ODBIERZ DO 6,00 CashCoins MK Cafe Fresh

Zalando Lounge Opinii(e)


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Zalando Lounge

Zalando Lounge Polska – klub zakupowy z atrakcyjnymi cenami

Zalando Lounge to więcej niż zakupy online. Dzięki naszym wyjątkowym, codziennie zmieniającym się promocjom, odkryjesz markową odzież, obuwie, akcesoria oraz stylowe dodatki do domu. A wszystko to w bardzo korzystnych cenach!

Zalando Lounge Opinii(e)

 | 19/08/19  12:46:50 | Opinia o sklepie :
Zakupy na Zalando są super. W sklepie posiadają dużą ofertę ubrań i innych rzeczy, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo mi się podoba, że kupione rzeczy, gdy nie pasują zawsze można podesłać nic nie płacąc.
Agnieszka Chomyn  | 17/08/19  17:16:46 | Opinia o sklepie :
Najlepszy internetowy sklep odzieżowy.Mega duży asortyment ciuchów, obuwia i akcesoriów! Niepowtarzalne rzeczy, swietne warunki dostawy i zwrotów. Darmowy zwrot, który odbiora od Ciebie kurier, polecam!
Laura Wyszynska  | 08/08/19  08:57:22 | Opinia o sklepie :
uwielbiam tę stronę! markowe rzeczy w stosunkowo niskich cenach! duży wybór rozmiarów, kolorów...często tam zaglądam. nigdzie indziej nie da się kupić tak tanio markowych rzeczy. dodatkowo obsługa rewelacyjna, reklamacja składana przez telefon pierwszy raz, załatwiona od razu.
Monika Tykwińska  | 04/08/19  03:16:47 | Opinia o sklepie :
Wszystko zawsze w świetnych cenach. każdy może znaleźć coś dla siebie a w razie złego wybrania rozmiaru nie ma problemu ze zwrotem:) Gorąco polecam wszystkim w każdym wieku i o każdej porze dnia pozdrawiam
EWELINA CIURUŚ  | 20/07/19  23:37:05 | Opinia o sklepie :
Witam Chciałam zachęcić do zakupów w sklepie internetowym Zalando.pl. Ja często zamawiam tam produkty i zawsze jestem zadowolona. Zamówienia zawsze szybko są wysyłane i zawsze docierają precyzyjnie zapakowane. Polecam
Dorota Binkowska  | 20/07/19  07:31:53 | Opinia o sklepie :
Dobra jakość,szybka wysyłka oraz czas realizacji zamówienia.Towary są z jak najwyższej półki ,dużo promocji ,szybko dostępne są nowości. Bardzo dobrą rzeczą jest także to, iż można bez problemów wymienić bądź zwrócić zamówiony towar.
Lidia Wicek  | 15/07/19  10:41:37 | Opinia o sklepie :
Sklep oferuje częste promocje .W ofercie różnorodność marek z bardzo fajnymi ubraniami. Na stronie internetowej sklepu można zrobić doładowanie do swojego konta, co później ułatwia proces zakupu. Na temat zwrotów nie wypowiem się ,bo jeszcze nić nie zwracałam.
Beata Marczak Boguszewska  | 14/07/19  13:56:26 | Opinia o sklepie :
Polecam wszystkim ,którzy chcą szybko dokonać zakupu butów, odzieży ,toreb i innych stylowych dodatków. Zachęcają też duże przeceny i promocje nawet do 75%.Kontakt ze sklepem dobry ,wysyłka szybka ,a towar najlepszej jakości.
Aneta Lis  | 11/07/19  23:06:34 | Opinia o sklepie :
Miła obsługa, prosto komunikatywnie. :) Dopasowanie się do klienta, swobodny kontakt i przede wszystkim szybko! Jakość towarów i usług jest godna polecenia,często korzystam ze zwrotów i nigdy nie miałam z tym problemów a pieniądze na konto wracają błyskawicznie.
Iza Kowalczyk  | 11/07/19  16:04:17 | Opinia o sklepie :
Wysokiej jakości produkty, częste oferty promocyjne, bardzo fajne ubrania, na stronie internetowej jest możliwość doładowania sobie konta, co ułatwia proces zakupu. Występuje bardzo szeroki wybór ubrań, butów i nie tylko.
