ODBIERZ DO 4,00% CashCoins BonPrix

proboarder.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu proboarder.pl

Sprzęt i akcesoria sportowe ze zniżką na proboarder.pl

Proboarder.pl to specjalistyczny sklep internetowyoferujący odzież oraz akcesoria dla miłośnikow takich sportów jak: SNOWBOARD, WAKEBOARD, WAKESKATE, KITESURFING, SUP, FREEBORD, LONGBOARD, TRICKBOARD, jak również odzież STREETWEAR.

proboarder.pl Opinii(e)

Marta Łozińska  | 15/04/19  20:54:02 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep sportowy proboarder.pl. Świetna oferta, każdy sportowiec znajdzie tu coś dla siebie. Jeżeli chcesz kupić sprzęt sportowy to tu znajdziesz potrzebne rzeczy. Łatwo i bezproblemowo znajdziesz to czego szukasz. Szczerze polecam!!! Warto!!!
Jolanta Filipiak  | 08/01/19  15:29:29 | Opinia o sklepie :
Sklep profesjonalny dla sportowców. Oferuje to, co każdy w swojej dziedzinie sportu potrzebuje do ćwiczeń. Czy to stroje czy to akcesoria, urządzenia. Drogi sklep jak na polskie warunki, ale jeden z nielicznych w tej materii.
Marta Janusz  | 19/12/18  19:44:10 | Opinia o sklepie :
Sklep Proboarder to super miejsce dla miłośników sportów zimowych. Są tutaj odzież i akcesoria do sportów takich jak snowboard, wakeboard, wakeskate, kitesurfing i wielu innych. Miła i profesjonalna obsługa, polecam każdemu.
Helena Filipiak  | 13/11/18  17:32:56 | Opinia o sklepie :
Typowo specjalistyczny sklep dla sportowców-wyczynowców. A zatem musi sprzedawać super dobrze wykonane akcesoria i rzeczy w tym temacie. Dobrze się w nim jest poruszać i kupować. Ma fajna stronkę w necie,
Jacek Łoziński  | 06/06/18  16:25:25 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z odzieżą sportową. Naprawdę bardzo dużo najprzeróźniejszych ciuchów, po bardzo atrakcyjnych cenach. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie i dla bliskich. Polecam wszystkim robiącym zakupy przez internet.
Bartosz Bork  | 11/10/17  06:18:46 | Opinia o sklepie :
Świetny sklap dla osób kochających zimowe szaleństwa !
Szymon Mazur  | 19/03/16  18:31:19 | Opinia o sklepie :
Sklep Internetowy www.proboarder.pl dba o prawa konsumenta. Na sprzedawane produkty udzielana jest gwarancja producenta. Oznacza to, że jeżeli producent nie udzielił gwarancji sklep proboarder.pl także jej nie wystawi.
Malgorzata Goljaszewska  | 29/11/15  14:23:57 | Opinia o sklepie :
Bez względu na to czy jesteś zagorzałym sportowcem, czy niedzielnym hobbystą, na pewno znajdziesz tu to, czego szukasz. Ubrania dla każdego sportowca proboarder. Przekonaj się sam odwiedź proboarder i znajdź najepsze dla siebie ubrania sportowe.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
Jeszcze: dni godzin minut sekund
ODBIERZ DO 3,00% CashCoins MediaExpert
visit register click click