Side-Banner

Zalando Lounge Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Zalando Lounge

Zalando Lounge Polska – klub zakupowy z atrakcyjnymi cenami

Zalando Lounge to więcej niż zakupy online. Dzięki naszym wyjątkowym, codziennie zmieniającym się promocjom, odkryjesz markową odzież, obuwie, akcesoria oraz stylowe dodatki do domu. A wszystko to w bardzo korzystnych cenach!

Zalando Lounge Opinie

kasia manka  | 11/12/19  09:40:49 | Opinia o sklepie :
Zamawiam bardzo często na Zalando Lounge, mogę szczerze polecić. Zawsze trafia do mnie produkt zgodny z opisem. Paczka dociera bardzo szybko najczęściej w trzy dni. Produkty zawsze najwyższej jakości, orginalne
Kinga Perz  | 09/12/19  13:02:05 | Opinia o sklepie :
Spory wybór butów damskich i męskich nawet w nietypowej rozmiarówce. Każdy model obuwia posiada bogaty opis .Dużo promocji. Łatwy zwrot zakupionego towaru bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Katarzyna Stępień  | 04/12/19  05:11:24 | Opinia o sklepie :
Korzystam ze strony Zalando Lounge i często robię zakupy. Tutaj znajdziesz wszystko w dobrym gatunku. Topowa odzież w konkurencyjnych cenach. Dodatkowo można skorzystać z bonusów i kupić atrakcyjne rzeczy na wyprzedażach. Polecam.
Marek Sadowski  | 29/11/19  20:03:54 | Opinia o sklepie :
Świetna strona internetowa przeznaczona do wyłapywania najciekawszych okazji , wyprzedaży etc. Wiele tematycznych okazji o ograniczonym czasie trwania skłania do sprawdzania ostatnich nowości. Gorąco polecam, nie sądzę, że istnieje aktualnie lepsza podobna strona internetowa.
Ewelina Tomaszek  | 27/11/19  12:33:16 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep z gromnym asortymentem. Kazdy znajdzie cos dla siebie.Największy plus to darmowa wysyłka oraz zwrot. Ceny również bardzo przystępne. Uwielbiam tutaj robić zakupy.Polecam serdecznie!
Anna Szlęk  | 21/11/19  21:10:53 | Opinia o sklepie :
Mega super szybką wysyłka, śledzenie paczki, info na każdym etapie przygotowań jak i wysyłki towary zgodne z opisem, bezproblemowe zwroty, wysyłka i zwrot darmowy. Polecam,
Monika Marcinkiewicz  | 13/11/19  17:02:19 | Opinia o sklepie :
Osobiście bardzo lubię kupować na Zalando. Mają bardzo szeroki asortyment znanych i lubianych marek oraz bardzo okazyjne ceny. Często są dostępne fajne rabaty, więc warto korzystać i często zaglądać. Co fajne można dokonać bezpłatnego zwrotu.
Małgorzata Florkowska  | 06/11/19  16:41:09 | Opinia o sklepie :
świetny sklep z okazyjnymi cenami wielu marek nawet tych luksusowych okazje od ubrań po wyposażenie domu.Dla dzieci kobiet i mężczyzn.Akcesoria,obuwie torebki i wiele więcej.Łatwa dostawa do domu i punktów odbioru np. żabki na osiedlu.
Magdalena Dobreck  | 08/11/19  08:56:23 | Opinia o sklepie :
super sklep,polecam,świetne markowe produkty w przystępnych cenach,możliwość zwrotu,oraz wymiany w razie pomyłki z rozmiarem
Anna Kowaleczka  | 03/11/19  13:06:30 | Opinia o sklepie :
Po pierwsze, produkty są świetnie reklamowane. Uwidoczniony jest każdy szczegół produktu. Opisy są szczegółowe, co jest kolejnym atutem. Zamówienia dostarczane są ekspresowo, z przyjemnością robię tam zakupy. Polecam każdemu robienie tam zakupów.
Beata Masianis  | 31/10/19  22:28:48 | Opinia o sklepie :
Super Sklep Polecam serdecznie i zachęcam do robienia zakupów, znajdziesz wszystko co jest na Topie i potrzebne Dla Ciebie. Dla Całej rodziny oraz przyjaciół. Zapraszam Wszystkich na udane zakupy online!!!