Jacek Majka  | 10/07/19  09:47:53 | Opinia o sklepie :
Pozytywne odczucia podczas kupowania w tym sklepie internetowym. Kupowałem kilkukrotnie i byłem zadowolony pod względem jakości materiałów. Jednak niektóre rzeczy są dla mnie za drogie dlatego często szukam też podobnych rzeczy w innych sklepach.
Grzegorz Kruczyński  | 10/07/19  06:35:11 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklep z ciuchami i nie tylko dla wybrednych, którzy tu znajdą wszystko czego tylko zapragną - światowych marek w przystępnych cenach a mega rabaty powala na kolana każdego. Codziennie nowe promocje, codziennie nowy asortyment. Polecam szczególnie!
Joanna Kasprowicz  | 09/07/19  08:38:12 | Opinia o sklepie :
Witam serdecznie. Bardzo chciałabym polecić wszystkim sklep internetowy Zalando Lounge. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar zawsze zgodny z opisem, szybka i sprawna przesyłka. Polecam
Magdalena Graboń  | 07/07/19  11:06:24 | Opinia o sklepie :
Duży asortyment, przyjazne ceny, obsługa bezproblemowa. Koszty wysyłki jak najbardziej na plus. Bardzo atrakcyjne ceny jak za takiej jakości produkty. Naprawdę duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam
Daria Jurczak  | 05/07/19  14:02:05 | Opinia o sklepie :
Super sklep, fajne ciuchy! A obsługa rewelacja. Bardzo cieszę się że mogę tutaj robić zakupy, będę tutaj wracać i zaglądać bardzo często! Ciuchy gatunkowo idealne, jestem zadowolona jak i masa moich znajomych, przyjaciół i rodzina.
Agata Wisniewska  | 05/07/19  11:06:11 | Opinia o sklepie :
Bardzo dobry i fajny sklep. Bardzo dużo promocji, rabatów i zawsze znajdziesz to czego szukasz. Jeżeli ktoś jeszcze nie zna to chętnie polecam do odwiedzenia i skorzystania z tego sklepu bo warto tam zajrzeć
Jolanta Zdrenka  | 01/07/19  06:31:00 | Opinia o sklepie :
Super strona.Polecam bez wahania. Robimy tu zakupy całą rodzinną. Przystępne ceny na każdą kieszeń, Również koszty wysyłki do przyjęcia. Super obsługa. Szybko dodają punkty CashBack.Jestem bardzo zadowolona, jak i całą moją rodzina.
Karolina Cieślak  | 01/07/19  09:48:21 | Opinia o sklepie :
Daje najwyższą ocenę, sklep zasługuje. Ceny produktów zadowalające, jakoś również godna polecenia. Wspaniała obsługa, szybkie odpowiedzi od sprzedawców. Koszty przesyłki całkiem stabilne, liczne promocje. Przesyłka sprawna i szybka. Serdecznie polecam
Anna Zięba  | 28/06/19  20:53:25 | Opinia o sklepie :
Wysoka jakość usług, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Duża liczba ubrań na jednej platformie. Znalezienie przedmiotu, który nas interesuje jest bardzo proste. Mmożliwość porównania cen
Edyta Amerouali  | 26/06/19  12:38:27 | Opinia o sklepie :
Super sklep z super cenami, czeste kampanie znanych marek i ceny rewelacyjne.Szybka wysylka, zawsze sie coś znajdzie tam dla siebie czy dla bliskich. Super jakosciowo ubrania jak i akcesoria, po prostu bomba a ceny mega niskie
Kinga Stradowska  | 26/06/19  09:51:26 | Opinia o sklepie :
Bardzo szybka wysyłka. Towary najwyższej jakości warte swojej ceny. Możliwość kupienia bonów podarunkowych jest dodatkowym atutem. Kupowanie na stronie internetowej jest łatwe i logiczne, nie ma problemu z znalezieniem poszukiwanej rzeczy.
Weronika Michaluk  | 25/06/19  07:54:01 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep. Asortyment jest szeroki, każdy znajdzie coś dla siebie. Duża ilość znanych marek. Ceny są przystępne - sporo okazji cenowych. Świetne marki w cenach na każdą kieszeń. Zakupy na Zalando Lounge sprawiają dużą przyjemność.
