ODBIERZ DO 1,23% CashCoins Neonet

Play Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Play

Skorzystaj z atrakcyjnej oferty Play!

Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!

Play Opinii(e)

Beata Hordyńska  | 16/08/19  11:53:12 | Opinia o sklepie :
Super sklep! Szybka dostawa. Miła obsługa. 100% zadowolenia. Serdecznie polecam! Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność...i bez wychodzenia z domu! Przejrzysta stronka, atrakcyjne ceny i rabaty. Czego chcieć więcej? Jestem bardzo zadowolona z transakcj. Dziękuję i jeszcze raz polecam!
Joanna Chochlewicz  | 12/08/19  11:07:48 | Opinia o sklepie :
Jestem w tej sieci od lat i jeszcze mnie nigdy nie zawiodła. Czy korzystam ze sklepu internetowego bądź osobiście z salonu obsługa klienta zawsze jak dla mnie spisuje się na 5 z plusem. Wielokrotnie dokonywałam zakupów w sklepie internetowym i naprawdę nigdy się nie zawiodłam. Jak dla mnie rzetelna firma, polecam!
Daria Jurczak  | 13/08/19  07:08:36 | Opinia o sklepie :
Plecam sklep play jest tam bardzo miła obsługa jak i doradztwo :) jestem bardzo zadowolona z abonamentu jak i sprzętu jaki od nich mam. Ogólnie nigdy się nie zawiodłam na Playu. Także bardzo mocno mogę polecić!
Łukasz Krs  | 10/08/19  00:03:11 | Opinia o sklepie :
Najlepszy zasięg. Długo myślałem nad przejściem, jednak po szybkim rozeznaniu wśród znajomych nic poza nadajnikami nie skłania ku związaniu się z tą firmą. Obecnie u konkurencji można znaleźć równie atrakcyjne oferty, a także poprawę siły sygnału. Myślę, że w niedługim czasie zrówna się z konkurencją. I to by było chyba na tyle.
Dominika Biegalewska  | 12/08/19  01:31:28 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep, bardzo duzy wybor produktow od abonamentu po kupno bezposrednio. Dodatkowo dzieki aplikacji mozna dodawac lub odejmowac pakiety.jestem bardzo zadowolona ze play tak sie rozwinął w kierunku inwidualnego klienta. Jeszcze raz polecam
Kamila Dąbrowska  | 10/08/19  18:00:27 | Opinia o sklepie :
Witam. Mam Play na karte i w sumie to nie narzekam. Internet jest tani rozmowy i SMS do sieć play darmowe. YouTube na lato za darmo, szybki kontakt telefoniczny
Dominika Nowotko  | 09/08/19  13:26:14 | Opinia o sklepie :
Brak porównywarki ofert wybranych produktów. Bardzo długie lądowanie się strony startowej operatora sieci komórkowej
Patrycja Granda  | 07/08/19  14:43:23 | Opinia o sklepie :
Jestem zadowolona ta firma współpraca jest owocowna... Polecam z całego serca... Najlepszy wśród najlepszych warto zwrócić uwagę na ofertę sprzedaży jest naprawdę bardzo dobra więc nie zwlekaj. Pozdrawiam.
Justyna Seweryniak  | 07/08/19  16:47:12 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć jaka jest! Jestem zadowolona i polecam serdecznie wszystkim, podejście do klienta rewelacja, można się dogadać w kazdej sprawie! Tanie obonamenty, super telefony, warto tam zajrzeć i sprawdzić dla siebie ofertę!
Adam Wawer  | 06/08/19  21:53:07 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep. Dzieki cashbackowi jest w nim wiele rabatow. Promocyjne ceny telefonow. Dzieki serwisowi cash back zwrot za zakupy otrzymac mozna nawet do 100zotych. Codziennie nowe promocje i rabaty na zakupy telefonow.
Magdalena Bałazy  | 05/08/19  18:26:43 | Opinia o sklepie :
Mam internet mobilny 200 GB za 60 zł. Umowa na 2 lata. U mnie śmiga zamiast internetu z kablem i daje radę nawet z Netflix, który dzięki Play miałam za darmo. Proponuję tylko sprawdzić, czy w Twojej okolicy jest dobry zasięg z Play. U mnie jest super. Play ma taką darmową kartę,dzięki której to sprawdzisz, bez ładowania się w abonament.
