ODBIERZ DO 2,00 CashCoins Lidl  Newsletter

Play Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Play

Skorzystaj z atrakcyjnej oferty Play!

Play to najszybciej rozwiająca się sieć w Polsce, która oferuje bardzo atrakcyjne abonamenty oraz plany taryfowe z najnowszymi Smartfonami dostępnymi na rynku. Zapoznaj się z ofertą i wybierz abonament ze Smartfonem dla siebie!

Play Opinie

Łukasz Dubiel  | 04/07/20  17:05:42 | Opinia o sklepie :
bardzo dobry sklep polecam w 100% informowanie kupcow o transporcie zajebista obsługa polecam jak najbardziej nie ma lepszego sklepu internetowego naprawde bardzo polecam polecam polecam polecam polecam
Małgorzata Michalska  | 14/06/20  09:42:16 | Opinia o sklepie :
Play jako pierwszy z operatorów komórkowych przystąpił do 5G najszybszego internetu jaki jest obecnie dostępny. Sklep internetowy tej sieci działa prężnie i jest godny polecenia. Miła obsługa i szybka realizacja dostaw.
Piotr Gądek  | 14/06/20  21:19:25 | Opinia o sklepie :
Bardzo gorąco polecam wszystkim osobom które szukają bardzo dobrego zasięgu. Uważam że jest to jedyna sieć w której opłaca się abonament. Ceny są bardzo dobre. Telefony jak i inne produkty są bardzo dobrej jakości.
Sandra Nowak  | 12/06/20  08:49:48 | Opinia o sklepie :
Play to bardzo fajny sklep internetowy duze rabaty i fajne promocje zachęcają do zakupów ,strona jasna i przejrzysta prosta w obsłudze i poruszaniu sie po niej nie sprawi nikomu problemów.:-))))))))))
Dagmara Sanetra  | 12/06/20  09:01:12 | Opinia o sklepie :
Sieć telefoniczna która najszybciej w kraju się rozwija i korzysta z nowości technologicznych. Obecnie jako pierwsza sieć przystąpiła do sieci 5G i klienci mogą już z niej korzystać. Sieć ma dużo klientów.
Arkadiusz Walczakowski  | 27/05/20  16:12:33 | Opinia o sklepie :
Bardzo prężnie rozwijająca się sieć telefoni komórkowej,oraz szybki internet ,dzięki któremu życie jest łatwiejsze w dzisiejszych czasach,gdzie łączność miedzy ludzmi jest najważniejsza,korzystam i polecam wszystkim.
Monika Taras  | 25/05/20  14:39:42 | Opinia o sklepie :
Jestem osoba należąca do sieci Play. Dobre oferty w tym szybki Internet . Posiadam doładowania na karte . Miła obsługa konsumenta . Każda ofertę dopasujesz do siebie jak i również możesz ją zaproponować bliskim:) pozdrawiam
Katarzyna Adamiec  | 22/05/20  07:09:40 | Opinia o sklepie :
Sieć Play towarzyszy mi od ponad dziesięciu lat. Jestem zadowolona z ich usług. Przeniosłam do tej sieci również mamę. Mają ciekawe usługi w dobrych cenach. Czasami jest tylko problem z zasięgiem a tak to poza tym jest wszystko ok. Polecam.
Przemyslaw Kogutowicz  | 18/05/20  21:07:41 | Opinia o sklepie :
Najlepszy operator telefoni komorkowej na rynku.Wiele ciekawych i przydatnych pakietow.Mozliwosc wyprobowania pakietu wstepnie za darmo.Najnizsze ceny za uslugi oferowane na rynku. Sprawdzony i niezawodny operator.Godne polecenia
jacek senderak  | 16/05/20  10:33:04 | Opinia o sklepie :
Bardzo, bardzo polecam dzięki świetnej ofercie udało mi sie upolować w końcu mojego wymarzonego iphona. obsługa mega - sporo czasu ze mna spędzili, żeby znalezć najkorzystniejsza ofertę, ale udało się to ekspresowo.
Jacek Michalski  | 17/05/20  07:57:11 | Opinia o sklepie :
Jedna z lepszych platform telefonicznych mająca duzy wybór opcji dla każdego klienta od abonamentu po kartę. Duży wybór telefonów i pierwsza sieć która wprowadziła 5G. Polecam obsługa profesjonalna i miła.
Ewa Sochan-Korona  | 04/05/20  15:38:54 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Play majà duzy wybór telefonów jest mila obsluga.Sklep oferuje tez karty i doladowania a takze maja w ofercie telefony na mixa w abonamencie i na doladowania. Polecam siec Play poniewaz ma dobry zasieg.
