ODBIERZ DO 35,00 CashCoins Nest Bank

TaniaKsiążka.pl Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu TaniaKsiążka.pl

Książki i podręczniki z rabatem w księgarni internetowej TaniaKsiążka.pl

Księgarnia internetowa TaniaKsiążka.pl posiada w swojej ofercie ponad 60 000 tytułów książek i podręczników w przystępnych cenach. W ofercie można również znaleźć audiobooki, gry edukacujne i towarzyskie, artykuły papiernicze, zabawki, płyty CD i filmy DVD.

TaniaKsiążka.pl Opinii(e)

Dorota Sobolewska  | 18/08/19  12:04:41 | Opinia o sklepie :
Super, dla każdego coś dobrego. Ceny super na każdą kieszeń. Od książek do przyborów szkolnych i drobnych upominków. Zawsze można znaleźć coś w promocyjnych cenach. Dużo nowości książkowych w atrakcyjnych cenach.
Marta Ratajczak  | 23/07/19  21:17:20 | Opinia o sklepie :
Najlepsza księgarnia internetowa w Polsce. bardzo duży wybór literatury wszelakiego gatunku w dodatku w znakomitych cenach. Bardzo dużo promocji. Wygodne formy płatności i dostawy. Szczerze polecam, nie zawiodłam się ani razu :)
Anna Maślak  | 24/06/19  08:25:29 | Opinia o sklepie :
Przeogromny wybór interesujących książek z różnych dziedzin w niskiej cenie. Fajne promocje na porządku dziennym. Prawdziwy raj mola książkowego, z którego po prostu nie da się wyjść tylko z jedną książką.
Emilia Sarnecka  | 17/06/19  06:23:08 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam księgarnię internetową Tania książka.pl odkąd się okazało, że to jest firma z Białegostoku i tam można odbierać osobiście, a mieszka tam moja znajoma, bardzo sympatyczna, która odbiera tam książki dla mnie.
Danuta Michalska  | 11/06/19  06:19:49 | Opinia o sklepie :
Tania Książka to rewelacyjny sklep internetowy. Często tam jest zaglądam, jestem zainteresowana kupowaniem różnego rodzaju albumów oraz nowości wydawniczych dla siebie i swoich znajomych, wnuków. Polecam
Jadwiga Zgliszewska  | 06/06/19  08:49:33 | Opinia o sklepie :
W księgarni internetowej TaniaKsiążka.pl do kupienia... moc tanich książek właśnie! Bardzo rozległy wybór tytułów. Choć oczywiście nie tylko. Bo są tu też materiały piśmiennicze, papiernicze i biurowe, a także płyty i filmy. Są obniżki cen i niemałe Cashback. Warto odwiedzić!
Olga Kotelczuk  | 31/05/19  12:04:02 | Opinia o sklepie :
Najlepsza internetowa księgarnia w jakiej miałam możliwość zakupów. Ogromny wybór, rewelacyjne ceny, mnóstwo promocji, aż czasami chciałoby się kupić wszystko. Wysyłka bez żadnych problemów. Polecam bardzo!
Monika Kowalska  | 28/05/19  06:01:38 | Opinia o sklepie :
Witam polecam wszystkim którzy uwielbiają czytać sklep tania książka ponieważ ostatnio sama mialam okazję skorzystać z ich usług. Wybór jest bardzo duży i ceny atrakcyjne
Kamila Czołpińska  | 13/05/19  18:46:08 | Opinia o sklepie :
Warto zaglądać do tego sklepu internetowego, bardzo duży wybór książek i nie tylko. Rabaty i promocje z których warto korzystać. Niskie koszty dostawy, szybka wysyłka. Ogólnie sklep godny polecenia, pozdrawiam.
Hedvig  | 09/05/19  11:46:02 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym TaniaKsiążka.pl. Już wielokrotnie robiłam zamówienie i zawsze było zrealizowane bez zarzutów. Bardzo szeroki asortyment, nie tylko książek, i częste promocje to również duży plus.
Angelika Konys-Boudissi  | 25/04/19  12:01:45 | Opinia o sklepie :
Polecam .Bardzo lubię zakupy w tym sklepie . Duży wybór książek I fajne promocje. Szybka realizacja zamówień. Strona internetowa przejrzysta i łatwo znaleźć coś interesującego dla siebie i całej rodziny.