Łukasz Syk  | 03/08/19  05:28:57 | Opinia o sklepie :
Wszystko jest super nie mam żadnych przeciwwskazań. Obsługa jak najbardziej bardzo miła.Ocene uważam na 5 bo sam jestem klientem Play od jakiegoś czasu. Koszty wysyłki nie są duże także spoko. Pozdrawiam Łukasz Syk
Zuzanna Ryszkowska  | 03/08/19  08:40:02 | Opinia o sklepie :
Play to sieć elastyczna, można zawsze zmienić lub dodać usługę dostarcza na rynek, Różne oferty na połączenia lub Internet. Dobrze z tego skorzystać. Polecam, zawsze można zrezygnować gdy nie będzie odpowiadać
Gabriela Stanek  | 31/07/19  20:48:38 | Opinia o sklepie :
Sklep jest intuicyjny i bardzo przejrzysty. Latwy w obsludze. Gdy potrzebuje pomocy chat online bardzo pomaga takze obsluga zasluguje na cztery z duzym plusem. ogolna ocena bardzo dobra, wysylka na piec plus. czas dostawy to w moim przypadku dwa dni robocze
Damian Błaszak  | 30/07/19  18:11:04 | Opinia o sklepie :
Play to dobra firma a tym bardziej jeśli chodzi o internet. Miałem formułę elastyczną i świetne to było. Polecam każdemu. Tanio i szybki internet. Internet ma zasięg tam gdzie inni nie mają. Obsługa klienta również miła i uprzejma.
Łukasz Zych  | 28/07/19  17:59:07 | Opinia o sklepie :
Posiadam telefon w sieci Play, jestem bardzo zadowolony z kwoty mojego abonamentu jak i usług które w nim posiadam. Polecam każdemu mojemu znajomemu. Firma rzetelna, godna polecenia oraz dbająca o klienta
Patryk Pytlak  | 26/07/19  17:05:57 | Opinia o sklepie :
Korzystne oferty, zwłaszcza dla osób z kartą dużej rodziny, chociaż mogliby udoskonalić ofertę dla stałych klientów. Dużo ciekawych telefonów w miarę korzystnej ofercie. Myślę, że warto na nich postawić.
Julia Bukowska  | 18/07/19  13:23:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo przejrzysty sklep, łatwość poruszania się, łatwych szybki kontakt z konsultantem. Dokładne opisy ofert i wiele opcji dających możliwość dopasowania oferty do swoich potrzeb. Ceny w sklepie są konkurencyjne.
Włodek Lenard  | 18/07/19  11:56:12 | Opinia o sklepie :
Kupiłem ofertę telefonu i internetu na abonament, zasięg bardzo duży, internet działa szybciej niż to było przewidziane w umowie. Bardzo wysoki poziom obsługi klienta zarówno w salonie play jak i przez infolinię.
Ola Dolna  | 17/07/19  16:54:08 | Opinia o sklepie :
ocena sklepu 5/5 jestem klientem play od 5 lat i jestem zadowolona z obsługi oraz z możliwości wybrania pakietu takiego jaki mi odpowiada . ceny sa niższe w porównaniu do innych sieci. koszty wysyłki sa przestepne. polecam
Małgosia Michalska  | 13/07/19  21:39:01 | Opinia o sklepie :
Play to sklep internetowy z propozycjami zakupu smartfonów dla każdego. Proponowane oferty abonamentu są bardzo korzystne dla mnie i jestem bardzo zainteresowana tymi ofertami. Zrobię prezent dla mamy.
Arkadiusz Bireta  | 10/07/19  20:07:21 | Opinia o sklepie :
Mam Abonament od Miesiąca w Play i jestem bardzo zadowolony ;) Polecę każdemu tą sieć. bardzo dobry zasięg i bardzo dobry szybki Internet, jestem bardzo zadowolonym klientem i powiem że nie zmienię tej sieci na inną.
