ODBIERZ DO 3,00% CashCoins CosDlaZdrowia.pl

reima Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu reima

Rabat na odzież dziecięcą w reima!

W sklepie internetowym Reima znajdziecie funkcjonalną odzież dla dzieci od pierwszych dni życia do 12 lat.

reima Opinii(e)

Renata Janicka  | 17/08/19  22:29:50 | Opinia o sklepie :
Reima to sklep internetowy z ubraniami od pierwszych dni po wiek nastoletni. Jest tu bogaty wybór wszelakiej odzieży od niemowlęcych pajacyków po młodzieżowe kombinezony zimowe.Ceny raczej wysokie ale odzież jest naprawdę z trwałych i wytrzymałych materiałów i dużo wytrzyma.
Robert Żelasko  | 06/06/19  10:23:56 | Opinia o sklepie :
Sklep Reima to super miejsce na zakupy.W sklepie internetowym Reima znajdziemy funkcjonalną odzież dla dzieci od pierwszych dni życia do 12 lat.Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa,polecam każdemu.
Jolanta Filipiak  | 09/04/19  18:37:00 | Opinia o sklepie :
Dziecięcy sklep reima z ofertą ślicznych ciuszków dla najmłodszych i młodszych pociech. Wybór ich duży, na co dzień i od święta. Sklep ten ma kolorową stronkę z dużym wyborem ubrań. Polecam go rodzicom.
Renata Szczygieł  | 26/02/19  11:53:38 | Opinia o sklepie :
Sklep reima ktoś powie kolejny sklep z ciuchami ! Ale to sklep dla niemowląt od pierwszego dnia narodzin do nastolatków . Ubrania sa wysokiej jakości modne fasony ,kolorowe ubranka miłe dla oka i ciała .
Andrzej Filipiak  | 29/01/19  17:23:12 | Opinia o sklepie :
Reima to sklep dla naszych najmłodszych dzieci, sprzedający ubranka na miarę. Wysoka jakość i dobra cena, z tym wychodzi ten sklep na przeciw. Strona sklepu jest ciekawie rozbudowana, przyciągająca wzrok.
Marzena Jędrzejewska  | 10/01/19  17:16:09 | Opinia o sklepie :
Sklep reima w nazwie z małych liter, gdyż ma oferty tylko dla maluchów. Strona sklepu jest kolorowa, zachęcająca do zakupów bez wychodzenia z domu. Sklep ma bardzo miłą obsługę klienta, co dodatkowo zachęca do zakupów.
Wiktoria Jędrzejewska  | 03/01/19  16:22:08 | Opinia o sklepie :
Bardzo praktyczny sklep dla naszych maluchów począwszy od pierwszych dni ich życia. Sklep sprzedaje bardzo wysokiej jakości ciuszki dla dzieciaczków, nie podrażniające ich delikatnej skórki. Jak najbardziej wart polecenia.
Bartosz Borkowski  | 29/12/18  12:48:19 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep z ubraniami dla niemowląt, dzieci i młodzieży do 12 roku życia. Znajdziesz wszystko co potrzeba Twoim pociechom: buty, śpioszki, bluski, swetry, kurtki, spodnie, czapeczki i wiele innych ! POLECAM !
Jacek Stańkowski  | 29/11/18  09:31:40 | Opinia o sklepie :
Oferta sklepu bardzo szeroka i interesujaca , stale uzupelniana .Dobra i wygodna nawigacja po stronie . Duza gama promocji i wyprzedaży.Ceny przystępne także na nowości.Termin i koszty dostawy do akeptacji
Ryszard Skubała  | 09/10/18  17:31:28 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy Remia to sklep w szerokiej gamie produktów. Od kombinezonu, w spodnie czy tez kurtki , wszystko, czego nasi mali dzieciaki podczas swoich przygód potrzebują. Kolorowe, cieszące oko wzornictwo dla dzieci.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 5,20% CashCoins
Jednorazowa okazja! Rabat 5%
Kod:RBE17
ODBIERZ DO 5,25% CashCoins Mango.pl
visit register click click