ODBIERZ 4,00% CashCoins BonPrix

Papierowo.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Papierowo.pl

Artykuły biurowe z rabatem w Papierowo.pl!

Sklep papierniczy online z artykułami szkolnymi i materiałami do biura Papierowo.pl, to szeroki asortyment produktów do szkoły, przedszkola jak i do biura. Współpracuje z najlepszymi i najbardziej znanymi markami i dlatego jest w stanie zaproponować swoim klientom najlepsze produkty w konkurencyjnych cenach.

Papierowo.pl Opinii(e)

Helena Filipiak  | 11/06/19  20:59:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z artykułami biurowymi, do urzędu i do szkoły. Sklep mający szybko działającą obsługe klienta, co jest ważne w przypadku pytań klientów. Szybka wysyłka przez sklep dodarkowo zachęca.
Robert Żelasko  | 21/03/19  13:21:02 | Opinia o sklepie :
Sklep Papierowo pl.to super miejsce na zakupy artykułów szkolnych i materiałów do biura.Szeroki asortyment produktów. Sklep współpracuje z najlepszymi markami na rynku,miła i profesjonalna obsługa,polecam każdemu.
Jolanta Filipiak  | 20/11/18  17:03:06 | Opinia o sklepie :
Sklep Papierowo.pl jest bardzo dobrze zaopatrzony w materiały biurowe, piśmiennicze. Dobrze obsługuje klientów. Doradza w razie wątpliwości co do jakości sprzedawanego towaru. Kupiłam raz i dostawa była szybko.
Ryszard Skubała  | 04/09/18  09:14:52 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolony z obsługi tego sklepu a największym atutem jest szeroko rozbudowany asortyment, dosłownie od wkładu do długopisu, po produkty spożywcze i chemiczne, które są przydatne w każdym biurze. Polecam.
Krystyna Drozd  | 11/12/17  07:07:15 | Opinia o sklepie :
Wszystko co potrzebne uczniowi do szkoły oraz pracującym do prowadzenia biura można znaleźć w sklepie papierowo.pl. Jest tu też szeroki wybór kalendarzy, akcesoriów komputerowych a nawet podstawowych art. spożywczych. Jednym słowem; Polecam.
Jadwiga Zgliszewska  | 14/08/17  09:06:52 | Opinia o sklepie :
W sklepie papierowo.pl można się zaopatrzyć we wszystkie artykuły i przybory oraz przyrządy biurowe i papiernicze, do szkoły i nie tylko. To pożytek wielostronny że względu na możliwość internetowego zakupu i zapłaty online. Towar przesyłany pod wskazany adres.
Jerzy Krzemień  | 19/03/17  20:33:11 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo miła obsługa, na każde zadane pytanie otrzymałam odpowiedź. Niskie ceny. Informacja o dostępności produktów na stronie internetowej pokazana w sposób czytelny. Ekspresowy termin realizacji zamówienia.
Regina  | 19/03/17  08:15:58 | Opinia o sklepie :
W Papierowo.pl online kupisz wszystko co potrzebujesz by zorganizować bez problemu swoje biuro, ale nie tylko. Skompletujesz również wyprawkę dla każdego nawet najbardziej wybrednego ucznia. Sklep posiada również artykuły spożywcze.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click