Ewa Zdunek  | 24/04/19  12:14:45 | Opinia o sklepie :
o długich poszukiwaniach w wielu miejscach, przypadkiem znalazłam ten sklep- i zaskoczenie, bardzo miłe; szeroki asortyment, znalazłem to czego nie było w innych księgarniach - no i cena! Jednym słowem super. Wrócę tu na pewno szukając interesujących mnie pozycji.
Monika Leonik  | 24/04/19  07:44:07 | Opinia o sklepie :
Lubię czytać od zawsze. Gdy tylko mam wolną chwilę sięgam po kolejną książkę zakupioną na Taniaksiążka.pl. Rewelacyjne promocje, znajdę tu wszystko czego potrzebuje, każdy tytuł który wpadnie mi w ucho. Polecam
Izabela Mazur  | 22/04/19  16:51:15 | Opinia o sklepie :
Polecam bardzo sklep internetowy TaniaKsiążka. Pl. W sklepie można znaleźć ciekawe książki w nie wygórowanych cenach. Opisy książek są dokładne. Na przesyłkę nie trzeba też długo czekać. Każdy znajdzie coś dla siebie
Barbara Michalska  | 15/04/19  09:47:21 | Opinia o sklepie :
Tania książka to sklep internetowy gdzie kupuję podręczniki dla mojej córki do szkoły. Zawsze znajdę tu wszystko co potrzebuję i ceny są przede wszystkim bardzo dobre. Warto skorzystać też z promocji np. darmowa dostawa.
Teress  | 16/04/19  08:35:54 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy TaniaKsiążka mogę z czystym sumieniem polecić w 100%. Transakcje są realizowane bardzo szybko. Można również skorzystać z wielu akcji promocyjnych i zaoszczędzić trochę pieniędzy. Ponadto w ofercie mają, oprócz książek bardzo szeroki asortyment.
BERNADETTA BYRSKA  | 12/04/19  20:20:16 | Opinia o sklepie :
Ten sklep internetowy poleciła mi córka która robi zakupy już od dawna.Obecnie robimy tam razem zakupy szukamy ciekawych książek,promocji nowości po zakupach czytamy i mamy o czym rozmawiać . Uważam że warto wstąpić i kupić książki
Edward Chrzanowski  | 13/03/19  09:26:33 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy z wieloletnim doświadczeniem w branży. Gorąco polecam wszystkim którzy mają wspólne życie bez marzeń byłoby beznadziejne przypadki w których można było zobaczyć to bezpieczne a nie w tym wyjątkowym miejscu gdzie jesteś godnym zaufania do ludzi tam jest niespodzianka to bezpieczne i korzystne dla każdego kto ma rację ale nie wiem czy to jest nas już dziś zapraszamy
 | 13/03/19  13:43:36 | Opinia o sklepie :
Lubię zakupy w sklepie TaniaKsiążka.pl. Mają bogatą i aktualną ofertę wydawniczą. Fajnie jak się trafi na jakąś promocję, jednakże jest wiele pozycji książkowych w obniżonych cenach. Szybka przesyłka.
Kasia Stolarczyk  | 13/03/19  06:29:22 | Opinia o sklepie :
Kolejne zamówienie ze sklepu tania książka.pl i kolejny raz jestem zadowolona. wszystko szybko, wszystko sprawnie bez zarzutów. jak zawsze kiedy zamawiam z Tania książka.pl. polecam, sklep sprawdzony.
Ewelina Karwowska  | 11/03/19  18:28:00 | Opinia o sklepie :
Taniaksiążka.pl wymiata!!! Jak dla mnie najlepsze miejsce w Internecie do zamawiania książek. Oferta sklepu internetowego jest bardzo szeroka :) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy pragną znaleźć książkę dla siebie w przystępnej cenie. Polecam!!!Taniaksiążka.pl wymiata!!!
Grzegorz Boch  | 10/03/19  04:39:47 | Opinia o sklepie :
Moja internetowa księgarnia pierwszego wyboru. Zawsze bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu z konkurencją. Jeszcze się nie trafiło abym nie znalazł tam tego, czego akurat szukam. Wysyłki zawsze dobrze zabezpieczone!
Rafał Rozmarynowski  | 06/03/19  06:17:29 | Opinia o sklepie :