Michał Michalski  | 24/10/19  17:05:07 | Opinia o sklepie :
Zalando lounge to dobry sklep. Są w nim świetne produkty w jeszcze lepszych cenach! Wielokrotnie zamawiałem i wszystko bylo jak trzeba. Jest tam duży wybór produktów i niskie ceny. Polecam ten sklep.
Dariusz Borysiuk  | 13/10/19  09:27:44 | Opinia o sklepie :
Ostatnio dzięki reklamie na Cashbackrabat zarejstrowałem się na zalando i już dokonałem pierwszych zakupów. Oprócz tego, że dostałem pierwszą dychę rabatu to zakup markowej bluzy był o 70 % tańszy od ceny bazowej. Rewelka, bo inaczej raczej bym sobie na to nie pozwolił.
Krystyna Procner  | 07/10/19  15:11:54 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklep Zalando Lounge ponieważ zakupy są zawsze udane. Atrakcyjne ubrania, buty, torebki i ceny przystępne.. Można kupować przez internet co jest bardzo wygodne Polecam wszystkim znajomym.
Julia Stempka  | 04/10/19  12:02:27 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep , dużo ciekawych rzeczy do wyboru , ceny w miarę atrakcyjne , bardzo dobre podejście do klienta , bardzo lubię odwiedzać ten sklep oraz bardzo polecam ponieważ wszystko jest zgodne z opisem i ogólnie bez przykrych niespodzianek
Piotr Buczek  | 02/10/19  20:32:45 | Opinia o sklepie :
Towar dobrej jakości brak opłaty za wysyłkę Szybka dostawa.Dobry kontakt z Działem obsługi.Polecam Pozdrawiam
Beata Mańska  | 24/09/19  07:05:59 | Opinia o sklepie :
Polecam sklep Zalando Lounge! Świetne, modne, markowe produkty w bardzo przystępnych cenach. Co chwilę nowe produkty, można tam znaleźć coś fajnego dla każdego z rodziny. Serdecznie polecam!
kinga szc  | 25/09/19  22:34:27 | Opinia o sklepie :
Najlepsze miejsce internetowe na kupno markowych rzeczy! Można naprawdę dorwać fajne markowe ciuchy, buty oraz akcesoria z dużymi rabatami. Aplikacja jest również mega! Przejrzysta i łatwa.
Katarzyna Richtszajd  | 14/09/19  13:37:04 | Opinia o sklepie :
ZALADNO Z całego serca polecam Zalando ❤️. Miła i profesjonalna obsługa klienta, szeroka gamą produktów. Mój problem został rozwiązany przy pierwszym kontakcie. DPD, DHL i Fedex wywiązują się z umowy. Paczki przyjeżdzają zgodnie z terminem. Najlepszy sklep na świecie:)
Joanna  | 08/09/19  07:37:17 | Opinia o sklepie :
Najlepszy klub zakupowy na polskim rynku! Ceny bardzo dobre, tania wysyłka i bezpłatne zwroty. W razie problemów telefoniczna obsługa klienta jest łatwo dostępna i nie wisi się na linii przez naście minut.
Ewa Szachnowska  | 08/09/19  18:08:12 | Opinia o sklepie :
Szeroki wybór towaru,przejrzystość strony, łatwość wyszukiwania promocyjnych cen, szybka wysyłka. W razie problemów szybka odpowiedź . Towary wyszukiwane wg cen -rosnących czy malejących. Ogólnie zakupy super bez wychodzenia z domu.