Katarzyna Renasiewicz  | 09/07/19  11:22:36 | Opinia o sklepie :
Ten punkt Playa to strzał w dziesiątkę, często wpadam do niego. Jest dla mnie przyjazny i mam blisko, spełnia wszystkie moje oczekiwania, nigdy mnie nie zawiódł a pracownicy sympatyczni i uczynni .Jeśli bym miała wybrać ponownie to tylko Play
Katarzyna Watusiak  | 08/07/19  08:04:49 | Opinia o sklepie :
Super pakiety, tanie polaczenia i bardzo mila obsługa w salonie w Nowogardzie. Kompetentni ludzie, którzy wiedza jak dobrze dopasowac pakiet do potrzeby klienta. Cena bardzo niska w porowaniu do konkurencji. Polecam wszystkim
Magda Piotr Feliksiak  | 02/07/19  10:25:06 | Opinia o sklepie :
Play jest super, nie zmienilabym go na żadną inna sieć. Mam go już od 5 lat i naprawdę nie można narzekać, zawsze fajne promocje. Naprawdę polecam! Dodam jeszcze, że zasięg tez jest bardzo dobry!
Marysia Gąsior  | 26/06/19  09:39:39 | Opinia o sklepie :
Sklep Play spełnił w pełni moje oczekiwania. Profesjonalna obsługa, duża wiedza na temat swojej branży. Jako klient zostałam przyjęta profesjonalnie, potrafią dobrze doradzić, przede wszystkim pytają o potrzeby swoich klientów.
Paula Kapelańczyk  | 26/06/19  07:06:31 | Opinia o sklepie :
Korzystajac ze sklepu internetowego Play nigdy nie napotkalam zadnych trudnosci. Bardzo jasna i przejrzysta strona pozwala z latwoscia korzystac ze wszystkich opcji. Latwosc poruszania sie po stronie jest duzym plusem.
Dominik Pawlak  | 25/06/19  23:22:14 | Opinia o sklepie :
dosyć często zmieniam siecć, ponieważ żadna nie potrafiła mnie zadowolić, jednak korzystam z sieci Play już od kilku lat i nigdy mnie nie zawiodła - serdecznie polecam! duży pakiet internetu, nielimitowane rozmowy - i wszystko w korzystnej cenie.
Anna Murawska  | 25/06/19  22:24:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep, wszystko jasne i czytelne. Korzystne ceny oraz spoko warunki. Witryna przejrzysta i niepowtarzalna.
Marzena Zubel  | 11/06/19  22:36:04 | Opinia o sklepie :
witam, sklep Play to rewelacja, kupiłam telefon i od razu numer, wcześniej korzystałam z innej sieci i nigdy nie miałam zasięgu przez co kontaktu ze światem .Teraz naprawdę czuję że żyję w dwudziestym pierwszym wieku.Macie problemy? Idźcie do Play.
Kaja Dworak  | 03/07/19  01:17:32 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć komórkowa z Polsce. Rzetelna obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zintegrowane opłaty za telefon internet domowy załatwiają połowę comiesięcznych opłat dzięki aplikacji play24 jednym kliknięciem
Kamil Kubicki  | 29/06/19  19:43:22 | Opinia o sklepie :
fajna gromada która potrafi obsłużyć klientów. zawsze uśmiechnięci i chętni do pracy :) Nie raz super promocje się w trafia. ceny mają nawet niskie. Chętnie przedłużę z nimi umowę za kilka miesięcy.!
Michał Mikołajczyk  | 29/06/19  06:48:43 | Opinia o sklepie :
Najlepsza Sieć to Play zdecydowanie, wybrałem abonament z telefonem.Abonament bardzo niski 46zł na miesiąc. Wszystko bez limitu internet 45GB .Telefon Samsung S8 jestem bardzo zadowolony z zakupu na stronie Play. Polecam.
Adam Bednarski  | 23/06/19  15:12:34 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sieć play.
Sebastian Michał Ostręga  | 20/06/19  19:04:12 | Opinia o sklepie :
Witam, mam w Playu Telefon i Internet już od 3 lat najlepsza sieć pod słońcem. Tanio, szybko i wygodnie, dobre oferty telefonów i internetu, miła obsługa i bardzo skuteczna. Jak czegoś klijent nie wie można się zapytać i doradzą bardzo szybko, naprawdę firma godna polecenia
DANIEL JUSZCZAK  | 16/06/19  22:14:41 | Opinia o sklepie :
Play to sieć komórkowa w której usługi można zakupic przez internet. Strona przejrzysta , wszystkie informacje dotyczące umowy czy oferty na kartę czytelne. Ceny abonamentów i telefonów ok .Polecam .