Mają duży wybór książek. Zawsze można trafić na jakąś promocje . Sprzedawcy pomocni i zawsze dobrze zapakowane książki . Jednym słowem polecam tego sprzedawcę ,bo warto na pewno nie raz coś kupię ..
Rafał Tworkowski  | 05/03/19  00:20:28 | Opinia o sklepie :
TaniaKsiążka.pl ma na swojej stronie internetowej tysiące książek po naprawdę korzystnej cenie. w swojej ofercie mają bestsellery ostatnich kilkunastu lat, w związku z czym naprawdę warto odwiedzić ich stronę.
Albert Steleblak  | 23/02/19  06:34:55 | Opinia o sklepie :
Pierwszy raz zamówiłem książki przez internet i powiem szczerze byłem miło zaskoczony. Posiadają dużą oferte handlową, szybka wysyłka. To łatwiejsze i przyjemniejsze niż myślałem a do tego wszystko na spokojnie w domowym zaciszu.
Kriskraj  | 25/02/19  12:50:21 | Opinia o sklepie :
Bardzo lubię robić zakupy w sklepie internetowym TaniaKsiążka.pl. Książki są w bardzo atrakcyjnych cenach. Często są bardzo ciekawe akcje promocyjne. Naprawdę warto skorzystać z zakupu, a zamówienia są bardzo szybko realizowane.
Agnieszka Pieczyńska  | 08/02/19  09:48:29 | Opinia o sklepie :
zakupy w TaniaKsiążka są szybkie i bezproblemowe. Szybko znalazłam to co potrzebuję i równie szybko zapłaciłam za zakupy. Teraz tylko czekam na przesyłkę. Odbiór tam gdzie chcę i kiedy chcę. Nic tylko kupować w tania ksiązka
Piotr Baczmaga  | 01/09/16  18:12:08 | Opinia o sklepie :
Sklep Tania Książka, to jak sama nazwa mówi - tani sklep z książkami różnego rodzaju. Dla każdego coś dobrego i ciekawego. Duży wybór w ksiażkach dla dzieci. Audiobooki oraz Ebooki. Również ciekawe pomysły na prezent.
Robert Gierula  | 13/04/16  15:03:18 | Opinia o sklepie :
Witam. Jestem szczerze zdziwiony profesjonalnym podejściem do klienta i rzeczowym wyjaśnieniem wszelkich niejasności . TUTAJ nie ma aneksów drobnym drukiem . Dziękuje za wykonaną usługę dzięki Wam moje dzieci są bardzo zadowolone .
Ksawery Sarnecki  | 02/01/16  09:08:29 | Opinia o sklepie :
TaniaKsiazka.pl to bardzo dobra księgarnia internetowa, faktycznie można tam kupić tanią książkę, mnóstwo promocji i przede wszystkim wielka zachęta: ludzie kupujcie książki! Bez książek nie ma cywilizacji: i czytajcie!
Agnieszka Goszczycka  | 12/02/15  00:10:09 | Opinia o sklepie :
Wszystko przebiega szybko, sprawnie i tanio. Polecam. Cieszę się, że znalazłam się na tej stronie, że znalazłam Tanią Książkę. Teraz kupowanie książek będzie jeszcze przyjemniejsze, bo i w kieszeni trochę więcej zostanie :)
Anna Wierzbicka  | 30/01/15  05:54:20 | Opinia o sklepie :
Księgarnia internetowa tania książka jedną z najlepszych sklepów internetowych. Wiele pozycji książek, audiobooków, artykuły piśmienne i papiernicze oraz drobne prezenty etc., dużo promocji. Wszystko w atrakcyjnej cenie. Polecam, naprawdę warto. . Jeszcze raz polecam.
Monika Kot  | 08/01/15  18:51:23 | Opinia o sklepie :
Świetny asortyment, oprócz książek również m. in. zabawki i puzzle. Jedyne do czego mogę się przyczepić to bardzo długi czas oczekiwania - przy produktach był od razu podany wydłużony czas realizacji, później zamówienie wydłużyło się się jeszcze o kilka dni - za to minus.
Natalia Landecka  | 07/11/14  16:18:35 | Opinia o sklepie :
Księgarnia internetowa Taniaksiazka jest godna polecenia nawet najbardziej wymagającym klientom. Polecam wszystkim szanującym czas i pieniądze, ponieważ książki są w wyjątkowo korzystnych cenach.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ DO 2,50% CashCoins Booking.com
visit register click click