ODBIERZ 2,25% CashCoins Sun&Snow
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

SEPHORA Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu SEPHORA

Eleganckie kosmetyki i perfumy z rabatem w SEPHORA online!

Sephora jest jedna z najwiekszych sieci dystrybucyjnych kosmetyków w Europie. Zaskakujace produkty do makijazu, innowacyjne kremy, mityczne zapachy czy mlodzi kreatorzy - Sephora.pl jednym kliknieciem zaspokoi wszystkie upodobania!

SEPHORA Opinie

Katarzyna Kwiatkowska  | 05/10/20  08:43:14 | Opinia o sklepie :
za młodości kupowałam konkretną mgięke zapachową.Obecnie mają konkurencyjnie rozwinięty asortyment i promocje.Robie systematycznie u nich zakupy, jak nie stacjonarnie to internetowo.Strony wyraźne łatwo się połapać w wyszukiwaniu produktu.Śmiało mogę polecać.
Joanna Kasprowicz  | 26/08/20  08:19:22 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Sephora. Często kupuję na tej stronie kosmetyki, ponieważ są mega dobre jakościowo. Ceny są bardzo korzystne, zdarzają się rabaty i promocje. Polecam
Mariha Anna  | 05/08/20  08:50:46 | Opinia o sklepie :
Polecam serdecznie sieć sklepów Sephora, przede wszystkim ze względu na fachową obsługe i doradztwo a także mnóstwo ciekawych promocji i olbrzymi wybór asortymentu z najlepszych marek i możliwość poznania nowych zapachów perfum.
Kamil Słowik  | 21/06/20  22:53:29 | Opinia o sklepie :
Jeżeli chodzi o te drogerie nie mam totalnie zastrzeżeń, dobre promocje i rabaty duzy asortyment łatwe formy płatności i szybka wysyłka jeżeli zwracasz produkt szybko oddają pieniądze. szczerze polecam
Monika Kowalska  | 31/01/20  05:32:02 | Opinia o sklepie :
Witam. polecam serdecznie wszystkim sklep. Super obsługa, miła i pomocna, zna się na swojej pracy. Towar najwyższej jakości
Daniela Landowska  | 03/01/20  15:21:18 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy. Czytelna strona, bardzo duży wybór produktów. Do wysyłki dodawane są darmowe próbki. Dzięki rabatowi z cashback rabat.pl można kupić rzeczy jeszcze taniej. Polecam
Iga Markiewicz  | 03/12/19  15:07:47 | Opinia o sklepie :
duży wybór kosmetyków, różnorodne ceny, jednym słowem każdy znajdzie coś dla siebie i z niższej i tej wyższej półki. obsługa zawsze pomocna i potrafią doradzic. polecam bez zastanowienia z czystym sumieniem
Izabela Szczęsna  | 30/10/19  08:06:39 | Opinia o sklepie :
Sklep Sephora ma szeroki wybór kosmetyków. Posiada najlepsze jakościowo produkty. Ceny są wysokie, ale warte zakupu. Obsługa jest bardzo profesjonalna i miła. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie. Jest to sklep którym sie nie zawiedziesz.
Klaudia Butowska  | 08/10/19  08:17:56 | Opinia o sklepie :
Moja ulubiona drogeria z droższymi markami <3 bardzo miła obsługa i szybka bezproblemowa dostawa :) i często idzie coś znaleźć taniej dzięki karcie sephora
Dana Michalska  | 15/09/19  07:12:43 | Opinia o sklepie :
Sephora to miejsce gdzie lubię zaglądać. Ten sklep internetowy z propozycjami zakupu rożnego rodzaju kosmetyków dla mnie jak i dla wszystkich. Szczególnie prezenty z okazji świąt są bardzo miłe widziane.
Małgosia Michalska  | 15/09/19  06:08:04 | Opinia o sklepie :
Jak każda kobieta pracująca uwielbiam ten sklep internetowy z propozycjami zakupu bardzo dobrych kosmetyków. Przy okazji robię przyjemność również swoim bliskim. Polecam go wszystkim znajomym którzy lubią elegancję.
Joanna Sikora  | 12/09/19  11:39:46 | Opinia o sklepie :
Sklep jak sklep, ale odejmuję gwiazdkę za to, że produkty widnieją w katalogu, a po wejściu okazuje się, że produkt jest niedostępny. Można by to ułatwić i od razu bez wchodzenia na stronę produktu informować, że produkt jest aktualnie niedostępny,tym bardziej, że strona często bardzo wolno się ładuje. Poza tym super. Przy zamówieniu można dostać ładne pudełko do pakowania i ma się większy wpływ na wybór próbek (no chyba, że stacjonarnie poprosi się o konkretne próbki). Obsluga ok.