Jerzy Ligocki  | 16/06/19  21:50:22 | Opinia o sklepie :
Operator godny zaufania. Konkretne oferty do konkretnych klientów. Żadnych problemów z kontaktem. Wszystko działa tak jak w umowie.
Jan Kowalski  | 16/06/19  19:43:31 | Opinia o sklepie :
Skończyła mi się umowa z poprzednią siecią i Play skusił mnie swoją świetną ofertą, miłą obsługą. Udało mi się upolować w końcu mojego wymarzonego Samsunga Galaxy którego miałem już następnego dnia. I działa super. Bardzo gorąco polecam!
Michał Lewiński  | 16/06/19  18:56:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo, bardzo polecam. Dzięki świetnej ofercie udało mi się upolować w końcu mojego wymarzonego iPhone. Obsługa mega - sporo czasu ze mną spędzili, żeby znaleźć najkorzystniejsza ofertę, ale udało się. I to ekspresowo.
 | 14/06/19  15:59:56 | Opinia o sklepie :
jest bardzo fajny i ma wiele ciekawych aplikacji to jedna z lepszych rzeczy jakie spotkaly androida jestem mega zadowolony z tej aplikacji bo jest po prostu swietna polecam z czystym sumieniem.......!
Marzena Stopińska  | 13/06/19  15:46:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo miła obsługa , doradza zawsze jaki telefonów wybrać i dopasują umowę do potrzeb klienta , szybka obsługa , duży wybór ofert jak i telefonów dopasowanych do potrzeb klientów :) :) :) :) :) :) :)
Daria Noworzyn  | 12/06/19  21:58:09 | Opinia o sklepie :
Jest to jedna z najlepszych sieci telefonii komórkowej na naszym rynku. Super oferty zarówno dla nowych jak i stałych klientów. Polecam wszystkim z myślą o osobach które obecnie są w innych sieciach i chcą sobie polepszyć ofertę.
Marcin Wilczak  | 18/06/19  22:42:51 | Opinia o sklepie :
Używam Karte tej firmy od 4 lat na abonament i od okolo 7 lat na kartę i jestem mega zadowolony z jak najwyższych usług tej firmy. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Mają bardzo dobre warunki. Polecam!!!
Kamil Cieślak  | 09/06/19  19:35:36 | Opinia o sklepie :
Polecam sieć PLAY - oferta na kartę. Dużo bonusów, dużo internetu, zasięg spoko i brak ukrytych kosztów oraz brak umowy. Poza tym jedyna sieć, która działała na Bahama i miałem kontakt z rodziną w Polsce.
Bozena Grześkowiak  | 10/06/19  17:09:57 | Opinia o sklepie :
korzystam z usług play na m i x długo polecam mam nielimitowane rozmowy i s m s oraz internet 2 GB ,wszelkie reklamacje są uwzględniane,korzystne promocje przy końcu umowy,dodatkowo czasami prezent
Monika Leonik  | 06/06/19  16:32:41 | Opinia o sklepie :
Z siecią Play jestem złączona już kilka ładnych lat. Należę do zadowolonych klientek. Zawsze miła i profesjonalna obsługa, pomoc w każdym zakresie. Szeroki wybór produktów oraz usług w atrakcyjnych cenach. Polecam
Małgorzata Michalska  | 06/06/19  08:30:06 | Opinia o sklepie :
To kolejna sieć komórkowa w której usługi można zakupic przez internet nie wychodząc z domu. Strona fajna wszystko z nie można się dowiedzieć. Ceny abonamentów na poziomie innych sieci, telefony także.Polecam
Karola zakrzewska  | 04/06/19  18:06:57 | Opinia o sklepie :
Swietna oferta abonamentu. Minuty smsy i i internet bez zadnego limitu i to wszystko w cenie abonamentu. Dodatkowo otrzymalam za jedna zlotowke super smartfona i zaoszczedzilam duzo cash backow polecam
Rafal Chrzanowski  | 03/06/19  21:25:41 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży od początku istnienia firmy nie ma problemów z realizacją kuponu pod koniec roku będzie to możliwe dzięki czemu możemy się spodziewać że nie będzie już dawno temu przestał działać w każdym razie potrzeby można znaleźć w naszej ofercie
Joanna Magier  | 03/06/19  07:36:36 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Strona internetowa sklepu Play jest czytelna, to czego poszukujemy możemy szybko znaleźć i ofertę cenową można dopasować pod swoje potrzeby. Możesz skorzystać Solo i mega Rodzinnie. Gorąco Polecam!!!