lidia Tokar  | 07/09/19  08:46:00 | Opinia o sklepie :
Wszystko na czas i jakościowo również spelnia 100% ocekiwan klienta ,również ceny się zgadzają i mila obsługa. Jestem bardzo zadowolona, sklep godny polecenia nawet najbardziej wymagającym i wybrednym klientom
Kasia Dawidowicz  | 06/09/19  10:22:44 | Opinia o sklepie :
jestem zadowolona z dokonywanych zakupów. same zalety Szeroki wybór odzieży, butów, bielizny, oraz dodatków - Możliwość wyboru koloru, fasonu, długości itp. ubrań - Przedział cenowy - Wiele ekskluzywnych marek - Częste kupony rabatowe - Darmowa wysyłka - 100 – dniowe prawo zwrotu - Darmowy Zwrot
Ewelina Plefko  | 08/09/19  08:43:17 | Opinia o sklepie :
Polecam. Wszystko z gornej półki jakisciowo idealnie.Dla kazdego cos innego, ceny ok. Nie mozna zlego slowa napisać wszystko w jak najlepszej kolejnosci. Robie zakupy od dawna i nigdy nie trafilam abym byla niezadowolona. Rodzina i przyjaciele również
Tomasz Kuzka  | 01/09/19  06:06:06 | Opinia o sklepie :
Nie bylem dobrze nastawiony do tego sklepu ale po ostatnim zakupie zmienilem stosunek. Bardzo duzy wybor i nie wspomne o szybkiej wysylce. Polecam ten sklep bo naprawde warto, Nie wspomnialem o darmowej wysylce
dominika krajewska  | 30/08/19  11:07:45 | Opinia o sklepie :
Zamówiłam zegarek marki lacoste, towar zgodny z opisem i zdjęciami. Czas realizacji zamówienia okolo 2 dni roboczych. Ceny zalando lounge powalające! Oczywiście w ujęciu pozytywnym. Polecam wszystkim serdecznie
Magdalena Gostomczyk  | 23/08/19  09:23:15 | Opinia o sklepie :
Polecam. Bardzo sprawna obsługa zamówienia, bardzo szybka wysyłka towaru kurierem, wszystkie informacje na email na bieżąco. Zamawiałam pierwszy raz w sklepie internetowym okulary przeciwsłoneczne i jestem bardzo zadowolona.
Monika Sarter  | 25/08/19  07:15:09 | Opinia o sklepie :
Fantastyczny sklep internetowy. Dokonuje się tutaj zakupów niezwykle łatwo, miło i przyjemnie. Każdy może być zadowolony z towaru, obsługi, kontaktu ze sprzedającym. Serdecznie polecam ten sklep bo naprawdę warto.
 | 19/08/19  12:46:50 | Opinia o sklepie :
Zakupy na Zalando są super. W sklepie posiadają dużą ofertę ubrań i innych rzeczy, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo mi się podoba, że kupione rzeczy, gdy nie pasują zawsze można podesłać nic nie płacąc.
Agnieszka Chomyn  | 17/08/19  17:16:46 | Opinia o sklepie :
Najlepszy internetowy sklep odzieżowy.Mega duży asortyment ciuchów, obuwia i akcesoriów! Niepowtarzalne rzeczy, swietne warunki dostawy i zwrotów. Darmowy zwrot, który odbiora od Ciebie kurier, polecam!
Laura Wyszynska  | 08/08/19  08:57:22 | Opinia o sklepie :
uwielbiam tę stronę! markowe rzeczy w stosunkowo niskich cenach! duży wybór rozmiarów, kolorów...często tam zaglądam. nigdzie indziej nie da się kupić tak tanio markowych rzeczy. dodatkowo obsługa rewelacyjna, reklamacja składana przez telefon pierwszy raz, załatwiona od razu.
Monika Tykwińska  | 04/08/19  03:16:47 | Opinia o sklepie :
Wszystko zawsze w świetnych cenach. każdy może znaleźć coś dla siebie a w razie złego wybrania rozmiaru nie ma problemu ze zwrotem:) Gorąco polecam wszystkim w każdym wieku i o każdej porze dnia pozdrawiam
EWELINA CIURUŚ  | 20/07/19  23:37:05 | Opinia o sklepie :
Witam Chciałam zachęcić do zakupów w sklepie internetowym Zalando.pl. Ja często zamawiam tam produkty i zawsze jestem zadowolona. Zamówienia zawsze szybko są wysyłane i zawsze docierają precyzyjnie zapakowane. Polecam
Dorota Binkowska  | 20/07/19  07:31:53 | Opinia o sklepie :
Dobra jakość,szybka wysyłka oraz czas realizacji zamówienia.Towary są z jak najwyższej półki ,dużo promocji ,szybko dostępne są nowości. Bardzo dobrą rzeczą jest także to, iż można bez problemów wymienić bądź zwrócić zamówiony towar.
Lidia Wicek  | 15/07/19  10:41:37 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje częste promocje .W ofercie różnorodność marek z bardzo fajnymi ubraniami. Na stronie internetowej sklepu można zrobić doładowanie do swojego konta, co później ułatwia proces zakupu. Na temat zwrotów nie wypowiem się ,bo jeszcze nić nie zwracałam.