Karolina Królikowska  | 07/09/19  14:26:53 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam Sephora. Znajdziesz w niej wszystko czego tylko może potrzebować kobieta! Mają świetną linię kosmetyków do makijażu marki Sephora, ale też mnóstwo marek z wyższej półki cenowej. Jeśli czegoś nie znajdziesz stacjonarnie, to na pewno będzie on-line. Polecam!
Mariana Lytvyniuk  | 20/08/19  12:31:25 | Opinia o sklepie :
Bardzo przyjemny sklep, personel w stacjonarnym sklepie bardzo miły i przyjazny. chociaż ceny są wyższe w porównaniu do innych, ale jakość towarów naprawdę dobra. zawsze można coś znaleźć na prezent i dla siebie
Katarzyna Tręda-Urbańska  | 23/07/19  13:26:27 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z najlepszymi jak dla mnie kosmetykami. Duży wybór asortymentu w świetnych cenach. Super szybka i sprawna obsługa która nigdy mnie nie zawiodła. Z czystym sumieniem polecam i zachecam do zakupów.
Dagmara Krajewska  | 17/07/19  07:47:32 | Opinia o sklepie :
Wielki wybór produktów zarówno dla kobiet jak i dzieci oraz mężczyzn. Każdy znajdzie coś dla siebie jak również jako podarunek dla innej osoby. Szybka realizacja zamówienia jak i szybka dostawa . Polecam
Beata Marczak Boguszewska  | 14/07/19  14:14:33 | Opinia o sklepie :
Sephora to nie tylko perfumy ,ale też wszelkie produkty do twarzy , ciała ,włosów i paznokci .Polecam często zaglądać do tego sklepu ze względu na liczne obniżki i darmowe próbki. Poza tym dobry kontakt ,szybka wysyłka i towar najwyższej jakości.
Izabela Mazur  | 14/07/19  09:33:36 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy SEPHORA. W sklepie można kupic kosmetyki dla kazdego. Nawet przedstawione są prezenty. ceny widoczne tak jak i opis danego produktu. Nawet przesyłka jest darmowa po wydaniu tylko 230 zlotych. Polecam
Agnieszka Brygmann  | 29/06/19  08:23:36 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklep Sephora i jego elegancką atmosferę, te piękne zapachy które kuszą już na samym wejściu. Oczywiście mam już wybrane swoje ulubione, aczkolwiek chętnie sprawdzam wszelkie nowości i często się na jakaś kuszę. Nie mogę się oprzeć tym wszystkim pięknym zapachom!
Joanna Lubas  | 03/07/19  15:06:19 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep, a obsługa na najwyższym poziomie. Zachęcam do zakupów w nim, ponieważ jest to jedna z najlepszych drogerii oferująca wysokiej jakości kosmetyki zarówno dla niej i dla niego. U mnie na 1. miejscu.
Olivia Gajek  | 27/06/19  10:08:05 | Opinia o sklepie :
Sklep jest bardzo świetny. Niegdy w życiu nie używałam lepszych kosmetyków niż te od was. Perfumy mają nieziemskie zapachy. A kosmetyki sprawdzają się bardzo bardzo dobrze. Mam od was kilka produktów i jestem mile zaskoczona.
Mariola Pietrzik  | 25/06/19  20:59:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo szeroki asortyment kosmetyków, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo miła obsługa i program rabatowy z kartą stałego klienta. Często można trafić na promocję, albo dostać produkt lub próbkę gratis. Serdecznie polecam.
Agnieszka Pater  | 05/07/19  08:01:29 | Opinia o sklepie :
Świetna,elegancka strona, po której łatwo można się poruszać.Produkty co najważniejsze bardzo dobrej jakości powiedziałabym,że z górnej półki. Mimo dość wysokich cen Polecam ponieważ jakość jest niezastąpiona.
Tomasz Kacprzak  | 11/06/19  10:11:02 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Oferuje szeroki wybór artykułów. Światowe marki perfum i kosmetyków. Bezpłatna dostawa do zakupów od 230 złotych. Wspaniałe miniatury w prezencie do zakupów od 180 złotych.