Władysława  | 02/06/19  16:12:12 | Opinia o sklepie :
Firma Play zaistaniała na naszym rynku już na dobre i dobrze bo ich propozycje z dziedziny telekomunikacji (telefonia, internet i dodatkowe usługi) są na prawdę bardzo bogate. A w niektórych wypadkach i tanie.
Edyta Ostrowska  | 29/05/19  10:45:48 | Opinia o sklepie :
Jest dobrym sklepem jestem bardzo zadowolona z pleya tylko mogli tez dawac więcej tego darmowego interneru i zrobić ze jak jakis nie znany numer dzwoni to nie dodzwoni sie albo cos takiego a tak to bardzo polecam sklep pley
Bodey Michalski  | 30/05/19  07:02:09 | Opinia o sklepie :
Play to jedna z lepszych sieci komórkowych która weszła na nasz rynek. Przyciągnęła dużą rzeszę klientów niskimi abonamentami. Obsługa bardzo miła tak w punktach stacjonarnych jak i przez internet. Polecam
Bożena Woźniak  | 02/06/19  07:59:12 | Opinia o sklepie :
Bardzo mila obsluga przez panie konsultantki zawsze pomoga rozwiazac problem a jak sie nie da to kieruja dobdzialu technicznego i wtedy ten dzial zajmuje sie danym problemem.zazwyczjaj problem jest rozwiazywany na miejscu.
Klaudia Róg  | 28/05/19  08:42:47 | Opinia o sklepie :
Miła atmosfera, bardzo fajna obsługa . Panie konsultanki uśmiechnięte , pomocne . Wytłumaczyły, wyjaśniły wszystkie szczegóły w ofercie. Jestem zadowolona z obsługi i z czysta przyjemnością mogę polecić ten salon .
Elżbieta Kacprzak  | 27/05/19  19:33:17 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Niesamowicie duży wybór telefonów zarówno na abonament, jak i na kartę. Bardzo atrakcyjne ceny. Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Mili i kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta. Polecam.
Tomasz Muraszmo  | 24/05/19  12:25:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo profesjonalna sieć komórkowa, polecam wszystkim osoba , które szukają czegoś nowego i chcą dużo zyskać bez żadnych strat. Polecam serdecznie sam jestem w tej sieci i nie mam żadnych problemów. Play oferuje szeroki wybór w swoich abonamentach do którego można dobrać telefon za złotówkę bądź drobna dopłata
Marianna Tuszyńska  | 25/05/19  11:27:56 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć. Oferuje szeroki wybór telefonów, zarówno na abonament, jak i na kartę. Bardzo atrakcyjne ceny. Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Mili i kompetentni pracownicy. Szanują każdego klienta.
Karol Kulik  | 25/05/19  19:05:33 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć.Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Miła i kompetentna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
Waldemar Mirski  | 25/05/19  19:07:50 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć.Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Miła i kompetentna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
Artur Denysenko  | 26/05/19  09:44:06 | Opinia o sklepie :
Świetny operator, jestem ponad 2 lata w sieci I nie narzekam. Dużo ofert grupowych abonamentów, jak i dla firmy. Telefon w atrakcyjnych cenach. Aplikacja także działa bez zarzutów. Można na niej sprawdzić wszystko związane z naszą ofertą.
Ewa Mordal  | 26/05/19  13:11:16 | Opinia o sklepie :
Super siec. Od kiedy istniehe suec play to kozystam z niej wraz z cala Rodzina. Mamy w niej telefony na abonament, w mix jak i zwykle na jarte. Lecz kazde tak samo dobre i gofne polecenia. Tak wiec uwazam ze play to najleosza suec komorkowa
Volodymyr Kulshenko  | 27/05/19  07:25:40 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Dwa razy kupiliśmy telefony komórkowe w sklepach Play. Dla mnie i dla zony. Zawsze są do tego jeszcze jakieś promocje i wygodne warunki. Ceny w sklepie na dobrym poziomie i nie są najwyższe w porównaniu z innymi. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jolanta Zdrenka  | 21/05/19  08:39:25 | Opinia o sklepie :
Super sklep.Wszystko na miejscu.Fachowa pomoc.Bardzo polecam.Abonamenty dla każdego.Duży wybór telefonów oraz akcesoriów.Szybka dostawa.Wszystko załatwisz w jednym miejscu.Bez wychodzenia z domu.Jestem zadowolona z obsługi.