Marta Pączek  | 17/06/19  18:50:51 | Opinia o sklepie :
Ciekawe miejsce dla wszystkich zakupomaniakow i łowców rabatow. Super promocje, ceny niższe nawet 50% w porównaniu ze sklepami stacjonarnymi, dostępność produktów zwykle trudnodostępnych
Agnieszka mizera  | 17/06/19  07:02:18 | Opinia o sklepie :
Super sklep największy wybór i konkurecyje ceny. Przede wszystkim bardzo miła i szybka obsługa jeśli chodzi o kontakt z klientem. bardzo szybka wysyłka do klienta.Szeroki wybór gdzie każdy zajdzie coś dla siebie
Agata Mikulska  | 16/06/19  19:30:19 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep internetowy. Bardzo duży wybór produktów i marek. Dostawa błyskawiczna, możliwość zwrotów bez żadnych problemów. Tylko do polecenia i robienia zakupów. Osobiście nie mam im nic do zarzucenia.
Wiola G  | 16/06/19  17:52:48 | Opinia o sklepie :
Zalando to miejsce dla każdej modnej osoby. W szerokim asortymencie znaleźć można odzież, obuwie, akcesoria zwykłe i sportowe, a wszystko to w wersji dla kobiet, mężczyzn oraz dzieci. Całość dostępna jest w wielu różnych markach.
Małgorzata Michalska  | 13/06/19  09:51:39 | Opinia o sklepie :
Markowe rzeczy znanych firm można kupić w Zalando Lounge, od ubrań, skarpetek po obuwie.Naprawdę każdy może coś dla siebie znależć. Ceny sa wysokie ale stale są promocje zwłaszcza w wyprzedaży posezonowej. POLECAM
Joanna Grzesik  | 08/07/19  14:45:09 | Opinia o sklepie :
Każdy znajdzie tu coś dla siebie: ekskluzywne marki, szeroki wybór asortymentu: ubrania, akcesoria, meble i dodatki. Co tydzień nowe oferty. Niskie ceny. Szybka wysyłka oraz rzetelna obsługa klienta. Polecam!
Beata  | 03/07/19  13:04:16 | Opinia o sklepie :
Na stronie sklepu internetowego Zalando Louge codziennie pojawiają się nowe oferty. Odzież oraz obuwie, dla dorosłych, młodzieży i dzieci, biżuteria, zegarki, artykuły dekoracyjne do domu. Moje ulubione to naczynia stołowe, genialne wzornictwo. Dostawa i zwrot oczywiście za darmo!
Agnieszka S.  | 03/07/19  11:57:42 | Opinia o sklepie :
Unikatowe ubrania i dodatki dla wymagających kobiet. Niepowtarzalne, modne i w rewelacyjnej cenie. Bez trudu znajdziesz tu rzeczy w swoim stylu i takie, ktore skradną ci serce w mgnieniu oka. Zanurz się w tym barwnym świecie i przebierają, wybieraj, kupuj.
Kamil Pawelec  | 03/07/19  10:34:39 | Opinia o sklepie :
Zalando to bardzo solidny, uczciwy sklep internetowy, polecił mi go mój młodszy brat. Niejednokrotnie robiłem zakupy tj. inni członkowie mojej rodziny i nie było żadnych problemów. Towar za każdym razem docierał w stanie idealnym, polecam.
Grazyna  | 29/06/19  14:32:40 | Opinia o sklepie :
Sklep pełen szalonych ciuchów. Możesz zamówić i spokojnie poprzymierzać wszystko co Ci sie spodobało. Zatrzymasz to, w czym sie najlepiej czujesz, resztę bez problemu odeslesz do sklepu. To jest prawdziwa radość kupowania. I żadnego stresu, ze zakup okazał sie niewypałem :)
Justyna Janicka  | 27/06/19  12:17:31 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge jest godne polecenia. Bardzo duże obniżki cenowe na odzież, przede wszystkim markową. Różne metody płatności, dostawy, dodatkowo bez problemów ze zwrotem. Warto codziennie wchodzić na stronę, żeby skorzystać z nowych okazji. Polecam!
Grzegorz Piechota  | 25/06/19  05:04:39 | Opinia o sklepie :
Sklep jak najbardziej godzien polecenia. Oferuje niesamowicie szeroki wybór asortymentu w bardzo wysokiej jakości i przystępnych cenach , więc każdy z pewnością znajdzie coś odpowiedniego dla siebie . Polecam.