Arkadiusz  | 03/05/20  08:58:44 | Opinia o sklepie :
Korzystam z usług play na kartę już od 2015r. Przeniosłem się z sieci orange na play z względu na zasięg (sporo lepszy), sieć play oferuje sporo promocji np, pakiety internetowe w atrakcyjnych cenach :). Pozdrawiam.
Adam Gruchot  | 29/04/20  00:13:16 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo, ekspedientka podchodzi do tego bardzo dobrze wytłumaczy wszystko co potrzeba dla klienta i w dodatku doradzi jak najkorzystniej podpisać umowę. Ja akurat jestem bardzo zadowolony dostałem najlepszą propozycje i do tego duży rabat.
Aleksandra Sierakowska  | 21/04/20  17:38:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobra obsługa.Mega dużo ofert telefonów,abonamentów,można wybrać coś dla siebie , jakość połączeń oraz zasięg są bardzo dobre. W sklepie stacjonarnym nie ma kolejek,w sklepie internetowym krótki czas wysyłki.Ogólnie polecam.
Mariusz Centkowski  | 18/04/20  23:57:33 | Opinia o sklepie :
Super oferta promocyjna. Polecam Play i oferty ktore sa doskonałe. Promocje i rabaty jak najbardziej adekwatne do ceny i próśb klientow. Miło i sympatycznie, tanio i osobiscie moja ocena to 10 na 10. Polecam
Tomasz Mikołajczyk  | 19/04/20  10:17:22 | Opinia o sklepie :
Play najlepsza sieć w Polsce i największa kiedyś miałem plus zawsze znikał sygnał a w pleyu nigdy nie miałem problem zasięgiem polecam sieć Play moja cała rodzina ma w Play i jesteśmy zadowoleni polecam
Piotr Lubczyński  | 17/04/20  06:22:25 | Opinia o sklepie :
jestem posiadaczem smartfona z salonu Play. Nie mogę powiedzieć złego słowa na tą sieć. Jestem bardzo zadowolony z usług jakie oferują. Gdziekolwiek bym nie wyjechał zawsze mam zasięg i w pełni mogę korzystać z pakietów jakie daje mi sieć Play. Dziękuję.
Iwona Babuch  | 10/04/20  10:27:55 | Opinia o sklepie :
Dobra sieć komórkowa. Szeroki zasięg 4GLTE, szybkie transfery danych. Bogata oferta sprzętu o dobrym stosunku jakości do ceny. Polecam szczególnie zestawy: "wszystko bez limitu: TV, internet, telefon". Naprawdę Warto!
Patrycja Weiss  | 14/04/20  01:12:27 | Opinia o sklepie :
Chciałam każdemu polecić sieć komórkowa Play. Mają super oferty pakiety wraz z super telefonami. Ja już wybrałam mam fajny telefon fajna ofertę z darmowymi smsami z darmowymi rozmowami i oczywiście super pakiet internetowy
piotr borona  | 09/04/20  12:25:23 | Opinia o sklepie :
Dobra sieć komórkowa. Szeroki zasięg 4GLTE, szybkie transfery danych. Bogata oferta sprzętu o dobrym stosunku jakości do ceny. Polecam szczególnie zestawy: "wszystko bez limitu: TV, internet, telefon". Naprawdę Warto!
Mariola Dudek-Drożdż  | 05/04/20  07:54:27 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Play jest bardzo doskonałym pomysłem na robienie zakupów. Można kupić bardzo dobre produkty w doskonałej cenie. Nie ma potrzeby wychodzenia z domu, jeżeli chcesz zrobić np. niespodziankę bliskim.
Ewa Pułka  | 21/09/19  19:12:04 | Opinia o sklepie :
Jestem klientem play od niedawna ale jak do tej pory jestem naprawdę zadowolona z ich usług. Dobry zasięg,miła obsługa klienta i szybki internet więc polecam a do tego fajne telefony a atrakcyjnych cenach. Polecam
Jan Bielewiec  | 14/09/19  06:47:39 | Opinia o sklepie :
Dobra sieć komórkowa. Szeroki zasięg usług. Konkretny sprzęt w ofertach z internetem mobilnym. Szczególnie polecam zestawy urządzeń "bez limitu". Szybka i miła obsługa zarówno w sklepach stacjonarnych jak też online. Warto!