Wiola G  | 09/06/19  11:20:17 | Opinia o sklepie :
Sephora to miejsce, gdzie znaleźć można przeróżne produkty. Dostępne są takie kategorie jak makijaż, perfumy, pielęgnacja twarzy, ciało & kąpiel, mężczyzna, włosy, akcesoria oraz prezenty. Jest także zakładka typu "zainspiruj się".
Tomasz Kacprzak  | 03/06/19  14:59:26 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Najlepsze marki perfum i kosmetyków. Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 230 zł. Miniatury w prezencie do zakupów powyżej 180 zł. Super obsługa
Karolina Mysłek  | 30/05/19  09:07:14 | Opinia o sklepie :
bardzo polecam ten sklep, świetna obsługa, bardzo duży wybór, bardzo szybka wysyłka, bardzo trafny wybór, przystępne ceny, jeszcze raz polecam ten sklep, nie ma lepszej opcji niż wybór tego sklepu, oceniam go na 10
Milena Politowska  | 29/05/19  20:32:01 | Opinia o sklepie :
Polecam tą drogerie, miła obsługa i kosmetyki bardzo dobrej jakości. Makijaż wytrzymuje nawet cała noc bez poprawek. Kosmetyki maja swoją cenę ale warto zainwestować bo liczy się również jakość. Jak najbardziej skorzystam jeszcze nie raz.
Paulina  | 31/05/19  16:34:39 | Opinia o sklepie :
Od lat jestem klientką tej francuskiej drogerii, która zawitała do naszych centrów hadlowych. Cenię sobie jakość obsługi - w szczególności profesjonalizm i doradztwo w zakresie zakupów odpowiednich dla danego rodzaju skóry. Gorąco polecam.
Jolanta Podlińska  | 31/05/19  09:07:45 | Opinia o sklepie :
Duży wybór asortymentu, możliwość zwrotu lub wymiany towaru. Profesjonalna i kompetentna obsługa. Bardzo łatwy kontakt telefoniczny i mailowy z infolinią. Szybka i sprawna wysyłka. Towar jest dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.
Adrian Michalski  | 02/06/19  15:20:31 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy z kosmetykami perfumami i wszystkim co lubią nasze panie a nam są tez niezbędne. Bardzo duży wybór zwłaszcza perfum najlepszych i najbardziej znanych firm. Polecam obsługa jest bardzo miła.
Przemysław Klejnowski  | 02/06/19  21:05:25 | Opinia o sklepie :
Witam, polecam wszystkim ten sklep internetowy, ponieważ jest tam wielki wybór kosmetyków dla wszystkich i zawsze są to orginalne kosmetyki. Jeżeli brak Ci pomysłu na prezent dla swoich bliskich to warto odwzidzić ten sklep.
Mieczysław Pokuć  | 28/05/19  20:02:15 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego Sephora korzystam z usług tego sklepu i jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym którzy chca miec swiadczone usługi na wysokim jakosciowo poziomie
Anna Lachowska  | 24/05/19  16:09:30 | Opinia o sklepie :
To jak sklep z cukierkami dla dużych dziewczynek. Uwielbiam ten nieskończony wybór asortymentu, kolory, zapachy i "magiczne" oddziaływanie. Platforma bardzo przyjazna, intuicyjna, informacje wyczerpujące. Polecam
PRZEMYSLAW STREMBSKI  | 26/05/19  16:14:42 | Opinia o sklepie :
Zamówiłam w piątek a w poniedziałek po południu zamówienie już było, cena nie wysoka przynajmniej za przesyłkę Wszystko bardzo ładnie zapakowane, wiele dogodności by urozmaicić przesyłkę np próbki, karty z wiadomością, Darmowe pakowanie na prezent. Jestem jak najbardziej na TAK !
Beata Mańska  | 23/05/19  22:49:32 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep internetowy Sephora... Co prawda nic w nim nie kupowałam, ale za to dostawałam z niego prezenty! Były one idealne... trafione w dziesiątkę, po prostu cudowne :-) polecam, każdemu kto chce zrobić super prezent
Krzysztof S.  | 21/05/19  08:53:21 | Opinia o sklepie :
Wszystko super, jak zawsze perfumeria na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Jestem mega zadowolony,I myślę że jeszcze nie raz zrobię u was zakupy. Szybka i sprawna obsługa klienta. Jeszcze raz polecam innym
Agnieszka Kliś  | 21/05/19  09:23:19 | Opinia o sklepie :
Szybka wysyłka, szeroki asortyment i świetne promocje. Dużo produktów znanych marek, przejrzyste wzorniki, rzeczywiste kolory ułatwiające zakup :) Dodatkowo bardzo fajna sekcja z opiniami Klientek! Bardzo lubię tam kupować :)
Emilia Sarnecka  | 20/05/19  06:09:36 | Opinia o sklepie :
Sephora ma w sobie jakiś czar i niepowtarzalny klimatyczny zapach, który nie sposób minąć niezauważonym napotkawszy w jakiejkolwiek galerii handlowej nawet na końcu świata. Kiedy się tam wstępuje odczuwa się natychmiast.