Beata Marczak Boguszewska  | 14/07/19  13:56:26 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim ,którzy chcą szybko dokonać zakupu butów, odzieży ,toreb i innych stylowych dodatków. Zachęcają też duże przeceny i promocje nawet do 75%.Kontakt ze sklepem dobry ,wysyłka szybka ,a towar najlepszej jakości.
Aneta Lis  | 11/07/19  23:06:34 | Opinia o sklepie :
Miła obsługa, prosto komunikatywnie. :) Dopasowanie się do klienta, swobodny kontakt i przede wszystkim szybko! Jakość towarów i usług jest godna polecenia,często korzystam ze zwrotów i nigdy nie miałam z tym problemów a pieniądze na konto wracają błyskawicznie.
Iza Kowalczyk  | 11/07/19  16:04:17 | Opinia o sklepie :
Wysokiej jakości produkty, częste oferty promocyjne, bardzo fajne ubrania, na stronie internetowej jest możliwość doładowania sobie konta, co ułatwia proces zakupu. Występuje bardzo szeroki wybór ubrań, butów i nie tylko.
Jacek Majka  | 10/07/19  09:47:53 | Opinia o sklepie :
Pozytywne odczucia podczas kupowania w tym sklepie internetowym. Kupowałem kilkukrotnie i byłem zadowolony pod względem jakości materiałów. Jednak niektóre rzeczy są dla mnie za drogie dlatego często szukam też podobnych rzeczy w innych sklepach.
Grzegorz Kruczyński  | 10/07/19  06:35:11 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z ciuchami i nie tylko dla wybrednych, którzy tu znajdą wszystko czego tylko zapragną - światowych marek w przystępnych cenach a mega rabaty powala na kolana każdego. Codziennie nowe promocje, codziennie nowy asortyment. Polecam szczególnie!
Joanna Kasprowicz  | 09/07/19  08:38:12 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Zalando Lounge. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar zawsze zgodny z opisem, szybka i sprawna przesyłka. Polecam
Magdalena Graboń  | 07/07/19  11:06:24 | Opinia o sklepie :
Duży asortyment, przyjazne ceny, obsługa bezproblemowa. Koszty wysyłki jak najbardziej na plus. Bardzo atrakcyjne ceny jak za takiej jakości produkty. Naprawdę duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam
Daria Jurczak  | 05/07/19  14:02:05 | Opinia o sklepie :
Super sklep, fajne ciuchy! A obsługa rewelacja. Bardzo cieszę się że mogę tutaj robić zakupy, będę tutaj wracać i zaglądać bardzo często! Ciuchy gatunkowo idealne, jestem zadowolona jak i masa moich znajomych, przyjaciół i rodzina.
Agata Wisniewska  | 05/07/19  11:06:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry i fajny sklep. Bardzo dużo promocji, rabatów i zawsze znajdziesz to czego szukasz. Jeżeli ktoś jeszcze nie zna to chętnie polecam do odwiedzenia i skorzystania z tego sklepu bo warto tam zajrzeć
Jolanta Zdrenka  | 01/07/19  06:31:00 | Opinia o sklepie :
Super strona.Polecam bez wahania. Robimy tu zakupy całą rodzinną. Przystępne ceny na każdą kieszeń, Również koszty wysyłki do przyjęcia. Super obsługa. Szybko dodają punkty CashBack.Jestem bardzo zadowolona, jak i całą moją rodzina.
Karolina Cieślak  | 01/07/19  09:48:21 | Opinia o sklepie :
Daje najwyższą ocenę, sklep zasługuje. Ceny produktów zadowalające, jakoś również godna polecenia. Wspaniała obsługa, szybkie odpowiedzi od sprzedawców. Koszty przesyłki całkiem stabilne, liczne promocje. Przesyłka sprawna i szybka. Serdecznie polecam
Anna Zięba  | 28/06/19  20:53:25 | Opinia o sklepie :
Wysoka jakość usług, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Duża liczba ubrań na jednej platformie. Znalezienie przedmiotu, który nas interesuje jest bardzo proste. Mmożliwość porównania cen
Edyta Amerouali  | 26/06/19  12:38:27 | Opinia o sklepie :
Super sklep z super cenami, czeste kampanie znanych marek i ceny rewelacyjne.Szybka wysylka, zawsze sie coś znajdzie tam dla siebie czy dla bliskich. Super jakosciowo ubrania jak i akcesoria, po prostu bomba a ceny mega niskie
Kinga Stradowska  | 26/06/19  09:51:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka wysyłka. Towary najwyższej jakości warte swojej ceny. Możliwość kupienia bonów podarunkowych jest dodatkowym atutem. Kupowanie na stronie internetowej jest łatwe i logiczne, nie ma problemu z znalezieniem poszukiwanej rzeczy.
