniejszych problemów
Katarzyna Kwiatkowska  | 20/10/18  13:59:32 | Opinia o sklepie :
Myślę że ma doskonałe ceny w porównaniu do innych sklepów z agd. Zamierzam teraz u nich zakupić kuchenkę wolnostojaca i porównując z innymi sklepami w ole ole wypada cena o 200 zł taniej. Polecam sklep
Emilia Woźniak  | 20/10/18  18:47:09 | Opinia o sklepie :
dokonywalam zakupów wielokrotnie i nigdy nie zdarzyły się żadne komplikacje. szybko , sprawnie, tanio . To przyjemność kupowanie u tak solidnego partnera. Jednocześnie czas realizacji ekspresowy. polecam
Kasia Stolarczyk  | 08/10/18  22:01:36 | Opinia o sklepie :
Zakupiona niedroga lodówka w sklepie OleOle.pl niestety nie była dobrym wyborem. Skusiła niska cena, a przedmiot kiepski. Lodówka bardzo niestabilna, bujająca się, w prawdzie lekka, ale prawie jak z kartonu.
Maria Zatryb  | 07/09/18  10:52:55 | Opinia o sklepie :
Sklep z dużą ilością towarów.w bardzo atrakcyjnych cenach.Bardzo fajna strona internetowa sklepu z możliwością wyszukania towaru jaki jest w danej chwili potrzebny.Sklep ma również sprzedaż na Allegro.Polecam
Patryk Tarnowski  | 27/08/18  14:33:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecą ten sklep, szybka dostawa, a przede wszystkim tania, a poza tym duży wybór wysyłki. Po za tym, produkty i usługa jest najwyższej jakość. Używam ich usług często, bez żadnych zastrzeżeń. Bardzo polecam
Katarzyna Bogdan  | 12/08/18  11:00:52 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep! Nie tylko mega szeroki asortyment ale również najniższe ceny rynkowe a do tego miła i fachowa obsługa klienta oraz szybka dostawa zamówionego towaru wprost do domu. Towar pierwsza klasa
Lucyna Śliwka  | 28/07/18  07:23:18 | Opinia o sklepie :
super - zakupy w oleole to czysta przyjemność oczywiście ceny konkurencyjne względem innych sklepów i dobra znajomość towaru przez obsługę oraz szybka dostawa i towar dobrze zapakowany do wysyłki polecam
Magdalena Wojtyra  | 28/07/18  08:42:59 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oleole! oferuje szeroki wachlarz produktów elektronicznych oraz AGD. Osobiście jestem na etapie poszukiwania produktów agd do zabudowy, a serwis ten jest pomocny i w pełni ułatwia mi wybór.
Krzysztof Domagała  | 19/07/18  20:00:47 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje bardzo szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Wszystko w bardzo przystępnych cenach i dobrej jakości , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Miłosław Gibuła  | 19/07/18  03:40:22 | Opinia o sklepie :
Witam. Polecam sklep z całą odpowiedzialnością gdyż mają najniższe ceny gdyż nie muszą utrzymywać sklepu stacjonarnego i personelu. A poza tym mają ogromny wybór produktów z danej kategorii i zawsze znajdziemy w sklepie coś czego szukamy.
Dariusz Dziopak  | 19/07/18  07:53:34 | Opinia o sklepie :
OLE OLE ! to sklep w którym można zawsze znaleźć cos co aktualnie jest potrzebne, akcje promocyjne, dobrej jakości towar i możliwość odbioru zamówionego towaru w placówkach stacjonarnych. Wszystko to powoduje, ze warto zaglądać na stronę sklepu i warto kupować.
Mieczyslaw Pokuć  | 18/07/18  09:02:26 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego ole ole korzystam i jestem zadowolony z usług tego sklepu i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowany ktorzy chca miec swiadczone usługi na najwyzszym poziomie,moja ocena bardzo dobry
Adam Lenartowicz  | 14/07/18  21:49:47 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep! Kupiłem w nim rewelacyjny grill za niezwykle małe pieniądze, miałem farta bo trafiłem na promocję. Już za kilka dni był droższy o ponad 100,- zł. Szybka wysyłka, darmowy transport, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam.