Julia Paszkiewicz  | 18/05/19  10:56:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubie ten sklep odwiedzac. asortyment zawsze modny, porzadek w sklepie, mila i pomocna obsluga. i bardzo czesto promocje. bardzo polecam zakupy w tym sklepie. na pewno kazda kobieta znajdzie cos dla siebie.
Katarzyna Domagała  | 13/05/19  17:42:17 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę godzien szczerego polecenia . Oferuje niesamowicie szerowi wybór wszelkiego asortymentu kosmetycznego . Wszystko w wysokiej jakości oraz w przystępnych cenach , Serdecznie polecam ten sklep :)
Julia Zych  | 13/05/19  14:01:37 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep, a obsługa na najwyższym poziomie. Zachęcam do zakupów w nim, ponieważ jest to jedna z najlepszych drogerii oferująca wysokiej jakości kosmetyki zarówno dla niej i dla niego. U mnie na 1 miejscu.
Julia Vallis  | 13/05/19  17:57:45 | Opinia o sklepie :
Duży asortyment, pomoc ze strony pracownikow na plus, przydatny program lojalnosciowy ktory co jakis czas gwarantuje znizki oraz przy kazdym zakupie probke do zakupu. nowe prodluty w drogerii pojawiaja sie do kilku dni, jednak lepiej kupowac przez internet ze wzgledu na wieksze promocje :)
Martyna Gramacka  | 11/05/19  12:54:55 | Opinia o sklepie :
Serdecznie polecam ten sklep. Można zakupić produkty o naprawdę wysokiej jakości. Obsługa w sklepie zawsze chętna do pomocy, potrafi doradzić co będzie dla nas najlepsze. Ceny adekwatne do jakości produktów.
Ewa Szymańska  | 12/05/19  05:29:53 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklep Sephora.Zakupy w nim, to prawdziwa przyjemność i ukojenie zmysłów, ciekawe promocje i zniżki dla klientów posiadających kartę Sephory, gwarancja oryginalności i świeżości zakupionych kosmetyków.
Kamil Cieślak  | 09/05/19  18:19:39 | Opinia o sklepie :
Bardzo gorąco polecam sieć sklepów Sephora. Przede wszystkim cenię sobie ogromny wybór różnych marek perfum i akcesorii do codziennej higieny osobistej. Wykwalifikowany personel zawsze jest skory do pomocy przy wyborze właściwego produktu.
Patrycja Pawlak  | 09/05/19  20:25:48 | Opinia o sklepie :
Moja ulubiona drogeria. Najlepsze kosmetyki, perfumy oraz inne akcesoria potrzebne kobiecie na codzień. Cena oddaje jakości produktów. Produkty są warte swojej ceny I warto na nie czekać, bardzo serdecznie wszystkim polecam!
Michał Ste  | 08/05/19  18:36:32 | Opinia o sklepie :
Strona jest bardzo przejrzysta co ułatwia poruszanie się po niej a później zakupy Ceny jak i obsługa klienta jest bardzo bardzo na wysoki plus Polecam każdemu kto zastanawiał się czy warto skorzystać .
Wioleta Lesińska  | 09/05/19  07:19:24 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep z dużą ilością różnego rodzaju kosmetyków znacznie przewyższa pod tym względem konkurencję . A co za tym idzie ceny są proporcjonalne do jakości produktów . Ponadto musze dodać że bardzo polecam sklep .
Mieczysław Pokuć  | 06/05/19  18:54:25 | Opinia o sklepie :
Ze sklepu internetowego SEPHORA korzystam z uslyg tego sklepu i jestek bardzo zadowolony i polecam ten sklep wszystkim osobom zainteresowanym ktorzy chcą mieć swiadczone swoje usługi na najwyższym poziomie
Katarzyna Wróblewska  | 03/05/19  12:04:48 | Opinia o sklepie :
Przemiła obsługa, ceny nie koniecznie niskie ale mozna poczuc sie jak gwiazda. Maleńkie upominki. W strefie wolnocłowej do zakupu perfum otrzymałam miniaturkę perfum tej samej marki. Pięknie wygladaja razem na komodzie
Kamil Krasuski  | 03/05/19  20:35:03 | Opinia o sklepie :
Trochę wysokie ceny karm i niskie rabaty, ale ogólnie to piątka z plusem. Dostawa na najwyższym poziomie, a kontakt ze sklepem jak najbardziej na plus. Kupiłam jedzenie dla papug i bardzo im smakowało.