Jadwiga Zgliszewska  | 15/03/18  06:37:52 | Opinia o sklepie :
Zdecydowanie najlepsza firma na rynku operatorów telefonii komórkowej. Przyciąga oferta, kuszą ceny i promocje. Ostatnio kupiłam smartfona po bardzo promocyjnym koszce! :) Wszystko online, co dla mnie najważniejsze. Produkt prosto do domu!
Grażyna Lic  | 08/03/18  19:27:39 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z usług sieci Play. Internet, sms-y oraz połączenia działają bez zarzutu. Po zakończeniu aktualnego abonamentu telefonicznego zamierzam przedłużyć umowę w tej samej sieci (Play)
Paulina Kliś  | 07/03/18  09:38:46 | Opinia o sklepie :
Mam telefon na abonament w Play od ponad roku. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i dostępu do informacji.Wszystko załatwiam mobilnie.Faktury przychodzą z dużym wyprzedzeniem, a powiadomienia na e-maila i sms.
Rafal Gasparowicz  | 04/03/18  19:58:02 | Opinia o sklepie :
Bardzo jestem zadowolony super towar mila obsługa co chwile dobieram nowe produkty nigdy się nie zawiodłem na zakupionych produktach co chwile zaskakują nowymi promocjami zawsze mam ochote na więcej zakupów w tym salonie
Aneta Rożek-leszczyńska  | 02/03/18  13:24:31 | Opinia o sklepie :
Sklep pierwsza klasa szybka sprawna obsluga bogata oferta szeroki wybur przystepne ceny szybka dostawa i mila obsluga profesjonalizm godny polecenia dla każdego bez wzgledu na wiek i umiejetnosci czy status spoleczny
Anna Frackowiak  | 01/03/18  20:06:14 | Opinia o sklepie :
kilka lat miałam ta siec i byłam bardzo zadowolona niestety większość osób z mojej rodziny i znajomych ma telefon w innej sieci i tak namówił mnie do zmiany operatora i sieci szkoda ale polecam na przyszłość innym
Magda Jakubczak  | 01/03/18  18:09:02 | Opinia o sklepie :
Ciekawe promocje i ciekawe telefony w sprzedazy z pewnoscia moge zachecic wszystkich nowych klientow do promowania sklepu . Kozysta wielu moich znajomych i kazdy swoje umowy przedluza na bierzaco takze naprawde zachecam
Sylwia Zakrzewska  | 01/03/18  16:27:23 | Opinia o sklepie :
korzystam z Play jest bardzo fajna jest wiele promocji kazdemu polecam tę sieć ma wiele promocji co miesiąc nowa oferta. i co najważniejsze sieć play znajduje się w prawie wszystkich większych miast .
Sandra Nowak  | 01/03/18  10:58:21 | Opinia o sklepie :
Play to bardzo fajny sklep internetowy strona przejrzysta i latwa w zrozunieniu .Znalezc tam mozna roznego typu telefony do ktorych w kilku prostych krokach można dobrac najlepsza oferte na karte,mix ewentualnie abonament.Znalezc mozna rowniez akcesoria do telefonu i nie tylko
Angelika Mirek  | 14/02/18  12:05:06 | Opinia o sklepie :
Play to sieć komórkowa stworzona dla każdego! Ma bardzo fajne abonamenty, ja na przykład mam 50 GB i płace łącznie za telefony 100 zł. Z czego jeden kupiłam ostatnio, obsługa Playa nie oszukuje, jest bardzo miła dla klientów
Urszula Majcher  | 28/02/18  13:18:28 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobre ceny i oferty dla osób indywidualnych i firm częste nowości i promocje tani internet abonament i duży wybór pakietów, telefonów, akcesoriów partner godny polecenia dobra, miła i profesjonalna obsługa
Anna Gębicka  | 26/02/18  18:17:44 | Opinia o sklepie :
Moim zdaniem to najlepsza sieć komórkowa w polsce, sama z niej korzystam na co dzień. Zmiana taryfy na inną najczęściej jest bezpłatna, pakiety internetu są w rozsądnej cenie, miła obsługa infolinii i szybkie rozwiązywanie problemów działają na plus. polecam tą sieć
Justyna Lazanek  | 25/02/18  06:46:24 | Opinia o sklepie :
Mało czytelna i ciężka do zrozumienia specyfikacja produktow. Najwazniejsze dane są zawarte dopiero w szczegolach, zamiast jak to byc powinno na stronie poczatkowej. Oferty opisane bardzo ogólnikowo.
Katarzyna  | 01/02/18  08:27:53 | Opinia o sklepie :
Jest to najlepsza siec zawsze jest zasieg moja ocena to 5. Nie raz skorzystalam juz z tej oferty i nie raz do niej jeszcze wroce. Internet mobilny w ofercie Play jest bardzo dobry polecam ta oferte moim znajomym.