Weronika Michaluk  | 25/06/19  07:54:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Asortyment jest szeroki, każdy znajdzie coś dla siebie. Duża ilość znanych marek. Ceny są przystępne - sporo okazji cenowych. Świetne marki w cenach na każdą kieszeń. Zakupy na Zalando Lounge sprawiają dużą przyjemność.
Marta Pączek  | 17/06/19  18:50:51 | Opinia o sklepie :
Ciekawe miejsce dla wszystkich zakupomaniakow i łowców rabatow. Super promocje, ceny niższe nawet 50% w porównaniu ze sklepami stacjonarnymi, dostępność produktów zwykle trudnodostępnych
Agnieszka mizera  | 17/06/19  07:02:18 | Opinia o sklepie :
Super sklep największy wybór i konkurecyje ceny. Przede wszystkim bardzo miła i szybka obsługa jeśli chodzi o kontakt z klientem. bardzo szybka wysyłka do klienta.Szeroki wybór gdzie każdy zajdzie coś dla siebie
Agata Mikulska  | 16/06/19  19:30:19 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy. Bardzo duży wybór produktów i marek. Dostawa błyskawiczna, możliwość zwrotów bez żadnych problemów. Tylko do polecenia i robienia zakupów. Osobiście nie mam im nic do zarzucenia.
Wiola G  | 16/06/19  17:52:48 | Opinia o sklepie :
Zalando to miejsce dla każdej modnej osoby. W szerokim asortymencie znaleźć można odzież, obuwie, akcesoria zwykłe i sportowe, a wszystko to w wersji dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci. Całość dostępna jest w wielu różnych markach.
Małgorzata Michalska  | 13/06/19  09:51:39 | Opinia o sklepie :
Markowe rzeczy znanych firm można kupić w Zalando Lounge, od ubrań, skarpetek po obuwie.Naprawdę każdy może coś dla siebie znależć. Ceny sa wysokie ale stale są promocje zwłaszcza w wyprzedaży posezonowej. POLECAM
Joanna Grzesik  | 08/07/19  14:45:09 | Opinia o sklepie :
Każdy znajdzie tu coś dla siebie: ekskluzywne marki, szeroki wybór asortymentu: ubrania, akcesoria, meble i dodatki. Co tydzień nowe oferty. Niskie ceny. Szybka wysyłka oraz rzetelna obsługa klienta. Polecam!
Beata  | 03/07/19  13:04:16 | Opinia o sklepie :
Na stronie sklepu internetowego Zalando Louge codziennie pojawiają się nowe oferty. Odzież oraz obuwie, dla dorosłych, młodzieży i dzieci, biżuteria, zegarki, artykuły dekoracyjne do domu. Moje ulubione to naczynia stołowe, genialne wzornictwo. Dostawa i zwrot oczywiście za darmo!
Agnieszka S.  | 03/07/19  11:57:42 | Opinia o sklepie :
Unikatowe ubrania i dodatki dla wymagających kobiet. Niepowtarzalne, modne i w rewelacyjnej cenie. Bez trudu znajdziesz tu rzeczy w swoim stylu i takie, ktore skradną ci serce w mgnieniu oka. Zanurz się w tym barwnym świecie i przebierają, wybieraj, kupuj.
Kamil Pawelec  | 03/07/19  10:34:39 | Opinia o sklepie :
Zalando to bardzo solidny, uczciwy sklep internetowy, polecił mi go mój młodszy brat. Niejednokrotnie robiłem zakupy tj. inni członkowie mojej rodziny i nie było żadnych problemów. Towar za każdym razem docierał w stanie idealnym, polecam.
Grazyna  | 29/06/19  14:32:40 | Opinia o sklepie :
Sklep pełen szalonych ciuchów. Możesz zamówić i spokojnie poprzymierzać wszystko co Ci sie spodobało. Zatrzymasz to, w czym sie najlepiej czujesz, resztę bez problemu odeslesz do sklepu. To jest prawdziwa radość kupowania. I żadnego stresu, ze zakup okazał sie niewypałem :)
Justyna Janicka  | 27/06/19  12:17:31 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge jest godne polecenia. Bardzo duże obniżki cenowe na odzież, przede wszystkim markową. Różne metody płatności, dostawy, dodatkowo bez problemów ze zwrotem. Warto codziennie wchodzić na stronę, żeby skorzystać z nowych okazji. Polecam!