Tomasz Kacprzak  | 21/05/19  11:20:35 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep. Wspaniała sieć.Doskonale działający internet. Ma największy zasięg. Duży wybór telefonów. Bardzo atrakcyjne ceny. Miła i kompetentna obsługa. Szanują każdego klienta. Szybko przyznają CashBack.
 | 20/05/19  15:08:10 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep i dobre ceny, opłaca się robić w nim zakupy. Bardzo fachowa pomoc. Niskie koszta wysyłki.Szybka dostawa. Serdecznie polecam wszystkim. Napewno skorzystam w przyszłości jeszcze nie jeden raz.
Angelika Konarska  | 18/05/19  11:08:13 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry zasięg bardzo miła obsługa w play jestem od lat i nigdy nie zrezygnuje z ich usług maja świetne promocje dla stałych klientów mogę polecić w każdym stopni usługi play.szybko rozwiązują każdy problem
Wiktoria Haba  | 18/05/19  08:44:29 | Opinia o sklepie :
ja jestem zadowolony z Play’a. Nie wiem skąd to przeświadczenie, że internet w roamingu nie działa; wszystko jest jak najbardziej ok. W telefonie lejek 3 Mbps nie stanowi problemu. Generalnie raczej nie mam potrzeby z niego korzystać, bo wszędzie okolicy jest zasięg macierzysty. Poza tym u mnie Play działa najlepiej ze wszystkich operatorów. Generalnie jeśli w Twoim mieście jest nowy maszt to raczej możesz być pewien, że usługa będzie działała dobrze.
Ewelina Wesolowska  | 18/05/19  18:06:39 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajne oferty na internet i rozmowy.Super telefony dobra jakosc niskie ceny i abonamenty rowniez atrakcyjne!Polecam szczegolnie najnowsze oferty z telefonem bo naprawde warto!!!Sama skorzystalam z Play
Aneta Cichocka  | 19/05/19  16:42:36 | Opinia o sklepie :
Nie zawsze mozna dostac telefon taki jaki np.w reklamie jest,a poza tym miła obsługa,czasem czas oczekiwania dość dlugi.Bardzo dobrze ze jest dużo placówek w różnych miejscach miasta.Moja ocena to 4 ns 10
Paweł Ogrodowski  | 20/05/19  00:27:17 | Opinia o sklepie :
Zawsze maja dobrą ofertę. Mozna łączyc usługi w pakiety rodzinne, co ułatwia opłacanie jednej faktury zamiast wielu. czasem mozna coś wynegocjowac podpisujac umowę. Zasięg dobry. Obecnie jestem u konkurencji jednak znów powrócę do Play
Monika Chrzanowska  | 15/05/19  17:29:29 | Opinia o sklepie :
Super siec, fajne pakiety. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Bardzo mila obsluga. Duza oferta w stosunku do innych sieci. Moja rodzina jest bardzo zadowolona z tej sieci, tel i internetu.Serdecznie polecam
Darek Liszkiewicz  | 15/05/19  17:03:03 | Opinia o sklepie :
super fajny wybor telefonow i przystepne ceny dla calej rodziny mozna wziasc telefon i internet dla calego domu co daje nizsze rachunki. obsluga bardzo mila i w miare szybko sie zslatwia sprawe wiec polecam
Krzysztof Sz  | 14/05/19  09:33:11 | Opinia o sklepie :
Zawsze maja dobrą ofertę. Mozna łączyc usługi w pakiety rodzinne, co ułatwia opłacanie jednej faktury zamiast wielu. czasem mozna coś wynegocjowac podpisujac umowę. Zasięg dobry. Obecnie jestem u konkurencji jednak znów powrócę do Play
Sebastian Jankowski  | 14/05/19  23:40:45 | Opinia o sklepie :
Play posiada bardzo dużo ofert w idealnych cenach. Obsługa jest miła i uprzejma. Wysyłki szybko przychodzą maksymalnie do kilku dni roboczych. Zakupiłem Huawei P20 w abonamencie na raty i do tej pory używam tego telefonu.