Bozena Klahs  | 16/01/18  21:48:21 | Opinia o sklepie :
Sklep Play oceniam na "bardzo dobry", ponieważ po zapoznaniu się z ofertami i licznymi promocjami stwierdzam, że nigdzie nie ma tak konkurencyjnych cen, oraz takiej jakości obsługi. polecam wszystkim.
Ola Rajczyk  | 15/01/18  22:39:24 | Opinia o sklepie :
Obsługa bardzo miła i bardzo dobrze wykonuje swój zakres obowiązków. Dostałam odpowiedź na moje pytania w 100 % satysfakcją mnie i moje wątpliwości. Polecam jak najbardziej. Potrafią przekonać do swoich racji.
Marta Pawelczak  | 14/01/18  00:27:13 | Opinia o sklepie :
Witam.ostatnio zmieniłam operatora na Play i jestem bardzo zadowolona.Jest bardzo miła i fachowa obsługa i wszystko dokładnie objasniaja w razie jakich kolejek wątpliwości. Są fajne promocje A szczególnie w ofercie duet .polecam
gosia w  | 09/01/18  07:20:08 | Opinia o sklepie :
dobry kontakt z obsługą niskie ceny i dobry zasięg tej sieci Wiele nowości tanie pakiety internetowe rozmowy bez limitu to same zalety Play to coś dla wszystkich którzy cenią sobie dobrą jakość w niskiej cenie Polecam
Kamila Stępczyńska  | 24/08/17  10:26:20 | Opinia o sklepie :
Play to dla mnie najlepsza sieć komórkowa. Zakupiłam telefon w promocyjnej cenie z którego jestem bardzo zadowolona. Moją ofertą jest mix z niską kwotą doładowania gdzie otrzymuje darmowe sms do wszystkich, dużo minut i super internet. Dodam jeszcze że wszystkie połączenia i smsy w sieci Play są bez limitu. Polecam
Sandra Wasiak  | 03/08/17  16:43:23 | Opinia o sklepie :
Najlepszy operator komórkowy. Polecam. Dla mnie jest wystarczający zwłaszcza że uwielbiam rozmawiać przez telefon i pisać esemesy - a w sieci są darmowe !! Play ma oferty które są skierowane do każdego. :)
Edyta Długosz  | 20/07/17  01:30:41 | Opinia o sklepie :
Najlepszy operator komórkowy. Z czystym sumieniem mogę przyznać maksymalna ilość punktów oraz bez obaw polecić znajomym. Żadnych ukrytych opłat wszystko przejrzyste i zrozumiałe tak jak w umowie jest napisane
Izabela Szczęsna  | 20/03/18  17:19:32 | Opinia o sklepie :
Sklep Play jest jednym z najlepszych sklepów w jakich byłam. Daje możliwość posiadania nielimitowanych rozmów, SMS-ów oraz internetu. Obsługa jest miła i kulturalna. Są bardzo dobre promocje. Zasięg niesamowity. Polecam
Iwona Kokosza  | 02/04/18  15:36:45 | Opinia o sklepie :
sklepy play internetowe i stacjonarne oferuja internert, telefony wiadacego oparatora play, konkurencyjne ceny smartfonów, niskie ceny abonamentu, zarówno na abonament jak i na karte, polecam dla firm i osob indywidualnych
afrodyta kokosza  | 02/04/18  15:42:30 | Opinia o sklepie :
operator telefoniczny play to sklepy internetowe i stacjonarne oferuja internert, i konkurencyjne ceny smartfonów, niskie ceny abonamentu. Oferta obejmuje telefony na abonament jak i na karte, polecam dla firm i osob indywidualnych
Karolina Styrcz  | 08/04/18  12:49:32 | Opinia o sklepie :
Play najlepsza sieć jestem bardzo zadowolona z waszych usług mam nadzieję że nigdy się nie rozczaruje....