Elżbieta Klimiuk  | 05/05/19  18:38:57 | Opinia o sklepie :
Super strona. Bardzo duży asortyment i wybór różnych marek. Bardzo częste promocje. Możliwość wyboru opakowania prezentowego. Strona łatwa w użytkowaniu. Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 230zl. Możliwy odbiór w sklepie stacjonarnym bądź dostawa kurierem.
Iza Lewandowska  | 02/05/19  11:29:59 | Opinia o sklepie :
Witam, serdecznie polecam sklep sephora. Jest bardzo dużo asortymentu w nim różnego gatunku. Perfumy w dość drogiej cenie, ale za to bardzo dobre gatunkowo, ponieważ zapach utrzymuje się bardzo długo.
Piotr Jusiński  | 30/04/19  13:18:59 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry towar , miła obsługa ,często tam wracam bo dużo promocji , kosmetyki w różnych cenach dostępnych dla każdego więc każdy może sobie pozwolić .Nawet tańsze rzeczy są super co sprawia że polecam każdemu.
Patrycja Lepianka  | 27/04/19  23:01:26 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep z różnymi rodzajami kosmetyków. Szybka i tania dostawa. Wszystko zgodne z opisem i wysokiej jakosci. Przesylkie nie uszkodzone dobrze zapakowane i jeszcze do tego cashback za zakupy. Godne polecenia ;)
Ewa Hońko  | 24/04/19  12:07:24 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Sklep oferuje bardzo duży wybór produktów oraz atrakcyjne rabaty, o których informuje mailowo. Zakupy w Sephora to czysta przyjemność i zadowolenie z produktu.
Natalia Murawska  | 24/04/19  12:09:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka wysylka, duzy wybor produktow. Kupujac przez internet ma sie pewnosc, ze nie byly otwierane wczesniej. Jedyny minus, to koszty dostawy. Powinna byc opcja odbioru osobistego w sklepie, a niestety nie ma.
Przemek Strembski  | 23/04/19  09:30:27 | Opinia o sklepie :
Wprowadzili odbiór w paczkomacie już od zamówienia za 50 zł, świetna opcja. Sklep- potentat na rynku. Wybór najlepszych światowych marek w dobrych cenach, do każdego zamówienia dokładają 5 próbek :) Lubię ten sklep. Polecam.
Monika Sarter  | 21/04/19  20:16:34 | Opinia o sklepie :
Super perfumy. Marka jest rewelacyjna tak dla kobiet jak i mężczyzn. Chętnie kupuję te zapachy z okazji świąt lub na urodziny dla mojej rodziny. Polecam każdemu, bo naprawdę warto. Atrakcyjny wygląd.
Angelika Tańczuk  | 17/04/19  08:37:43 | Opinia o sklepie :
odradzam wszystkim zakupy w sklepie Sephora. Złożyłam zamówienie i dzisiaj mijają 3 tygodnie, a ja nie otrzymałam jeszcze zakupionego produktu. Kontakt poprzez maila nie istnieje , gdyż maile pozostają bez odpowiedzi, a kontakt przez facebooka jest utrudniony
Elżbieta Kacprzak  | 12/04/19  09:20:03 | Opinia o sklepie :
Najlepsze marki perfum i kosmetyków do makijażu, pielęgnacji twarzy, ciała i włosów oraz do kąpieli. Miniatyry w prezencie. Tania dostawa, a powyżej 230 złotych darmowa. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Ciekawe promocje i rabaty. Szybko przyznają CashColins.
Katarzyna Hlebowicz  | 14/04/19  10:39:42 | Opinia o sklepie :
Atrakcyjne promocje i rabaty, do tego gratisy do każdego zamówienia plasują drogerię Sephora wysoko w rankingu atrakcyjnych sklepów internetowych. Oryginalność produktów jest gwarantem zadowolenia i satysfakcji kupującego. Cena adekwatna do jakości.
