ODBIERZ DO 1,00% CashCoins MediaExpert
Zarejestruj się i otrzymaj bonus powitalny
Pomoc

Vida XL. Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Vida XL.

Wyposażenie domu ze zniżką na VidaXL.pl

VidaXL.pl specjalizuje się w sprzedaży artykułów niezbędnych do kompleksowego wyposażenia domu, ogrodu czy garażu. Oferuje szeroką gamę produktów w przystępnych cenach, by każdy mógł “cieszyć się życiem za mniej”

Vida XL. Opinie

Renata Janicka  | 30/09/20  09:24:18 | Opinia o sklepie :
Jeśli urządzasz mieszkanie, dom czy ogród naprawdę warto zajrzeć na stronę sklepu Vida XL. Bogaty wybór mebli, sprzętów, dodatków i bibelotów w różnych stylach i dla każdego. Korzystne ceny dnia i tygodnia.
Szymon Mazur  | 17/08/20  21:31:12 | Opinia o sklepie :
Vida XL jest międzynarodowym sklepem internetowym z siedzibą w Venlo w Holandii. Oferuje zaskakująco szeroki zakres produktów w kategoriach takich jak dom i ogród, meble, artykuły sportowe i wiele innych.
Kamil Sak  | 19/10/19  05:37:40 | Opinia o sklepie :
Dzień Dobry. Witam Wszystkich. Polecam sklep internetowy Vida XL.. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. szybkie i tanie zakupy, świetna strona. Zapraszam Wszystkich zainteresowanych i Życzę miłego Dnia. Pozdrawiam
Marzena Jędrzejewska  | 25/04/19  20:30:14 | Opinia o sklepie :
Ten nowoczesny sklep internetowy Vida XL. kompleksowo urządza nasze domy, mieszkania czy ogrody. Na stronie sklepu jest wiele ofert z promocjami, zniżkami czy upustami. Dość drogi, ale niepowtarzalny. Polecam.
Jolanta Filipiak  | 12/02/19  17:47:41 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo interesujący, gdyż w swoich ofertach ma kompleksowe wyposażenia domu czy otoczenia wokół domu. w jednym miejscu kupisz wszystko, co Ciebie zainteresuje. Sklep jest więc bardzo innowacyjny, nowoczesny.
Maria Zatryb  | 20/03/18  09:57:58 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo fajny.Duża różnorodność towarów w bardzo przystępnych cenach.Bardzo fachowa obsługa sklepu.Oczywiście dostawa bardzo szybka i darmowa.Zamówiłam tam towary już dwa razy i nie zawiodłam się.Polecam
Władysław Michalski  | 31/01/18  13:09:21 | Opinia o sklepie :
Zamówiony produkt szopka ogrodowa dostarczona pod adres zamawiającego .Były komplikacje z płatnością przelewem zwykłym ale po wyjaśnieniach z konsultantami firmy wszystko poszło dobrze.Sklep ciekawy z atrakcyjnymi produktami i dobrymi cenami szczególnie na wyprzedażach. Polecam
Jadwiga Zgliszewska  | 30/07/15  17:46:10 | Opinia o sklepie :
VidaXL.pl - SAME ATRAKCJE! A to oferta dnia, to znów - oferta tygodnia, okresowe wyprzedaże, darmowe wysyłki i zwroty artykułów. Możliwość kompleksowego wyposażenia domu czy ogrodu po przystępnych cenach. Warto tam zaglądać!:)
Jerzy Krzemień  | 17/02/15  12:19:01 | Opinia o sklepie :
Zamówiłem towar - łoże. Otrzymałem towar typowo chiński jakościowo nic nie warte . Nie otrzymałem ani paragonu ani faktury . Napisałem 30 wiadomości , napisałem oświadczenie o rezygnacji - zwrot: brak odpowiedzi, telefonu i serwisu brak. Zostałem z chińskiem badziewiem.
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 8,50% CashCoins
Wyprzedaż zimowa od 5.99 EUR w lightinthebox!
Kod:SNOW6
ODBIERZ 2,00% CashCoins Answear.com
visit register click click