ODBIERZ DO 4,00% CashCoins BonPrix

PANDORA Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu PANDORA

Ręcznie wykańczana biżuteria ze zniżką na PANDORA

PANDORA oferuje szeroki wybór ręcznie wykańczanej biżuterii. Charmsy, które dodasz do bransoletki uchwycą wyjątkowe chwile, klipsy, zawieszki. Niepowtarzalne zestawy pierścionków. Srebrna i złota biżuteria. Zestawy upominkowe i wiele innych na PANDORA.

PANDORA Opinii(e)

Zuzanna Kuligowska  | 03/06/19  03:18:46 | Opinia o sklepie :
Doskonały sklep online PANDORA.Oferuje bardzo duży wybór srebrnej i złotej biżuterii.Biżuteria jest oryginalna i pięknie wykonana,można tu znaleźć biżuterię unikatową zarówno dla siebie jak i na prezent,dużo zniżek i promocji.Polecam
Zofia Cygon  | 19/05/19  07:55:30 | Opinia o sklepie :
Rewelacyjna okazja do zakupu dobrej jakości i wykonania oraz ładnej oryginalnej biżuterii na Dzień Matki w sklepie Pandora.Kompetentna i miła obsługa klienta powoduje że chce się tu kupować. Polecam sklep.
Agnieszka Zrąbkowska  | 15/05/19  01:45:50 | Opinia o sklepie :
Doskonały sklep online PANDORA.Oferuje bardzo duży wybór srebrnej i złotej biżuterii.Biżuteria jest oryginalna i pięknie wykonana,można tu znaleźć biżuterię unikatową zarówno dla siebie jak i na prezent,dużo zniżek i promocji.Polecam
Janina Cyndler  | 28/04/19  10:44:37 | Opinia o sklepie :
Doskonały sklep online PANDORA.Oferuje bardzo duży wybór srebrnej i złotej biżuterii.Biżuteria jest oryginalna i pięknie wykonana,można tu znaleźć biżuterię unikatową zarówno dla siebie jak i na prezent,dużo zniżek i promocji.Polecam
Adam Miliński  | 13/02/19  11:07:07 | Opinia o sklepie :
Sklep z dobrej jakości markową biżuterią, wzory jak i pomysł na wygląd biżuterii jest oryginalny na swój sposób. Każdy znajdzie tam coś dla siebie, cena wygórowana jak na srebro i złoto. Miła obsługa na pewno tu wrócę.
Ola K  | 10/02/19  11:39:10 | Opinia o sklepie :
Bransoletkę sprezentowałam sobie w Pandorze na urodziny. Nie rozstaje się z nią ani na jedna chwilę. Na żywo piękniejsza niż na zdjęciu, produkt zgodny z opisem. Wyjątkowo dobra jakość. Polecam sklep Pandora.
Barbara Michalska  | 18/02/19  06:58:59 | Opinia o sklepie :
Pandora to jeden ze sklepów jubilerskich stacjonarnych jak i internetowych majacych w swojej ofercie piękne wyroby jubilerskie. Począwszy od pierścionków, łańcuszków po obrączki. Piękne wzornictwo za dobrą cenę.
Joanna  | 10/02/19  11:26:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra jakość i wygląd - dla mnie klasyka prezentują się bardzo ładnie - zarówno bransoletki jaki i charmsy zakupione w sklepie Pandora. Profesjonalne podejście do klienta. Sklep rewelacyjny. Polecam.
Ryszard  | 10/02/19  11:18:04 | Opinia o sklepie :
Kupiłem żonie bransoletkę pandora. Piękna i oryginalna bransoletka, staranne wykonanie, stylowa, dobra jakość i wygląd. Pięknie się prezentuje - żona była bardzo zadowolona. Polecam zakupy w tym sklepie.
Magdalena  | 10/02/19  11:49:03 | Opinia o sklepie :
Super produkty, wysoka jakość rewelacyjny wygląd - jak zawsze Pandora. Bransoletka w 100% spełnia moje oczekiwania. Produkt estetycznie zapakowany idelany na prezent dla bliskiej osoby. Polecam wszystkim Pandorę
Szymon Michalski  | 12/02/19  07:00:22 | Opinia o sklepie :
Pandora to super jubilerski sklep z biżuterią. Można tam kupić piękne pierścionki, bransoletki. zawieszki i łańcuszki ze złota i srebra. Rewelacyjne wzory zachęcają do zakupu zwłaszcza na prezent dla bliskich.
Katarzyna Bogdan  | 01/09/18  23:37:04 | Opinia o sklepie :
Moja przygoda z tym sklepem zaczęła się kiedy w prezencie otrzymałam bransoletkę modułową PANDORA. Sklep uwielbiam za ich czeste promocję typu 2+1gratis i wyprzedaże. Produkty że sklepu online są zawsze pięknie spakowane. Obsługa szybka miła i fachowa.