Grzegorz Boch  | 14/05/19  07:39:59 | Opinia o sklepie :
Byłem abonentem wyżej wspomnianej sieci przez ponad 4 lata i byłem zadowolonym klientem. Zmieniłem, co prawda sieć, ale na taką która korzysta z infrastruktury Play, więc poza pakietami danych i obsługą niewiele się dla mnie zmieniło.
Iga Markiewicz  | 10/05/19  12:31:28 | Opinia o sklepie :
Super firma, kontakt z przedstawicielami bez zarzutu, pełny profesjonalizm i doświadczenie. Usługa dostosowana do moich potrzeb wraz z pięknym telefonem. Inne sieci mogą się schować. Osobiście polecam każdemu!
Agata Cieciora  | 10/05/19  20:22:09 | Opinia o sklepie :
W tym aklepie jest duży wybór telefonów komórkowych i smartfonów. Operator oferuje abonamenty z dużym pakietem Internetu oraz darmowymi SMS i MMS oraz rozmowami telefonicznym. Bardzo szynka obsługa klienta online.
Katarzyna Kudła  | 09/05/19  08:47:05 | Opinia o sklepie :
Witam polecam obsługę w sklepie bardzo dobra i rzetelna. Z zasięgiem jest trochę problem u mnie no ale u mnie jest koniec świata i wszystkie sieci mają tu problem poza tym nie narzekam a z internetu żadko kożystam.
Marta Perdek  | 09/05/19  20:45:26 | Opinia o sklepie :
Dobra dla nowych klientów starymi raczej się nie przejmują a szkoda bo to oni są równie ważni jak nowi.
Max Grześiński  | 09/05/19  23:15:10 | Opinia o sklepie :
Najlepsza siec w polsce wedłig mnie. Bardzo polecam miła obsługa szybka i najlepsza zachecam do dołączenia. Nie moge oddejsc od tego intetnetu siema elo czesc joł. Jak tam Konstantypolitańczyk i Grek
Marcin Kaczmarek  | 07/05/19  17:28:08 | Opinia o sklepie :
jestem w pley od 4 lat i moge serdecznie polecic ich wszystkim urzytkownikom telefonow komorkowych nigdy nie mialem z nimi najmniejszego problemu zawsze jest jasna przejrzysta umowa i obsluga w tym momecie wziolem od nich juz 2 telefon i dostalem bardzo korzystna oferte
Andrzej Kruczek  | 07/05/19  19:43:33 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy z najróżniejszymi usługami telekomunikacyjnymi. Polecam bardzo intuicyjna i przyjemna strona sklepu z szerokim asortymentem usług telekomunikacyjnych. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta Izabela  | 08/05/19  02:40:11 | Opinia o sklepie :
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm." gdy j kg cn
Wiktoria Haba  | 08/05/19  03:15:28 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo rzetelny usługodawca, nie ma zadnych komplikacji w działaniu Play, najważniejsze nie sa pobierane, zadne oplaty dodatkowe za roznorakie uslugi. W sklepie Play warto korzystac z ofert, gdyz sa one dokladnie skonstruowane w trosce o potrzeby klientów
Kinga Kasprzak  | 06/05/19  20:53:09 | Opinia o sklepie :
Bardzo rozwinięty wybór telefonów, ofert abonamentowych , mix oraz na kartę. Pracownicy szybko pomogą przy jakichkolwiek problemach jak i dostosują ofertę do wszystkich Twoich potrzeb oraz wymagań. Bardzo polecam tą sieć oraz punkty.
Katarzyna Kaźmierczak  | 07/05/19  00:22:59 | Opinia o sklepie :
Jestem klientem play i jestem miło zaskoczona ponieważ za każdym razem dostaje super oferty dopasowane do moich potrzeb.Z każdym problemem idę odostaje odpowiedź wyjaśnienie od a do z. Obsługa zawsze uśmiechnięta. Polecam
Tomasz Kacprzak  | 06/05/19  16:57:59 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć. Najlepszy sklep. Oferuje bardzo duży wybór telefonów, zarówno na kartę, jak i na abonament. Wspaniale działający internet. Ma największy zasięg. Szanują każdego klienta. Mili i kompetentni pracownicy. Bardzo atrakcyjne ceny.