Jolanta Kluk  | 11/04/18  12:41:52 | Opinia o sklepie :
sklep Play oceniam na bardzo dobry Jest to najlepsza sieć telefonii komórkowej z najlepszą obsługą. Czas oczekiwania na realizację zamówienia jest bardzo krótki, a jakość wykonanej usługi bardzo wysoka. Z dużą przyjemnością polecam
Monika Hałas  | 02/05/18  18:43:36 | Opinia o sklepie :
Mam abonament w Play i jestem zadowolona każdemu mojemu znajomemu powiedziałam o tym i jest fajnie że się zastanowi,,,,
Anna Grzegorczyk-Jaźwińska  | 02/05/18  20:02:13 | Opinia o sklepie :
Znajomy polecił mi zamianę operatora Orange na Play. Podjęłam taka decyzję i nie żałuję. Otrzymałam pół roku gratis, wszystko bez limitu , a wysokość abonamentu chyba najniższa na rynku telefonii komórkowej.Przeniesienie numeru bez najmniejszego problemu i Showmax na rok gratis. Super
Eclectic Atelier  | 03/05/18  05:49:14 | Opinia o sklepie :
najlepsza sieć komórkowa, w szczególności dla rodzin. mamy pakiet rodzinny, bardzo duży, bo jest nas siódemka i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. internet dla najmłodszych jest idealny, rachunki nigdy za duże, i zasięg w końcu mamy cały czas.
Krystian Bednarz  | 06/05/18  11:52:03 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolony z zakupów jak i zarazem całej obsługi. Towar został dostarczony bardzo sprawnie i jest bardzo satysfakcjonującym pod względem jakości jak i wyglądu. Szczerze polecam ten sklep.
Wioletta Cybulska  | 09/05/18  11:36:00 | Opinia o sklepie :
firma zajmujaca się sprzedażą komórek i sieciami komórkowymi...ma rozległy zasięg i bardzo dobre oferty dla zwykłych ludzi. Ja jestem bardzo zadowolona z tej sieci. Dobry zasięg dobre pakiety, za niewielką cenę...polecam
Miroslawa Chmielewska  | 12/05/18  20:58:25 | Opinia o sklepie :
Play ma klasę - można powiedzieć, że docenia klienta i potrafi wyjść jego oczekiwaniom na przeciw - miła obsługa - doskonała oferta i szeroki wachlarz możliwości spełnią oczekiwania każdego - serdecznie polecam :)
Krzysztof Domagała  | 16/05/18  19:25:09 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu , wszystko w przystępnych cenach więc każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Miła i serdeczna obsługa klienta. Polecam
Marta Pączek  | 17/05/18  14:52:11 | Opinia o sklepie :
Operator sieci komórkowej z neutralnym podejściem do klienta. Zaleta są punkty obsługi klienta, gdzie pracują miłe i profesjonalne osoby. Minus za słabe pakiety i oferty oraz brak wyróżnienia dla stałych klientów (brak dobrych ofert specjalnych, które zatrzymają klienta).
Zofia Piotrowska  | 22/05/18  17:30:29 | Opinia o sklepie :
Świetne pakiety oraz promocje, telefony niczego sobie mozna dobrac idealny pakiet dla siebie i odpowiedni do swoich potrzeb, internet szybki sama juz od prawie 3 lat posiadam abonament w play i nie zmienie juz tej sieci na zadna inna ;)
Marta Bieguniak  | 29/05/18  23:07:52 | Opinia o sklepie :
Jestem klientem w Play i szczerze moge polecic tego operatora kazdemu kto stoi przed dylematem jakim jest wybór operatora, ceny niskie pakiet zawsze dobrany do oczekiwan klienta, oferty tłumaczone sa jasno i zrozumiale
Małgorzata Elszyn  | 03/06/18  06:49:14 | Opinia o sklepie :
Od 10 lat korzystam wiernie z sieci telefonicznej play i nie mam najmniejszego zamiaru zmienić na inną sieć. Najbardziej jestem zadowolona i polecam wszystkim którzy posiadają telefon z taka możliwością o zainstalować play 24
Joanna Tomasik  | 06/06/18  12:47:53 | Opinia o sklepie :
Super kontakt:) :):););)Szybka i dokladna odpowiedź na każde pytanie:);)Wszystko na 6
Ewelina Ciuruś  | 08/06/18  11:42:18 | Opinia o sklepie :
Polecam sieć sklepów Play. Sama jestem użytkownikiem w tej sieci. Najtańsza w naszym kraju. Wiele ciekawych promocji. W sklepie stacjonarnym profesjonalna obsługa i doradztwo. Zachęcam do korzystania.
Natalia Lubocka  | 11/06/18  10:07:54 | Opinia o sklepie :
firma jest godna polecenia niema ukrytch kosztów miła obsluga klijenta jak w salonie i jak w punkcie obslugi telefonicznej zawsze chetni do pomocy i wszytsko umieja wytlumaczyć koszty jest oki zasiegem tez niema problemu
Mirosława Domagała  | 16/06/18  14:38:35 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Wszystko w bardzo dobrej jakości i przystępnych cenach . Więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie .
Agnieszka Koźma  | 24/06/18  20:28:52 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć komórkowa. Szybki internet, duży wybór telefonów oraz ofert promocyjnych. Dodatkowo specjalne promocje i szybka obsluga. Nie zamienię sieci na żadna inna. Serdecznie Polecam każdemu kto ceni sobie jakość.
Izabela Tarasionek  | 28/06/18  18:41:44 | Opinia o sklepie :
Rzetelna i fachowa obsługa. Szybka i sprawna wysyłka. Indywidualne podejście do problemu i klienta. Pomoc i doradztwo oraz cierpliwość i wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie. Jasne i przejrzyste warunki. Gorąco polecam
Katarzyna Osipiak  | 30/06/18  05:46:42 | Opinia o sklepie :
Siper ekstra fajnie wszystko gra pasi fajny sklep podpba mi sie korzystam z uslug naprawde daje rade no i chyba tyle kurde.jestrm zadowolona bardzo polecam goraco i takie tam opinia poztywna ile tych znakow
Patka RS  | 02/07/18  08:04:36 | Opinia o sklepie :
jestem w sieci Play od prawie 10 lat, z samych usług jestem zadowolony, także moi najbliżsi którzy z czasem także przeszli. Jednakże Biuro obsługi klienta to jest tragedia, pracownicy potrafią kłamać podczas rozmowy i bardzo często nie znają podstawowych przepisów dotyczących telekomunikacji. Już kilka spraw do UKE składałem na pracowników BOK. Reasumując: jak nie ma potrzeby kontaktować się z BOKiem to jest super. A jak ktoś musi to ... to lepiej nie komentować. Rzadko korzystam z BOKu więc nie mam zamiaru zmieniać Play na innego operatora. To będzie nadal moim głównym numerem. Ale do urządzenia mobilnego nie mam zamiaru wkłądać karty z Play - prędkość i zasięg jest zbyt słaby, Orange bije ich na głowe.
Katarzyna Bogdan  | 02/07/18  13:03:42 | Opinia o sklepie :
Od lat mam abonament w sieci Play. Lubię też korzystać z ich sklepu internetowego gdyż mają szeroką ofertę dostosowaną do potrzeb klientów i zawsze znajduję w niej coś dla siebie. Zakres ich usług i produktów jest na wysokim poziomie a ich cena nie jest wygurowana względem konkurencji na rynku. Plus również za miłą i fachową obsługę klienta.
Magdalena Sikora  | 03/07/18  19:05:32 | Opinia o sklepie :
Kożystam z sieci play jestem bardzo zadowolona po mimo dużej zaległości anteny od mojej lokalizacji. To internet śmiga ekstra. Bardzo gorąco polecam. Mają duży wybór telefonów i ofert. :-) :-) ;-) ;-)
Anna Kaczor  | 09/07/18  00:35:54 | Opinia o sklepie :
ciekawe promocje zarówno na abonamenty jak i na telefony, nowości z zakresu telefonów, mix możliwości miła i fachowa obsługa, szybki internet play to sieć o której można powiedzieć naprawdę dużo dobrego polecam
Marzena Grzegorczyk  | 10/07/18  10:45:44 | Opinia o sklepie :
Sprawny, rzetelny, przez lata korzystałam z konkurencyjnego orange i to byl bład. Dobre ceny i asosrtyment, kompetentna i przyjazna obsługa. Dość duży wybór i duża ilość ofert. Polecam wszystkim uyztkownikom usług telefonicznych i internetowych.
Oliwia Tarasiuk  | 11/07/18  22:09:48 | Opinia o sklepie :
Marka bardzo przyjazna dla klienta, dba bardzo o swoich klientów, jeśli występuje jakiś problem to zostaje on natychmiastowo rozwiązany. Oferta wielce szeroka, każdy znajdzie coś dla siebie co okaże się ciekawe.
Martyna Gunia  | 14/07/18  17:16:15 | Opinia o sklepie :
Polecam jak najbardziej sieć Play, posiadam wraz z rodziną telefony w abonamencie. Super zasięg oraz świetne promocje. Do sieci Play dołączyłam już kilka lat temu, wcześniej byłam w orange i nie polecam.