Jadwiga Zgliszewska  | 09/08/18  13:10:15 | Opinia o sklepie :
W sklepie PANDORA kupimy różnorodne wyroby biżuteryjne dla kobiet i mężczyzn, a nawet - dzieci. Świetne propozycje prezentowe! Wysoka jakość, rozsądne ceny, pakowanie. Opcja darmowej wysyłki. Szybka obsługa zakupu.
Helena Filipiak  | 03/04/18  06:08:24 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep z biżuterią, jednakże nie jest tani. Fajnie, że za zakup można płacić kartą kredytową lub w inny sposób, czyli bez wychodzenia z domu. Nie ma problemu ze zwrotami. Strona sklepu nieco surowa.
Kamila Stępczyńska  | 29/03/18  20:25:13 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Pandora. Towar zawsze zgodny z opisem i dobrej jakiści, szybka obsługa i dostawa. Wiele promocji i rabatów. Polecam wszystkim, warto zajrzeć na stronę i coś zakupić.Pozdrawiam.
gosia W  | 13/03/18  07:56:02 | Opinia o sklepie :
PANDORA to sklep o którym wie każda kobieta bo jest to sklep z przepiękną biżuterią .Wybór naprawdę ogromny i nie wiadomo co wybrać Ceny do przełknięcia obsługa super miła a zadowolenie z zakupów na długi czas
Justyna Drzymała  | 12/03/18  11:47:47 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep mimo że nie jest najtańszy każdy znajdzie coś dla siebie.Jak ktoś chce żyć komfortowo to tylko tutaj znajdzie wyroby najwyższej jakości które sprawią że będziesz się czół bardzo przyjemnie w swoim domu.
Damian Domin  | 11/02/18  19:11:09 | Opinia o sklepie :
Witam polecam w obsłudze klienta doskonała jakość przedmiotow,szybka realizacja zakupu,szybka dostawa,pełna gwaracja towaru,sto 100% szacunek kupujacego,zrob wszystko żeby kupić tam co kolwiek naprawde warto
Józef Filipiak  | 03/09/17  08:18:17 | Opinia o sklepie :
Lubię tę markę, bowiem jest solidna, choć nie tania. Ostatnio były modne bransoletki z wisiorkami. Duzy wybór w sklepie, że nie wiadomo, co kupić na prezent. Wszystko takie eleganckie. Szybka dostawa, możliwość zwrotu.
Małgorzata Huczko  | 01/01/19  21:29:34 | Opinia o sklepie :
Pandora jest niezawodna.Piękne wykonanie.Jakość adekwatna do ceny.Kilka razy w miesiącu staram się coś zamówić. Upodobałam sobie szczególnie pierścionki. Myślę już o bransoletka . Wkrótce na pewno zamówię. Zapraszam na stronę i szczerze polecam.
Magdalena Korczyc  | 27/12/18  05:44:55 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym można kupić to co najpiękniejsze czyli biżuterię w bardzo dobrej cenie i najwyżej jakości wszystko wykonane z super dokładnością i nawet dla najbardziej wymagających piękne kamienie itp polecam wszystkim
Bożena Woźniak  | 02/12/18  19:15:14 | Opinia o sklepie :
Przygoda ze sklepem pandora zaczela sie w chwili kiedy to w prezencie otrzymalam bransoletke.maja duzy wybor bizutrii meskiej,damskiej jsk i dla dzieci.obsluga jest profesjonalna i doswiadczona w tym co robia z czystm sumieniem moge polecic.
Magda Wach  | 01/06/18  15:18:56 | Opinia o sklepie :
jestem bardzo zadowolona z pierwszego zakupu. prosta obsluga, przejrzysta oferta, szeroki wybór,ceny przystępne, szybka przesyłka. jeszcze nieraz skorzystam. polecam. cashback do tej pory nie został przyznany
Sylwia  | 24/01/17  16:41:28 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam ten sklep za charmsy. Chociaż nie są już w modzie tak jak były jakiś czas temu dalej mam do nich sentyment. Eleganckie koraliki, delikatne i z pazurem, z zawieszką lub bez, w różnych kolorach. Zawsze duży wybór, a przede wszystkim świetna jakość może za ciut wysoką cene.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click