ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

PożyczkaPlus Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu PożyczkaPlus

Pożyczki na PożyczkaPlus z rabatem!

Pożyczka Plus udziela pożyczek od 200 zł do 5000 zł na okres od 15 do 45 dni (60 dni dla stałych klientów). Klient na pieniądze czeka jedyne 15 minut. Pieniądze wypłacane są także w soboty w godz. 10-18

PożyczkaPlus Opinie

Tomasz Kacprzak  | 21/01/20  16:05:40 | Opinia o sklepie :
Każda pierwsza pożyczka darmowa, czyli RRSO - 0%. Szkoda, że tylko maksymalnie do 2000 złotych. Oczywiście trzeba tę pożyczkę spłacić w ciągu 30 dni. Super szybka obsługa oraz indywidualne podejście do klienta.
Elżbieta Kacprzak  | 21/01/20  16:14:36 | Opinia o sklepie :
Każda spłacona w terminie pierwsza pożyczka do 2000 zł za 0 %. Pieniądze trzeba zwrócić w ciągu 30 dni. Miła i kompetentna oraz błyskawiczna obsługa. Pożyczki praktycznie dla każdego, bo od 21 do 73 lat. Wnioski są weryfikowane przez 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu.
Grażyna Kruczyńska  | 14/01/20  18:41:31 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep internetowy gdzie można otrzymać gotówkę na każdą zachciankę w razie problemów z finansami . Pieniądze szybko trafiają na konto bez zbędnych ograniczeń , zawsze mogę na nich polegać
Helena Filipiak  | 01/01/20  20:06:34 | Opinia o sklepie :
Kolejna internetowa firma pożyczkowa, z której mogą skorzystać Ci potrzebujący nagłej pomocy finansowej. Strona tego sklepu wyrażnie poleca swoją ofertę finansową. Polecam tylko tym, którzy naprawdę są w kropce.
Piotr Jusiński  | 26/07/19  15:51:52 | Opinia o sklepie :
Sprawna obsługa, przelew natychmiastowy nawet w niedzielę więc dostępna kiedy potrzebna i to się chwali, mało jest takich pożyczek by tak szybko przelewali środki i nieraz trzeba było czekać weekend a tu kilka kliknięć i mam na koncie. Odsetki mogłyby być mniejsze ale reszta jest ok.
Przemysław Olesiński  | 22/05/19  14:41:13 | Opinia o sklepie :
oceniam ten sklep bardzo pozytywnie ...prostota formularza w internecie banalnie prosta ,całkowicie każdy z nim sobie poradzi ...kwestia kilkunastu minut od wypełnienia pieniążki na koncie ...tanio szybko i solidnie ...
Joanna Kasprowicz  | 04/05/19  22:01:17 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy PożyczkaPlus. Jestem bardzo zadowolona z zawartej transakcji. Dogodne warunki, szybka obsługa. Polecam wszystkim bardzo serdecznie. Pozdrawiam
Magdalena Korczyc  | 14/03/19  04:59:10 | Opinia o sklepie :
Firma pozyczkowa w której można dostać szybko kasę na krótki okres bez żadnych formalności i zbędnych dokumentów wszystko sprawnie przez internet i szybki przelew pieniędzy na konto polecam wszystkim co cenią sobie czas
Jolanta Filipiak  | 04/12/18  13:16:28 | Opinia o sklepie :
Stronka sklepu średnia, nie zachwyca, specjalnie nie przyciąga. Podobna do innych stron tego typu parabanków. Sklep posiada wysokie oprocentowania ofert pożyczek. Raczej mało znany w internecie. Można dowiedzieć się więcej.
Józef Filipiak  | 02/12/18  18:29:36 | Opinia o sklepie :
Jeden z licznych parabanków w internecie, jak zwykle z wysokimi oprocentowaniem pożyczek. Na rynku krajowym istnieje dość długo. Szybko rozpatruje wnioski o pożyczki, według kolejności wpływu. Można skorzystać.
Jadwiga Zgliszewska  | 26/04/16  08:19:52 | Opinia o sklepie :
Jeden z najlepszych parabanków - prosto i bez udziwnień. Pożyczka na jasnych zasadach, udzielona w okamgnieniu. Działa jak automat. Wiwat za pomoc w beznadziejnej finansowo sytuacji na krótki dystans! :)
Urszula Job  | 23/08/16  15:25:36 | Opinia o sklepie :
Super stronka!!! Łatwy i szybki dostęp co ułatwia i upraszcza zakupy. Proste poruszanie się po stronie nie zbyt skomplikowane menu pomaga w łatwiejszym wyborze przedmiotu. Mila i przyjemna stronka. Polecam!!!
Ryszard Skubała  | 30/10/16  11:09:27 | Opinia o sklepie :
Witam, Pożyczka Plus pieniądze otrzymamy w 15 minut, na wskazany przez nas rachunek bankowy. Koszt pożyczenia 1000 zł na miesiąc to 299 zł, co daje 29,9 %. Chwilówkę możemy wziąć do kwoty 5000 zł aż do 65 dni.
Elzbieta deksheimer  | 02/01/17  11:42:15 | Opinia o sklepie :
Dobra firma, szybka pozyczka, pieniadze na twoim koncie nawet w 15 minut, szybko, zetelnie, uczciwie minim um formalnosci polecam i zapraszam do kozystania z oferty. Ludzie na co wy czekacie lepszej oferty nieznajdziecie
Alicja Polak  | 20/01/17  12:45:13 | Opinia o sklepie :
Minimum formalności. Szybkie przelewy na konto. polecam.
Karol Orłowski  | 13/02/18  14:33:18 | Opinia o sklepie :
Dobra firma, szybka pozyczka, pieniadze na twoim koncie nawet w 15 minut, szybko, zetelnie, uczciwie minim um formalnosci polecam i zapraszam do kozystania z oferty. Ludzie na co wy czekacie lepszej oferty nieznajdziecie
Przemyslaw Kogutowicz  | 21/02/18  02:13:04 | Opinia o sklepie :
Firma jest jedna z najbardziej nowoczesnych oraz elastycznych w relacji z klientem,co czyni ja bardzo atrakcyjna. Z nimi można przedewszystkim skorzystać bez niepotrzebnych utrudnień oraz zbednych kosztów które często sa spotykane.
Justyna Nowak  | 29/03/18  08:01:44 | Opinia o sklepie :
To najlepsza pożyczka jaka moze byc na rynu Polskim. Polecam każdemu kto potrzebuje pieniedzy. Szyba przyznawalność, szybka obsługa i pieniądze tego samego dnia wciągu 15 min.A Ty pużniej cieszysz sie z dobrych zakupow.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 8,50% CashCoins
Wyprzedaż zimowa od 5.99 EUR w lightinthebox!
Kod:SNOW6
ODBIERZ 2,00% CashCoins Answear.com
visit register click click