Grzegorz Piechota  | 25/06/19  05:04:39 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Kamil Slot  | 24/06/19  00:04:15 | Opinia o sklepie :
Strona super i prosta w obsłudze. Zamówienie robione w ekspresowym tempie. Szybka i tania wysyłka, przedmioty w nie naruszonym stanie. Naprawdę godne polecenia. Kto dokona zakupu na stronie, na pewno nie pożałuje.
Tomasz Mikołajczyk  | 19/06/19  14:05:18 | Opinia o sklepie :
Wszysto super poszło kupiłem i za 2 dni dostałem dówostawe jestem zadowolony z zakupu polecam wszystkim zakupów na stronie zalando lounge bende wracał i kupował zawsze polecam wszystkim z całego serca
Marianna Tuszyńska  | 08/06/19  16:17:47 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Oferuje szeroki wybór artykułów światowych marek. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Jest liderem w dziedzinie mody online. Największy wybór modowych trendów, a wszystko w bardzo korzystnych cenach.
Michał Lewiński  | 09/06/19  09:43:16 | Opinia o sklepie :
Sklep rewelacja, szybka przesyłka, wszystko pięknie spakowane, ułożone. Super, że można wszystko oddać przez 30 dni. Super też, że jest szersza rozmiarówka niż w zwykłych sklepach, np. są buty Nike większe niż 46.
wlodek lenard  | 10/06/19  13:10:13 | Opinia o sklepie :
polecam robienie tam zakupów jestem z nich bardzo zadowolony ekspresowa dostawa zajmuje raptem tylko kilka dni rzeczy są nowe pachnące nowością ceny nad wyraz okazyjne zadnych problemów z kurierem świetna obsługa
Waldemar Mirski  | 10/06/19  16:53:16 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Paweł Ogrodowski  | 10/06/19  16:55:57 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Majka  | 07/06/19  06:26:06 | Opinia o sklepie :
Super obsługa, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka daje Maks gwiazdek bo warto!!! Przekonało mnie todo zakupów przez internet choćby zaraz, bez względu na pogodę, mogę kupić i otrzymac dana rzecz już następnego dnia super
Walentyna Grochólska  | 04/06/19  12:26:59 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge sklep rewelacja! szybka przesyłka, wszystko pięknie spakowane, ułożone.Cena ok,koszty wysyłki tez,obsługa miła.Bardzo polecam ten sklep internetowy! Sklep jako sklep jest naprawdę bardzo porządny -w porównaniu do konkurencji jest to niebo a ziemia.
Tomasz Kacprzak  | 04/06/19  11:07:38 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Daria Strelnikova  | 04/06/19  12:35:30 | Opinia o sklepie :
Kupowałam elektryczną szczoteczkę do zębów. W nocy zrobiłem zamówienie, rano otzvonilis', po południu przywieźli. Zadowolony cena i szybkość dostawy. W przypadku następnym razem zamówię coś jeszcze.
Joanna G??bowska-Magier  | 04/06/19  07:53:14 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Strona stworzona z myślą o paniach i panach. Świetne ubrania i ogromny wybór w dobrej cenie. Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Oby tak dalej. Gorąco Polecam Paniom i Panom. Ja jestem ZADOWOLONA.
Sebixon  | 03/06/19  11:39:59 | Opinia o sklepie :
Witam chciałbym wypowiedzieć się na temat sklepu jakim jest zalanie lounge sklep ma oczywiście produkty doskonałej jakości ceny w sklepie wynoszą praktycznie co w sklepach ponieważ jest mniej pośredników A firma zalando wydaje więcej na wyprodukowanie
Danuta Michalska  | 04/06/19  08:55:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam wszystkim sklep internetowy Zalando z uwagi na bardzo duża ofertę produktów. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu z cen, promocji i z szybkości dostawy. Ostatnio obkupilam się w super ciuchy.