Grazyna Owczarek  | 10/04/19  17:23:16 | Opinia o sklepie :
Zawsze ciekawe kosmetyki dla każdej grupy wiekowej i dostosowane do każdego portfela ... Każdy produkt dokładnie opisany a to ważne w kosmetologii , Ten sklep internetowy zawsze znajdzie czas dla zabieganych kobiet , dla mężczyzn też.
Rafał Tworkowski  | 10/04/19  19:37:50 | Opinia o sklepie :
Perfumeria SEPHORA oferuje mnóstwo perfum wiekszosći znanych marek ale nie tylko. Mozna naprawde natknąc sie na bardzo dobre oferty nieznanych marek, ale naprawde ładnie pachnących. Cena również zacheca.
Sylwia Sowinska  | 09/04/19  08:54:49 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep gdzie można znaleźć zapachy świata. Zarówno dla niej jak i dla niego w dobrych cenach. Możliwość zapakowania na prezent. Miła obsługa, profesjonalne doradztwo, szybka dostawa. Polecam ten sklep w 100%
Maciej  | 08/04/19  13:26:18 | Opinia o sklepie :
Jeden z drozszych sklepów z kosmetykami, perfumami i innymi akcesoriami dla ciała. Ogólnie omijam sklep z daleka. Promocja nie jest promocją. Wszedłem raz kupić żonie preznet...niestety lepiej zamówić na allegro jest o wiele taniej!
Sabina Ko.  | 06/04/19  21:38:40 | Opinia o sklepie :
super sklep z bardzo ekskluzywnymi produktami jedyny minus tej sieci to kosmiczne ceny ale przeklada sie to na jakosc sprzedawanych dóbr. ogólnie polecam zawsze miła i sympatyczna obsługa na kazdym kroku
Ludwik Nesterowski  | 07/04/19  13:27:27 | Opinia o sklepie :
Sephora to bardzo dobry sklep z kosmetykami dla każdego . Wszyscy tam mogą wybrać coś dla siebie a także na prezenty na każdą okazję. A ponieważ święta wielkanocne są już za pasem warto o prezentach pomyśleć.
Joanna Magier  | 04/04/19  09:57:13 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Zrobiłam tam zakupy na święta Bożego Narodzenia - kupiłam perfumy dla siebie i męża w prezencie. Cenowo -przystępnie. Czas realizacji ok. Ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni. Sklep z dużą ilością kosmetyków więc jest w czym wybierać.
Miroslawa Chmielewska  | 02/04/19  15:38:38 | Opinia o sklepie :
Witamy w krainie zapachu. Wiosna i wiosenne porządki, wszystko pachnie wokół zatem czas pomyśleć o sobie i najbliższych, doskonałe ceny, szeroka gama produktów, miła i niezawodna obsługa, korzystne rabaty ... to wszystko ofiaruje Sephora :)
Zuzanna Wolniaczyk  | 31/03/19  04:49:04 | Opinia o sklepie :
Świetna sprawa, produkty Sephora. Niezawodne w przystępnych cenach. Nie zawsze znajdziemy w tradycyjnych sklepach dla tego są bardziej pożądane. Dobre opakowanie ciekawe oraz jakość z wyższej półki. Produkty godne polecenia.
hendryk noworzy  | 31/03/19  18:36:57 | Opinia o sklepie :
Wygodnie i szybko robi się tutaj zakupy. Duża oferta produktów zwłaszcza tych lepszych marek. Oryginalne perfumy bez ryzyka taniej podróbki. Polecam zakupy w Sephorze zarówno w sklepie stacjonarnym jak i na stronie internetowej.
Monika Fijałkowska  | 28/03/19  19:35:29 | Opinia o sklepie :
Sephora jest wyrafinowanym sklepem z produktami wysokiej jakości. Robię zakupy jedynie sporadycznie, gdyż produkty z tej perfumerii są niesamowicie wydajne. Świetnie nadają się na prezent urodzinowy czy gwiazdkowy. Polecam!
Ewa Racławska  | 28/03/19  16:04:47 | Opinia o sklepie :
Robiąc zakupy przez stronę internetową sklepu Sephora zawsze byłam zadowolona. Czas dostarczenia przesyłki całkowicie satysfakcjonujący,opakowanie profesjonalnie zapakowane,nie było nic uszkodzone. Cena zadowalająca. Pokecam
Dominika Duda  | 26/03/19  19:12:11 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z kosmetykami na całym świecie. Jakość produktów jest naprawdę fenomenalna, zarówno do makijażu jak i perfumy. Ceny ma dosyć wysokie ale mimo to warto kupić. Obsługa jest uprzejma i zawsze doradzi
Urszula Olszowka  | 20/03/19  10:10:23 | Opinia o sklepie :
Lubię robić zakupy w sklepie Sephora. Są tam kosmetyki, których nie znajdę w innych drogeriach. Miła i fachowa obsługa. Można poprosić o próbki perfum, aby wypróbować na swojej skórze zanim zdecydujemy się na zakup.