Kamil Slot  | 24/06/19  00:04:15 | Opinia o sklepie :
Strona super i prosta w obsłudze. Zamówienie robione w ekspresowym tempie. Szybka i tania wysyłka, przedmioty w nie naruszonym stanie. Naprawdę godne polecenia. Kto dokona zakupu na stronie, na pewno nie pożałuje.
Jan Kowalski  | 15/06/19  17:37:32 | Opinia o sklepie :
W Zalando Lounge można znaleźć odzież damską i męską jak również obuwie. W sklepie tym jest duży wybór produktów popularnych marek w niskich cenach. Zakupy można zrobić online z szybką dostawą do domu. Warto robić tam zakupy bo są zawsze różne wyprzedaże. Polecam.
Tomasz Mikołajczyk  | 19/06/19  14:05:18 | Opinia o sklepie :
Wszysto super poszło kupiłem i za 2 dni dostałem dówostawe jestem zadowolony z zakupu polecam wszystkim zakupów na stronie zalando lounge bende wracał i kupował zawsze polecam wszystkim z całego serca
Marianna Tuszyńska  | 08/06/19  16:17:47 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Oferuje szeroki wybór artykułów światowych marek. Na tle innych sklepów internetowych wyróżnia się wieloma zaletami. Jest liderem w dziedzinie mody online. Największy wybór modowych trendów, a wszystko w bardzo korzystnych cenach.
Michał Lewiński  | 09/06/19  09:43:16 | Opinia o sklepie :
Sklep rewelacja, szybka przesyłka, wszystko pięknie spakowane, ułożone. Super, że można wszystko oddać przez 30 dni. Super też, że jest szersza rozmiarówka niż w zwykłych sklepach, np. są buty Nike większe niż 46.
wlodek lenard  | 10/06/19  13:10:13 | Opinia o sklepie :
polecam robienie tam zakupów jestem z nich bardzo zadowolony ekspresowa dostawa zajmuje raptem tylko kilka dni rzeczy są nowe pachnące nowością ceny nad wyraz okazyjne zadnych problemów z kurierem świetna obsługa
Waldemar Mirski  | 10/06/19  16:53:16 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Paweł Ogrodowski  | 10/06/19  16:55:57 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Majka  | 07/06/19  06:26:06 | Opinia o sklepie :
Super obsługa, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka daje Maks gwiazdek bo warto!!! Przekonało mnie todo zakupów przez internet choćby zaraz, bez względu na pogodę, mogę kupić i otrzymac dana rzecz już następnego dnia super
Walentyna Grochólska  | 04/06/19  12:26:59 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge sklep rewelacja! szybka przesyłka, wszystko pięknie spakowane, ułożone.Cena ok,koszty wysyłki tez,obsługa miła.Bardzo polecam ten sklep internetowy! Sklep jako sklep jest naprawdę bardzo porządny -w porównaniu do konkurencji jest to niebo a ziemia.
Tomasz Kacprzak  | 04/06/19  11:07:38 | Opinia o sklepie :
Super sklep, gdzie kupisz najmodniejsze ubrania światowych marek. Jest liderem w dziedzinie mody online. To moda z najwyższej półki, a wszystko w bardzo korzystnych cenach. Doskonała jakość. Szybka dostawa. Mili i kompetentni pracownicy.
Daria Strelnikova  | 04/06/19  12:35:30 | Opinia o sklepie :
Kupowałam elektryczną szczoteczkę do zębów. W nocy zrobiłem zamówienie, rano otzvonilis', po południu przywieźli. Zadowolony cena i szybkość dostawy. W przypadku następnym razem zamówię coś jeszcze.
Joanna G??bowska-Magier  | 04/06/19  07:53:14 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry. Strona stworzona z myślą o paniach i panach. Świetne ubrania i ogromny wybór w dobrej cenie. Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Oby tak dalej. Gorąco Polecam Paniom i Panom. Ja jestem ZADOWOLONA.
Sebixon  | 03/06/19  11:39:59 | Opinia o sklepie :
Witam chciałbym wypowiedzieć się na temat sklepu jakim jest zalanie lounge sklep ma oczywiście produkty doskonałej jakości ceny w sklepie wynoszą praktycznie co w sklepach ponieważ jest mniej pośredników A firma zalando wydaje więcej na wyprodukowanie
Danuta Michalska  | 04/06/19  08:55:55 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam wszystkim sklep internetowy Zalando z uwagi na bardzo duża ofertę produktów. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu z cen, promocji i z szybkości dostawy. Ostatnio obkupilam się w super ciuchy.