Marta Sz.  | 29/05/19  11:00:25 | Opinia o sklepie :
Zalando to sklep, który oferuje sprzedaż odzieży, butów, bielizny, oraz galanterii online. Sklep cieszy się bardzo dużą popularnością wśród internautów. Oferuje on bardzo dobre produkty w różnej kategorii cenowej zarówno dla kobiet, dzieci jak i mężczyzn.
Oliwia  | 01/06/19  16:41:58 | Opinia o sklepie :
Zamówiłam ostatnio bluzke i doszła bardzo szybko więc to jak najbardziej na plus! Cena również adekwadna do jakości. Ogólnie uwielbiam zamawiać na zalando, bo naprawdę są tam dobrze jakościowo rzeczy tylko trzeba dobrze dobrać rozmiar!
Monika Brodko Grzebyta  | 02/06/19  20:10:44 | Opinia o sklepie :
Poleca serdecznie zakupy na zalando. Zakupy na zalando robię już kilka lat i zawsze jestem zadowolona. Towar zawsze zgodny z opisem. Wysyłka ekspresowa. Obsługa fachowa zawsze mogę liczyć na profesjonalną obsługę.
Julia Czeszejko  | 28/05/19  20:20:14 | Opinia o sklepie :
Jest to coś nowego na polskim rynku internetowym. Należy do właścicieli Zalando, które również odniosło duży sukces. Zalando Lounge to outlet z świetnymi markowymi rzeczami w promocyjnej cenie. Wysyłka jest szybko realizowana co jest dużym plusem!
Adam Bak  | 28/05/19  11:11:26 | Opinia o sklepie :
Polecam. Stan aktualizowany na bieżąco a dostępność rozmiarów jest szeroka . Dobry kontakt z obsługą, szybko odpisują na pytania. Zdjęcia są w miarę realne z rzeczywistym wyglądem towaru. Dostawy są realizowane sprawnie .
Magdalena Mykowska  | 28/05/19  15:18:28 | Opinia o sklepie :
Z czystym sumieniem polecam! Bardzo szybka i sprawna wysylka oraz najlepsza jakosc produktu. Jestem bardzo zadowolona uczciwoscia i tak ogromnym zaangazowaniem tego sprzedawcy! Polecam Wszystkim, bedziecie zadowoleni
 | 28/05/19  19:07:58 | Opinia o sklepie :
Świetny portal aukcyjny posiadający duży asortyment marek dla każdego. Bardzo polecam ten sklep internetowy! Sklep jako sklep jest naprawdę bardzo porządny -w porównaniu do konkurencji jest to niebo a ziemia. zamówiłam bluzę którą przyszła mi z maleńkimi dziurkami zadzwoniłam wyjaśniłam zostałam powiadomiona że pieniądze w natychmiastowym tempie zostaną mi oddane a bluzę mam sobie zachować. To już nie taka pierwsza sytuacja gdzieś Zalando postępuje aż taki Świetny sposób gdy i każą mi odsyłać bl
Barbara Gadomska  | 27/05/19  05:13:10 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklepem internetowym oferując na lepsze ceny super szybko dostawa!! Duży wybór super jakość niesamowita skuteczność zadowolenia klienta Wszystkich produktów dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych
Zuzanna Sobieraj  | 27/05/19  06:33:16 | Opinia o sklepie :
Strona naprawdę warta uwagi. Można znaleźć na niej dużo ubrań wszelkiego rodzaju. Są różne ciekawe okazję :). Łatwa i szybka strona internetowa pozwala nam na przystosowanie do siebie różnych ubrań, wysyłka też szybka i bez problemowa.
Mariola chutkowska  | 23/05/19  08:45:47 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklepem internetowym oferując na lepsze ceny super szybko dostawa!! Duży wybór super jakość niesamowita skuteczność zadowolenia klienta Wszystkich produktów dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych
Małgosia  | 23/05/19  06:46:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo często odwiedzam sklep internetowy Zalando. Polecam wszystkim znajomym aby najpierw zobaczyli oferty jakie są, w tym tygodniu. Sama kilka razy kupiłam sobie fajne rzeczy szybko dostarczono. Super.
 | 20/05/19  20:46:03 | Opinia o sklepie :
bardzo szeroki asortyment, fajne zniżki ktore pozwalają robić zakupy nawet o osiemdziesiąt procent taniej. fajnie, ze oferta z aktualnymi zniżkami przychodzi również na maila. szybka dostawa. polecam
Marcin Przybyszewski  | 17/05/19  18:38:43 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep. Bardzo pozytywny i profesjonalny. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam. Dużo promocji i naprawdę spory wybór. Nowoczesny i ekskluzywny. Tanio wiec naprawde warto sobie tam zajrzeć. Polecam.