Dorota Smoleńska  | 18/03/19  18:45:58 | Opinia o sklepie :
Różnorodna oferta kosmetyków męskich i damskich. Znane i popularne marki, bogaty wybór. Produkty Sephora do kąpieli i makijażu. Różnorodne inspiracje i pomysły dla makijażu. Bogata oferta perfum i kosmetyków wielu marek.
Marta Siewniak  | 16/03/19  05:43:57 | Opinia o sklepie :
Ekstra perfumy. Marka jest rewelacyjna tak dla kobiet jak i mężczyzn. Chętnie kupuję te zapachy z okazji świąt lub na urodziny dla mojej rodziny. Polecam każdemu, bo naprawdę warto. Atrakcyjny wygląd.
Zofia Zegarek  | 17/03/19  20:06:02 | Opinia o sklepie :
Wspaniały sklep. Doskonałe marki perfum i kosmetyków do makijażu, pielęgnacji twarzy, ciała, włosów oraz do kąpieli. Darmowa dostawa za zakupy powyżej 230 złotych. Śliczne miniatury w prezencie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam. Szybko przyznają CashBackRabat.
Jadwiga Zgliszewska  | 14/03/19  08:31:08 | Opinia o sklepie :
Sklep SEPHORA to sprawdzony raj zapachowy! To jakość i marka. Wybrane spośród najlepszych kosmetyków w Europie. Szeroki wachlarz do makijazu, podkłady, kremy, wody i perfumy o wszystkich kombinacjach zapachowych. Pakują zakupy na prezenty. Wszystko sprawnie i wygodnie.
Kacper Skowron  | 13/03/19  12:52:17 | Opinia o sklepie :
Świetne promocje każdego dnia , markowe produkty, a w szczególności perfumy. Dodatkowo do zakupionego produktu moja żona otrzymała kartkę z życzeniami, którą zamówiłem w formie nieodpłatnej ( napisałem dla niej własne życzenia) Polecam
Małgorzata Michalska  | 09/03/19  12:30:06 | Opinia o sklepie :
Sephora to jedna z większych drogerii w Europie która jest dystrybutorem kosmetyków oraz perfum. To świetne miejsce na zakupy na prezent dla swojej rodziny jak również dla siebie samego. Polecam ten sklep.
Remigiusz Kochel  | 06/03/19  06:28:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo duży wybór asortymentu, w poszukiwaniu prezentu dla żony miałem duży wybór i możliwość skorzystania z porad i opinii o produktach Sephory. Jak najbardziej polecam i jeszcze niejednokrotnie powrócę do sklepu.
Volha Lyzo  | 02/03/19  16:38:47 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry sklep ,ktory lubie ,zawsze sa produkty promocyjne i znizki ,zapach i wyglad wnetrza perfekcyjny,ile razy bylam i kupowalam tam cos to zawsze byly dostepne produkty Ceny sa uczciwe ,ale niektore produkty mogly by byc taniej.
Karolina Karaszewska  | 27/02/19  15:27:44 | Opinia o sklepie :
Sklepy stacjonarne wyglądają zawsze schludnie, a ekspedientki są bardzo pomocne. Zamówienia dochodzą zwykle szybko i zapakowane bardzo bezpiecznie, w tekturowych pudełkach. Dodatkowo plusem przy zamówieniach internetowych jest możliwość dobrania sobie kilku wybranym próbek kosmetyków.
Paulina Sudoł  | 21/02/19  16:10:35 | Opinia o sklepie :
Rzadko stać mnie na zakupy w tym sklepie, ale kiedy już się uda to jestem bardzo zadowolona :) Obsługa i artykuły na najwyższym poziomie, przepiękne zapachy, trwałe kosmetyki. Ceny wysokie, ale na szczęście istnieją promocje. Polecam
Weronika Danielska  | 21/02/19  19:10:51 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam ten sklep. Dużo ciekawych produktów. Fajne promocje. Niskie ceny. Dużo nowych produktów. Szybka wysyłka. Profesjonalne podejśćie do klienta. Niskie koszty wysyłki. Szczerze polecam jeszcze nie raz wróce do tego sklepu.