Janina Przybyłowicz  | 15/07/18  12:21:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo konkurencyjne ceny. Towar jakościowo spełnia moje oczekiwania, a dostawa szybka i bezpieczna. W pełni polecam i na pewno skorzystam w razie potrzeby. Niewątpliwie lider na rynku sklepów internetowych z RTV AGD
EWELINA CIURUŚ  | 10/07/18  17:56:02 | Opinia o sklepie :
Witam Chciałam zachęcić do zakupów w sklepie internetowym oleole.pl Zamówienia są szybko wysyłane i perfekcyjnie zapakowane. Zawsze docierają na czas. Ja często robię tam zakupy i zawsze jestem zadowolona. Polecam
Ilona Kowalska  | 03/07/18  14:45:29 | Opinia o sklepie :
bardzo fajny sklep.szybko sprawnie i bardzo konkretnie, zawsze jestem zadowolona.Pełen profesjonalizm personelu. Swietnie zapakowana przesyłka. bez zarzutu, polecam z pelnym przekonaniem na 100% !!
Alfreda Pyzdek  | 02/07/18  17:38:58 | Opinia o sklepie :
kolejne moje zamówienie realizowane w tym sklepie , po raz kolejny sklep potwierdził że można mu zaufać gdyż szybko realizują zamówienia dobry i profesjonalny szybki kontakt z obsługą sklepu.Mogę w pełni polecić powyższy sklep
Antoni Sliwka  | 02/07/18  10:20:43 | Opinia o sklepie :
witam zakupy w sklepie ole ole to czysta przyjemność wybór artykułów rewelacyjny porostu dla każdego coś miłego i dobrego. szczególnie polecam konsultantów w sklepie którzy są mili i potrafią doradzić co konkretnie kupić. POLECAM
Robert Brzymyszkiewicz  | 26/06/18  09:53:17 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy OleOle.pl to sklep , który spełni oczekiwania wszystkich osób chcących kupic sprzet RTV i AGd do domu. Duzo promocji, atrakcyjne ceny, bardzo miła obsługa. Każdy znajdzie cos dla siebie. Polecam!!!
Krzysztof Mendewski  | 23/06/18  12:48:06 | Opinia o sklepie :
Zawsze gdy robię zakupy w OLEOLE, jestem zadowolony z szybkości dostawy, wspaniałej obsługi informującej i cenami. Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie. Można odbierać przesyłki w różnych punktach w kraju. Tak trzymać, GRATULUJĘ !
Bozena klahs  | 21/06/18  18:41:25 | Opinia o sklepie :
Świetny portal. Jeszcze się ze sobą poznajemy ale mam nadzieję, że będę się świetnie bawić i uda mi się coś przy tym zarobić :) Na razie wszelkie odczucia są bardzo pozytywne, portal łatwy w obsłudze.
Małgorzata Gawarzewska  | 20/06/18  19:18:48 | Opinia o sklepie :
super zawsze wszystko na czas nie ma żadnych opóźnień paczki są dobrze zabezpieczone kontakt z obsługą dobry duży wybór artykułów można co do odbioru uzgodnić czas i miejsce każde zamówienie jest opatrzone numerem
Beata Pacholska - Parzysz  | 19/06/18  14:31:13 | Opinia o sklepie :
Właśnie kupiłam odkurzacz z tego sklepu. Obsługa błyskawiczna, rzetelna i kompleksowa. po wykonaniu przelewu w ciągu dwóch dni kurier dostarczył mi produkt domu w doskonałym stanie i z 4-letnią gwarancją. Naprawdę polecam.
Magda Maciejewska  | 19/06/18  12:43:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży asortyment sklepu. Dobry kontakt z obsługą klienta. Zamówiony laptop już po niespełna 24 godzinach był u mnie w domu. Jestem tez zadowolona z jego ceny, taniej nigdzie w internecie nie znalazłam.
Tomasz Toborek  | 16/06/18  21:46:36 | Opinia o sklepie :
Pełna profeska...towar w pełni zgodny z zamówieniem.Kurier,mimo ostrzeżenia, że nie musi telefonować, jednak to zrobił. Dobrze zgrane - oby więcej takich firm. Polecam tą firmę i tego dostarczyciela, na kilku innych troszkę się przejechałem.
Gabriela Ossowska  | 17/06/18  18:12:13 | Opinia o sklepie :
Jestem zawsze zadowolona z zakupów na Ole Ole. Duży wybór produktów, dobra jakość i kompetentna miła obsługa, Towar dostarczony w obiecanym terminie, a koszt przesyłki niski. Można się też załapać na darmową dostawę. Trochę czekałam na CashBacki
Ireneusz Górka  | 11/06/18  07:59:03 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep internetowy ze sprzętem elektronicznym, zarówno pod względem cenowym, jak i co do wyboru. Oferta zaspokaja różne gusta. Wyposażyliśmy całą kuchnię bez wychodzenia z domu. Szybka i bezproblemowa obsługa.