Marta Sz.  | 29/05/19  11:00:25 | Opinia o sklepie :
Zalando to sklep, który oferuje sprzedaż odzieży, butów, bielizny, oraz galanterii online. Sklep cieszy się bardzo dużą popularnością wśród internautów. Oferuje on bardzo dobre produkty w różnej kategorii cenowej zarówno dla kobiet, dzieci jak i mężczyzn.
Oliwia  | 01/06/19  16:41:58 | Opinia o sklepie :
Zamówiłam ostatnio bluzke i doszła bardzo szybko więc to jak najbardziej na plus! Cena również adekwadna do jakości. Ogólnie uwielbiam zamawiać na zalando, bo naprawdę są tam dobrze jakościowo rzeczy tylko trzeba dobrze dobrać rozmiar!
Monika Brodko Grzebyta  | 02/06/19  20:10:44 | Opinia o sklepie :
Poleca serdecznie zakupy na zalando. Zakupy na zalando robię już kilka lat i zawsze jestem zadowolona. Towar zawsze zgodny z opisem. Wysyłka ekspresowa. Obsługa fachowa zawsze mogę liczyć na profesjonalną obsługę.
Jan Kowalski  | 02/06/19  19:29:30 | Opinia o sklepie :
Sklep rewelacja, szybka przesyłka, wszystko pięknie spakowane, ułożone. Super, że można wszystko oddać przez 30 dni. Super też, że jest szersza rozmiarówka niż w zwykłych sklepach, np. są buty Nike większe niż 46.
Julia Czeszejko  | 28/05/19  20:20:14 | Opinia o sklepie :
Jest to coś nowego na polskim rynku internetowym. Należy do właścicieli Zalando, które również odniosło duży sukces. Zalando Lounge to outlet z świetnymi markowymi rzeczami w promocyjnej cenie. Wysyłka jest szybko realizowana co jest dużym plusem!
Adam Bak  | 28/05/19  11:11:26 | Opinia o sklepie :
Polecam. Stan aktualizowany na bieżąco a dostępność rozmiarów jest szeroka . Dobry kontakt z obsługą, szybko odpisują na pytania. Zdjęcia są w miarę realne z rzeczywistym wyglądem towaru. Dostawy są realizowane sprawnie .
Magdalena Mykowska  | 28/05/19  15:18:28 | Opinia o sklepie :
Z czystym sumieniem polecam! Bardzo szybka i sprawna wysylka oraz najlepsza jakosc produktu. Jestem bardzo zadowolona uczciwoscia i tak ogromnym zaangazowaniem tego sprzedawcy! Polecam Wszystkim, bedziecie zadowoleni
 | 28/05/19  19:07:58 | Opinia o sklepie :
Świetny portal aukcyjny posiadający duży asortyment marek dla każdego. Bardzo polecam ten sklep internetowy! Sklep jako sklep jest naprawdę bardzo porządny -w porównaniu do konkurencji jest to niebo a ziemia. zamówiłam bluzę którą przyszła mi z maleńkimi dziurkami zadzwoniłam wyjaśniłam zostałam powiadomiona że pieniądze w natychmiastowym tempie zostaną mi oddane a bluzę mam sobie zachować. To już nie taka pierwsza sytuacja gdzieś Zalando postępuje aż taki Świetny sposób gdy i każą mi odsyłać bl
Barbara Gadomska  | 27/05/19  05:13:10 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklepem internetowym oferując na lepsze ceny super szybko dostawa!! Duży wybór super jakość niesamowita skuteczność zadowolenia klienta Wszystkich produktów dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych
Zuzanna Sobieraj  | 27/05/19  06:33:16 | Opinia o sklepie :
Strona naprawdę warta uwagi. Można znaleźć na niej dużo ubrań wszelkiego rodzaju. Są różne ciekawe okazję :). Łatwa i szybka strona internetowa pozwala nam na przystosowanie do siebie różnych ubrań, wysyłka też szybka i bez problemowa.