Patrycja Stopa  | 03/02/19  14:13:01 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep :) super produkty bardzo dobrej jakości :) ceny jak na takie produkty bardzo dobre. Wysyłka szybka i bezproblemowa, koszty wysyłki również bardzo dobre :) Każda kobieta powinna znać ten sklep Polecam serdecznie :)
Olga Kot  | 07/02/19  13:29:42 | Opinia o sklepie :
Sephora jest super sklepem. To właśnie tam znalazłam mój ulubiony krem pod oczy, który w innych sklepach jest niedostępny. A do tego jak trafię na promocje albo rabaty, to nic więcej do szczęścia nie trzeba ;)
Urszula Pawłowska  | 03/02/19  10:50:08 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim perfumerię Sephora ! Jest to najlepsza perfumeria internetowa. Posiada bardzo duży asortyment, są częste promocje, można trafić na dni z darmową wysyłką. Perfumeria posiada również marki własne, których nie znajdziemy w innych sklepach. Polecam!
Krzysztof Gilewski  | 16/02/19  20:07:29 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry bardzo się cieszę że mogę podzielić się opinią na temat sieci firmy Sephora , ogólnie wiem że posiadają w swoim asortymencie perfumy , kosmetyki dla kobiet i mężczyzn , aczkolwiek nie byłem w posiadaniu produktów Sephora.
Magdalena Korczyc  | 14/02/19  06:55:16 | Opinia o sklepie :
Sklep w którym można kupić kosmetyki najwyższej jakości i w bardzo przystępnych cenach na każdą kieszeń wszystko również można zamówić przez internet z dostawą do domu bez problemu polecam wszystkim co cenią sobie czas
Gosia W  | 14/02/19  11:28:29 | Opinia o sklepie :
sklep SEPHORA mogę polecić jako sklep dobrze zaopatrzony z miłą i fachową obsługą gdzie zakupy robi się z przyjemnością a zakupione rzeczy są zgodne z opisem i szybko trafiają pod wskazany adres Ceny w miarę ale za jakość trzeba płacić
Patrycja Marcelina Duch  | 10/02/19  09:12:02 | Opinia o sklepie :
witam pisze na temat tego sklepu internetowego poniewaz chcialabym powiedziec ze bardzo polecam ten sklep poniewaz jest bardzo duzy wybor kosmetykow a takze innych rzeczy , mila obsluga a takze bardzo szybka wysylka
Kinga Kuźniar  | 30/01/19  12:20:45 | Opinia o sklepie :
Bogactwo zapachów perfum. Świetna jakość kosmetyków, które nie uczulają. Dodatkowo testery pozwalają sprawdzić na skórze jakość kosmetyków czy zapach perfum. Obsługa zawsze przyjazna. Doradzi i ochoczo zaprezentuje produkty właściwe dla danego klienta.
Agnieszka Zrąbkowska  | 29/01/19  12:01:19 | Opinia o sklepie :
Kosmetyki na każdą okazję. Ceny na każdą praktycznie kieszeń. Czasami są też promocje i rabaty. Jakościowo towar jet bardzo dobry. Obsługa sklepu na jak najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem !!!!
Ilona Kowalska  | 29/01/19  08:26:43 | Opinia o sklepie :
Zamówiłam w ekspresowym tempie było, cena przyzwoita. wszystko bardzo ładnie zapakowane, wiele ciekawych propozycji i urozmaicen np próbki. Jestem jak najbardziej zadowolona ! Polecam tego sprzedawce w 100%
Adrianna Owsianka  | 28/01/19  16:56:44 | Opinia o sklepie :
Polecam! Super promocję,duży wybór ,ekspresowa wysyłka ,świetne ceny ,bardzo fajna aplikacja. Zakupy w niej to przyjemność ,zamawiałam już kilka razy jestem zadowolona,szybko i pewnie , ,towar zapakowany porządnie.
Marcin Złociak  | 27/01/19  20:21:06 | Opinia o sklepie :
Kosmetyki na każdą okazję. Ceny na każdą praktycznie kieszeń. Czasami są też promocje i rabaty. Jakościowo towar jet bardzo dobry. Obsługa sklepu na jak najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem !!!!
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
3,00% CashCoins
10% rabatu na kultowy model buta Nike Go FlyEase w ForPro!
Kod:FLYEASE10
ODBIERZ 3,50% CashCoins TOP SECRET
visit register click click