Jan Tomala  | 08/06/18  07:58:30 | Opinia o sklepie :
kupiłem lodówko zamrażarke-jestem zadowolony.nawet dopstałem rabat 50 zł. na dalsze zakupy.w przyszłosci kupiłem zamrażarke i też byłem zadowolony z ceny.kierowca pomaga przy transporcie do miejsca docelowego.
Krystian Bednarz  | 03/06/18  07:13:19 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam sklep OleOle.pl. Jestem bardzo zadowolony z zakupów internetowych w tymże sklepie. Obsługa klienta i kontakt idealny wraz z ekspresową dostawą. W przyszłości na pewno skorzystam po raz kolejny z ich zakupu.
Krystian Bednarz  | 03/06/18  07:07:56 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam sklep OleOle.pl. Jestem bardzo zadowolony z zakupów internetowych w tymże sklepie. Obsługa klienta i kontakt idealny wraz z ekspresową dostawą. W przyszłości na pewno skorzystam po raz kolejny z ich zakupu.
Dariusz  | 31/05/18  07:58:07 | Opinia o sklepie :
OleOle.pl to świetny sklep internetowy. Kupisz w nim wszystko co potrzeba do twojego domu i nie tylko: AGD, telewizory, narzędzia, telefony, kamery, komputery, konsole, rowery i inny sprzęt turystyczny. Po prosztu wszystko. Polecam !!!
Gaba777  | 31/05/18  08:09:05 | Opinia o sklepie :
OleOle.pl to fajny sklep internetowy. Znajdziesz tu przede wszystkim urządzenia i akcesoria do domu, komputery, kamery, konsole a także sprzęt turystyczny, rowery i inne. Miła obsługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
afrodyta kokosza  | 30/05/18  12:53:45 | Opinia o sklepie :
sklep OleOle.pl to internetowy sklep-outlet ze sprzetem agd,rtv ,narzędziami,sprzetem sportowym w niskich cenach, darmową dostawą,przekonaj się sam setki zadowolonych klientów,polecam dla szukających okazji
Iwona Kokosza  | 30/05/18  12:20:10 | Opinia o sklepie :
sklep OleOle.pl to internetowy sklep-outlet ze sprzetem agd,rtv ,narzędziami,sprzetem sportowym w niskich cenach, darmową dostawą,przekonaj się sam setki zadowolonych klientów,polecam dla szukających okazji
Karolina Szymańska  | 30/05/18  07:50:07 | Opinia o sklepie :
polecam kupiłam żelazko z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona wszystko zgodnie z opisie i przesylka bardzo szybko .Polecam te firmę jest bardzo rzetelna i Maja bardzo przystępne ceny na pewno każdy coś znajdzie dla siebie
Paweł Jakosz  | 22/05/18  16:47:06 | Opinia o sklepie :
Sklep ma bardzo dobrą i szeroką ofertę dla każdego oraz darmowy transport od 99 zł. Polecam tam robić zakupy każdemu użytkownikowi Internetu. Na pewno każdy tam znajdzie coś dla siebie i swojej rodziny.
Zdzisław Maciejowski  | 23/05/18  07:34:10 | Opinia o sklepie :
Sklep, którego można polecić. Jest tu wszystko czego potrzebuje zwykły śmiertelnik. ZNAJDUJĄ SIĘ TEŻ TU RODZYNKI. Śmiało możesz tu dokonać potrzebnych dla siebie zakupów. Wejdz do sklepu i przeszukaj strony.
Krzysztof Latkowski  | 21/05/18  11:32:02 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie internetowym OleOle.pl wszystko co zamówiłem dotarło do mnie w ustalonym terminie bez żadnych problemów. Obsługa firmy transportowej bez zastrzeżeń. Sklep oceniam na bardzo dobry.
Ewa Krupińska  | 22/05/18  06:11:59 | Opinia o sklepie :
Jak zawsze niezawodny jest ten sklep. Szeroka oferta produktów sprawia, że zawsze znajduję tu to czego mi potrzeba. Szybkość i sprawność obsługi to kolejne plusy dla tego sklepu. Polecam gorąco- kupujcie tu.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 3,50% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click