Mariola chutkowska  | 23/05/19  08:45:47 | Opinia o sklepie :
Najlepszy sklepem internetowym oferując na lepsze ceny super szybko dostawa!! Duży wybór super jakość niesamowita skuteczność zadowolenia klienta Wszystkich produktów dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych
Małgosia  | 23/05/19  06:46:43 | Opinia o sklepie :
Bardzo często odwiedzam sklep internetowy Zalando. Polecam wszystkim znajomym aby najpierw zobaczyli oferty jakie są, w tym tygodniu. Sama kilka razy kupiłam sobie fajne rzeczy szybko dostarczono. Super.
 | 20/05/19  20:46:03 | Opinia o sklepie :
bardzo szeroki asortyment, fajne zniżki ktore pozwalają robić zakupy nawet o osiemdziesiąt procent taniej. fajnie, ze oferta z aktualnymi zniżkami przychodzi również na maila. szybka dostawa. polecam
Marcin Przybyszewski  | 17/05/19  18:38:43 | Opinia o sklepie :
Fajny sklep. Bardzo pozytywny i profesjonalny. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam. Dużo promocji i naprawdę spory wybór. Nowoczesny i ekskluzywny. Tanio wiec naprawde warto sobie tam zajrzeć. Polecam.
Milena Politowska  | 17/05/19  22:33:25 | Opinia o sklepie :
Polecam Zalando, darmowa wysyłka i zwrot. Duży asortyment, wygoda w zamawianiu kurier dostarczy pod same drzwi - zakupy bez wychodzenia z domu. Warto spróbować ponieważ jest czas na zwrot niepasujacych produktów.
Rafał Tworkowski  | 18/05/19  03:59:00 | Opinia o sklepie :
Zalando Lounge w swojej ofercie ma bardzo dużo rzeczy różnych marek co jest bardzo dużą zaletą.Trzeba wspomniec ze w porównaniu do innych sklepów ich strona internetowa jest bardzo czytelna i wszystko mozna znależc bez problemu.
Konrad Molka  | 18/05/19  13:51:28 | Opinia o sklepie :
Przyjemny sklep. Można znaleźć wiele rzeczy po niższej cenie, ogrom promocji, szybka dostawa oraz profesjonalizm to coś, co z pewnością wyróżnia tę markę. Początkowo podchodziłem do tego sklepu sceptycznie, jednak teraz wiem, że będę robił w nim częściej zakupy.
KRYSTYNA PROCNER  | 18/05/19  18:43:01 | Opinia o sklepie :
Uwielbiam sklepy zalando ponieważ kupuje sukienki buty torebki .Zakupy to przyjemność bo ceny są atrakcyjne obsługa szybka sprawna.Jak również szybka wysyłka przez internet. można też wymienić towar..polecam
PRZEMYSLAW STREMBSKI  | 19/05/19  15:56:46 | Opinia o sklepie :
Profesjonalna obsługa. Ostatnio zamówiłem buty, które szybko się rozpadły i po napisaniu zgłoszenia w ciągu 2 dni dostałem zwrot środków na konto, bez prośby o dodatkowe wyjaśnienia. Tak się powinno obsługiwać reklamacje! Zdecydowanie polecam, zakupy robiłem kilka razy .
Noemi Śmiechowska  | 16/05/19  08:29:43 | Opinia o sklepie :
Jestem bardzo zadowolona! Towar zawsze się zgadza z tym co na zdjęciu, wysyłka zawsze na czas i jest bardzo szybko dostarczana! Jak dla mnie nie ma lepszego sklepu! Wszystko się zawsze zgadza! Jestem zadowolona w 100%
Dagmara Kędzierska  | 16/05/19  08:57:12 | Opinia o sklepie :
Sklep naprawdę godzien polecenia . Oferuje niesamowicie szeroki wybór wszelkiego asortymentu . Zarówno dla dzieci jak i dorosłych . Znajdziemy tutaj dosłownie wszystko . Serdecznie polecam ten sklep :)
Paula Oszmaniec  | 15/05/19  14:12:56 | Opinia o sklepie :
Bardzo polecam zakupy w aplikacji Zalando Lounge. Świetny asortyment i częste akcje promocyjne. Produkty w bardzo konkurencyjnych cenach. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt z obsługą, która chętnie służy pomocą i szybko odpowiada na mejle.