Adam Foryszewski  | 14/07/18  19:53:58 | Opinia o sklepie :
JAKIŚ CZAS TEMU ZAWARŁEM W PLAY UMOWĘ I JESTEM ZADOWOLONY ZE WSPÓŁPRACY,NIE DOLICZAJA JAKIŚ UKRYTYCH KOSZTÓW,ROZMOWY I SMS DODALI GRATIS DO WSZYSTKICH SIECI,W JEDNYM ABONAMENCIE TRZY NUMERY.25GB INTERNETU,WIĘC MOŻEMY SPOKOJNIE GO UŻYWAĆ.
dk.damiankaczynski@gmail.com Kaczyński  | 16/07/18  14:05:01 | Opinia o sklepie :
Play jest jedną z najlepszysz usług w kraju , bardzo polecam, mają świetne oferty zniżki i rabaty . jestem zadowolony z internetu najbardziej ponieważ w ogóle mi nic się nie zacina i cały czas daje na maksymalnych obrotach filmy gry przesyłanie plików wszystko ląduje się w mgnieniu oka daje 5 gwiazdek
Agnieszka Wróbel  | 17/07/18  20:55:24 | Opinia o sklepie :
Najlepsza sieć w polsce. Jestem w tej sieci od trzech lat i uważam, ze jest nie do zastąpienia. Mają najlepsze oferty i jest najtanszą siecią. Naprawde gorąco polecam osobą, które chcą przeniesc numer
Marcelina Sztuba  | 27/07/18  11:23:43 | Opinia o sklepie :
podpisałam umowe po wybraniu telefonu na stronie internetowej. kurier przywiózł aparat i umowę do domu w naprawdę krótkim czasie. warunki były jasno określone. mam wiec supertelefon z przyzwoitym abonamentem i to wszystko bez wychodzenia za próg własnego mieszkania. super!
Paulina Kruk  | 28/07/18  18:33:51 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie.Nielimitowany Internet i rozmowy.Niestety problem z zasięgiem.Ale obsługa klienta bardzo dobra i profesjonalną.Fajne telefony w przystępnych cenach.Uwazam że każdy znajdzie coś na swoją kieszeń.
Malgorzata Antosik  | 29/07/18  18:53:18 | Opinia o sklepie :
Super akcesoria przystępne ceny rzetelna i miła obsługa.Lubię ten sklep jest duży wybór telefonów satysfakcjonująca oferta rozmowy esemesy bez limitów nielimitowany Internet bardzo lubię i polecam ten sklep.
Aneta Juszczuk  | 30/07/18  20:19:02 | Opinia o sklepie :
Oferta w play bardzo duza i atrakcyjna.Zakupilam jedna z uslug i bardzo sobie chwale.Obsluga mila i uprzejma,moglam liczyc na wszelka pomoc przy wyborze telefonu i uslugi.Ceny przystepne.Kazdy znajdzie odpowiednia oferte.
Wiktoria Jędrzejewska  | 02/08/18  07:48:04 | Opinia o sklepie :
Sklep Play oferuje w sprzedaży wciąż nowe zestawy usług, nad którymi warto się pochylić. Ma duże zniżki na telefony, a obsługę klienta kompetentną. Stronę w necie ma ze subtelną szatą graficzną. Lubię tę markę.
Iwona Brodzka  | 07/08/18  10:07:01 | Opinia o sklepie :
Jest to bardzo dobra siec, dobry zasięg w kraju jak i za granicą. Szybki internet jest w większości miejsc. Polecam wszystkim. Cena abonamentu nie jest wygorowana a w salonach bardzo mila i fachowa obsluga.
Renata Borgul  | 07/08/18  20:20:13 | Opinia o sklepie :
Dobre mają telefony. Jestem włascicielem 4 numerów i jestem zadowolona z ich propozycji. Godne zaufania, atrakcyjne oferty dla każdego i w każdym wieku. Miła i sympatyczna obsługa w salonie jak i przez rozmowe telefoniczną
Anna Felczak  | 10/08/18  01:22:05 | Opinia o sklepie :
Swietny ,wygodny i przyjemny skep z miłą obsługą. Idealnie Dopasowane oferty w sam raz dla potrzeb każdego wymagającego klienta . Tanio Szybko,sprawnie , minimum formalności,duży wybor .zakupy w nim to sama przyjemność
Jolanta Sitkowska  | 10/08/18  20:28:35 | Opinia o sklepie :
polecam miła obsługa oraz pomocna, maja atrakcyjnej oferty dla każdego....... każdy wyjdzie zadowolony z oferty.... Ja na pewno z Play zostanę jeszcze bardzo bardzo długo.... jestem zadowolona tej sieci.