Agnieszka Piotrko  | 07/05/19  05:18:29 | Opinia o sklepie :
Polecam zakupy w sieci PLAY. Jako operator ma świetny zasięg, z obsługą klienta nie miałam żadnych problemów. Faktury terminowe z ustaleniami z umowy. Wszystko napraawdę ok jak do tej pory. Mają też fajne okresowe promocje.
Ewelina Jaksender  | 05/05/19  21:48:15 | Opinia o sklepie :
Play jest bezapelacyjnie najlepsza spośród polskich sieci komórkowych Oferuje telefony najlepsze najbardziej nowoczesne i zaawansowane technologicznie w najkorzystniejszych abonamentach Obsługa zarówno w salonach jak ina liniach telefonicznych szybka i profesjonalna POLECAM
Piotr celej  | 02/05/19  19:59:21 | Opinia o sklepie :
jedyny operator z atrakcyjnym internetem mobilnym.Stabilny zasięg oraz internet LTE.Fachowa obsługa krótki czas oczekiwania na kontakt w sprawie weryfikacji zamówienia oraz szybka wysyłka gorąco polecam sklep Play
Katarzyna Jasińska  | 01/05/19  00:13:16 | Opinia o sklepie :
Korzystam z usług Play od kilku lat. Oferta dostosowana do moich potrzeb, zasięg - ok, internet mobilny szybko działa. Obsługa klient w salonach jest bardzo sympatyczna i z chęcią pomaga w wyborze oferty.
Piotrek Gronda  | 29/04/19  10:50:27 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie tą siec. Internet jest bardzo szybki oraz w miarę tani. Idąc do salonu Play czekają na nas fantastyczne promocje. Możemy także skorzystac z uslóg telekomunikacyjnych. Polecam każedemu.
Beata Kupska  | 30/04/19  02:22:36 | Opinia o sklepie :
Proszę Państwa.Jestem klientką sieci Play od ponad 10 lat.I jak do tej pory nie zawiodłam się .Mam zaufanie(co jest bardzo istotne), dobrą obsługę zarówno w sklepach stacjonarnych jak i obsłudze telefonicznej.Bardzo dziękuję.
Adam Połaniecki  | 27/04/19  17:23:18 | Opinia o sklepie :
bardzo dobra firma używam od dawna jestem w 100 % zadowolony zawsze dobieram produkty przy przedłużeniu umowy zasięg jest naprawdę bardzo dobry często wyjeżdżam za granicę i roaming jest na wysokim poziomie
Barbara  | 23/04/19  09:42:26 | Opinia o sklepie :
Play to jedna z większych sieci komórkowych, która przyciąga klientów dobrymi ofertami abonamentowymi jak i na kartę. Proponuje duże zniżki dla osób przechodzących z innych sieci. Polecam spróbować a napewno będą zadowoleni.
Lukasz Grzyb  | 20/04/19  21:28:36 | Opinia o sklepie :
nie polecam tej sieci ponieważ maja bardzo slaby zasięg, ciągle cos przerywa w rozmowach, a otym żeby spokojnie obejrzeć sobie filmik bez zacinania mozna sobie tylko pomarzyć. wola inwestowac w reklamy niz w antenyaą
Jakub Złomańczuk  | 22/04/19  10:20:42 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć. Największy zasięg. Niesamowicie duży wybór telefonów zarówno na kartę, jak i na abonament. Wspaniała oferta rodzinna. Często są promocje. Miła i kompetentna obsługa. Szybko przyznają CashBack.
Andrzej Kłosek  | 16/04/19  19:44:40 | Opinia o sklepie :
korzystam z play już długie lata, poprzednio korzystałem z innego sklepu konkurencyjnego, ale wtedy zrezygnowałem i bardzo dobrze, play ma dla mnie oferty, które całkowicie mi odpowiadają, a przy okazji ma cały szereg promocji
 | 18/04/19  01:05:34 | Opinia o sklepie :
można powiedzieć że sieć jest dobra tylko że z zasięgiem ne za bardzo traci się przy ładowaniu telefonu i internet przerywa chociaż mam na Abonament nie wiem od czego to zależy czy od nadajników w mieście czy na wsi W mieście wszystko chodzi bez problemu
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 35,00 CashCoins Nest Bank
visit register click click