Milena Politowska  | 17/05/19  22:33:25 | Opinia o sklepie :
Polecam Zalando, darmowa wysyłka i zwrot. Duży asortyment, wygoda w zamawianiu kurier dostarczy pod same drzwi - zakupy bez wychodzenia z domu. Warto spróbować ponieważ jest czas na zwrot niepasujacych produktów.
Rafał Tworkowski  | 18/05/19  03:59:00 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge w swojej ofercie ma bardzo dużo rzeczy różnych marek co jest bardzo dużą zaletą.Trzeba wspomniec ze w porównaniu do innych sklepów ich strona internetowa jest bardzo czytelna i wszystko mozna znależc bez problemu.
Konrad Molka  | 18/05/19  13:51:28 | Opinia o sklepie :
Przyjemny sklep. Można znaleźć wiele rzeczy po niższej cenie, ogrom promocji, szybka dostawa oraz profesjonalizm to coś, co z pewnością wyróżnia tę markę. Początkowo podchodziłem do tego sklepu sceptycznie, jednak teraz wiem, że będę robił w nim częściej zakupy.
PRZEMYSLAW STREMBSKI  | 19/05/19  15:56:46 | Opinia o sklepie :
Profesjonalna obsługa. Ostatnio zamówiłem buty, które szybko się rozpadły i po napisaniu zgłoszenia w ciągu 2 dni dostałem zwrot środków na konto, bez prośby o dodatkowe wyjaśnienia. Tak się powinno obsługiwać reklamacje! Zdecydowanie polecam, zakupy robiłem kilka razy .
Noemi Śmiechowska  | 16/05/19  08:29:43 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona! Towar zawsze się zgadza z tym co na zdjęciu, wysyłka zawsze na czas i jest bardzo szybko dostarczana! Jak dla mnie nie ma lepszego sklepu! Wszystko się zawsze zgadza! Jestem zadowolona w 100%
Dagmara Kędzierska  | 16/05/19  08:57:12 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Zarówno dla dzieci jak i dorosłych . Znajdziemy tutaj dosłownie wszystko . Serdecznie polecam ten sklep :)
Paula Oszmaniec  | 15/05/19  14:12:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w aplikacji Zalando Lounge. Świetny asortyment i częste akcje promocyjne. Produkty w bardzo konkurencyjnych cenach. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt z obsługą, która chętnie służy pomocą i szybko odpowiada na mejle.
Marcin DANIELSKI  | 14/05/19  09:49:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sam nie raz zrobię tam zakupy.
Patryk Łęczkowski  | 13/05/19  13:35:04 | Opinia o sklepie :
Witam drogie czytelniczki. Zamówiłam z tego sklepu obuwie, byłam taka podekscytowana przy otwieraniu paczki a tu niespodzianka - przysłali mi zupełnie inne buty  Jestem bardzo zawiedziona, bo teraz muszę się bawić w odsyłanie, czekać 1-2 tygodnie na pieniądze, bo na przysłanie zamawianego przeze mnie towaru nie mam co liczyć-już nie ma mojego rozmiaru  Nie rozumiem takich pomyłek, ponieważ przed wysłaniem powinno wszystko zostać dokładnie sprawdzone !  Nie chcę nikogo zniechęcać do Zalando, al
Zdzisław Worobiec  | 13/05/19  14:22:57 | Opinia o sklepie :
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, koszty wysyłki nie wysokie, wszystko w jak najlepszym porządku. Można zdecydowanie polecić. Duży asortyment i dostępność. Napewno będę du jeszcze wracał na kolejne zakupy :)
Zuzanna Ryszkowska  | 13/05/19  15:05:44 | Opinia o sklepie :
super sklep można przeglądać w internecie różne oferty cenowe i nie tylko kupować i zwracać jeśli nie odpowiada nam zakup,ceny są odpowiednie i adekwatne do gatunku wysyłka bardzo szybka w nienaruszonym stanie
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 4,00% CashCoins
Koszula + sweter -50% na drugą sztukę
Kod:GIFT- 50 M
ODBIERZ DO 6,00% CashCoins BonPrix
visit register click click