Sandra Stark  | 10/08/18  21:02:59 | Opinia o sklepie :
polecam serdeserdecznie wszystkich : DOBRA aplikacja szybka aktywacja usług i dużo możliwości oraz promocji sprzedażowych oraz dużo korzyści nawet darmowych minut i sms-ów i Internetu :) polecam ws
Sylwia Mocko  | 21/08/18  03:46:32 | Opinia o sklepie :
jestem zadowolony ze sklepu Play. Miła obsługa atrakcyjne ceny oraz atrakcyjne smart-fony w przyzwoitych cenach. Koszty wysyłki powinny zadowolić każdą osobę. Znajdziemy tam nawet coś dla najmłodszych członków rodziny.
Ewelina  | 29/08/18  13:47:31 | Opinia o sklepie :
Super Play super zasięg wszystko bez problemu wyjaśnianie najlepsza sieć jaka może być mogę polecić każdemu z całego serca oraz super telefony tanie abonamenty i wszystko jak najbardziej najlepsze. Wszystko tak proste w uzyciu
Ksawery Sarnecki  | 03/09/18  05:16:33 | Opinia o sklepie :
W Play jestem nie tylko ja, ale cała moja rodzina i to dzięki pakietowi mamy świetny plan taryfowy z dostępem do internetu w maksymalnej wielkości, i co najważniejsze to nikt z rodziny już się nie skarży.
Ada Kominkiewicz  | 03/09/18  09:29:22 | Opinia o sklepie :
Sklep Play jest całkiem spoko. polecam. strona przejrzysta jest łatwa i przejrzysta w obsłudze . Nawet osoby nie umiejące korzystać w pełni z internetu dadzą sobie rade. Duży plus za to.
Żaneta Górska  | 05/09/18  20:18:25 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep super oferty dla całej rodzinny. Każdy znajdzie coś dla siebie super telefony bardzo tanio na umowę serdecznie polecam moja cała rodzina ma z pley i jest bardzo zadowolona z ich sieci
Milena Milus  | 16/09/18  15:48:03 | Opinia o sklepie :
Tutaj nie mogę się doczepić do niczego jeśli chodzi o sprzęt.towar zawsze zgodny z opisem nigdy nie dostałem nic uszkodzonego. Oceniając sklep pod względem jakości usług pragnę podzielić się swoimi przemyśleniami. to jest ok dla mnie.
Malvina Kubicka  | 21/09/18  11:19:56 | Opinia o sklepie :
Korzystałam co prawda zanim o ladycashbank ale zawsze byłam zadowolona z zamówień przez internet. Zero stania w kolejce jak to ma miejsce w przypadku salonow stacjonarnych. Większy wybór telefonów i akcesoriów, od razu wiem co jest a często bywało w salonach że oglądam telefony w końcu się decyduje na konkretny model a tu się okazuje że albo nie ma w wybranym przeze mnie kolorze albo nie ma wcale. I oczywiście fajne promocje, obniżki, bonusy
Joanna Kasprowicz  | 26/09/18  06:48:39 | Opinia o sklepie :
Witam! Moim zdaniem, Play jest to najlepsza sieć komórkowa. Posiadają najlepsze i najbardziej korzystne oferty i za nieduże pieniądze. Myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam serdecznie!!!
Justyna Żarnecka  | 28/09/18  00:01:51 | Opinia o sklepie :
Sklep godny polecenia... Bardzo miła fachowa i szybka obsługa.. Dla każdego kto potrzebuje nowego telefonu,porady oraz dodatkowych gadżetów do własnych telefonów oraz laptopów... A więc szybko fachowo i sprawnie
Jolanta Rogala  | 30/09/18  01:13:03 | Opinia o sklepie :
Ogólnie byłam zadowolona kiedyś teraz jakoś mniej pakiety przede wszystkim Internetu mnie nie zadawalaja bo zostały pomniejszone a ja używam to dosyć często. Co u mnie teraz traci przez co zdecydowałam się na inna sieć
Zuzanna Wolniaczyk  | 30/09/18  14:30:52 | Opinia o sklepie :
Co tu dużo pisać, w końcu znana firma na całym chyba świecie. Najlepsze telefony komórkowe, oraz akcesoria i narzędzia dzięki, którym porozumiewać się można ze wszystkimi i w pracy i w domu. Zadowolony klient to cel każdej firmy.
Katarzyna Cioch  | 09/10/18  10:52:30 | Opinia o sklepie :
Miła i rzetelna obsługa, miałam kilka wątpliwości ale jak zawsze mogłam liczyć na pomoc. Sklep w sposób błyskawiczny zrealizował moje zamówienie, już na drugi dzień mogłam cieszyć się nowym telefonem.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Side-Banner
visit register click click