Marcin DANIELSKI  | 14/05/19  09:49:41 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep miła profesjonalna obsługa profesjonalne podejście do klienta fajne promocje dla kazdego znajdzie się coś w przystępnej cenie szczerze mogę polecić wszystkim ten sklep sam nie raz zrobię tam zakupy.
Patryk Łęczkowski  | 13/05/19  13:35:04 | Opinia o sklepie :
Witam drogie czytelniczki. Zamówiłam z tego sklepu obuwie, byłam taka podekscytowana przy otwieraniu paczki a tu niespodzianka - przysłali mi zupełnie inne buty  Jestem bardzo zawiedziona, bo teraz muszę się bawić w odsyłanie, czekać 1-2 tygodnie na pieniądze, bo na przysłanie zamawianego przeze mnie towaru nie mam co liczyć-już nie ma mojego rozmiaru  Nie rozumiem takich pomyłek, ponieważ przed wysłaniem powinno wszystko zostać dokładnie sprawdzone !  Nie chcę nikogo zniechęcać do Zalando, al
Zdzisław Worobiec  | 13/05/19  14:22:57 | Opinia o sklepie :
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, koszty wysyłki nie wysokie, wszystko w jak najlepszym porządku. Można zdecydowanie polecić. Duży asortyment i dostępność. Napewno będę du jeszcze wracał na kolejne zakupy :)
Zuzanna Ryszkowska  | 13/05/19  15:05:44 | Opinia o sklepie :
super sklep można przeglądać w internecie różne oferty cenowe i nie tylko kupować i zwracać jeśli nie odpowiada nam zakup,ceny są odpowiednie i adekwatne do gatunku wysyłka bardzo szybka w nienaruszonym stanie
Karolina Jonas  | 11/05/19  13:39:40 | Opinia o sklepie :
Super sklep. Cena i jakość doskonała. Trochę kiepsko z kosztami wysyłki (cena za wysoka jak za wysyłkę paczki kurierem lub pocztą polską). Nie wiem jak jest z przyznawaniem cash back gdyż dopiero założyłam tu konto.
Ewa Pawlak  | 09/05/19  14:51:37 | Opinia o sklepie :
Wszystko czego potrzebowałam znalazłam w jednym miejscu. Świetny sklep z super cenami. Nic tylko kupować i przy okazji oszczędzać dodatkowe Cashcoins. Polecam szczerze każdemu kto lubi zakupy i oszczędzanie.
Marcin Gaj  | 09/05/19  08:28:02 | Opinia o sklepie :
Super sklep, szybka wysylka, możliwy zwrot towaru, sprawne metody płacenia oraz duzy zasób asortymentów.
Barbara  | 09/05/19  07:16:29 | Opinia o sklepie :
Polecam ten sklep internetowy w którym mozna kupić naprawdę super ubrania. Tyle róznych markowych ubrań przy akcjach promocyjnych minus siedemdziesiąt pięć procent nic dodać. Paczki przychodzą szybko.
Bartek Kosierb  | 07/05/19  12:14:15 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo przyzwoity Szybka obsługa Bardzo dobrze zaapakowane przesyłki Szybka dostawa do domu od zakupu Polecam bardzo gorąco sklep oraz jego Sprzedawców Zawsze towar zamawiany trafiał do mnie w 100% Wiarygodny co do opisu w aukcji
Przemysław Krygier  | 07/05/19  13:01:35 | Opinia o sklepie :
Sklep internetowy oceniam na 5. Ubrania są wysokiej jakości, nie rozciągają się w praniu, asortyment zgodny z obecną modą, młodzieżowy, stylowy, moim zdaniem trafiający w gusta zarówno tych wymagających klientów, jak i laików. Dostawa w terminie, obsługa klientów poprawna
Stanislaw Horodko  | 07/05/19  20:32:23 | Opinia o sklepie :
Uważam, że brak jest dobrych modeli ubrań dla osób o dużych rozmiarach dla różnwgo rodzaju sylwetek np trójkąt. Jeżeli chodzi o sam sklep i jego funkcjonowanie to zasługuje na najwyższą ocenę: Nieskomplikowany system zamówień, szybka darmowa dostaw, bezproblemowe zwroty.
Michał Popłoński  | 06/05/19  09:53:25 | Opinia o sklepie :
Super aplikacja super promocje mega fajne obniżki i promocje każdy napewno znajdzie coś dla siebie ciekawego i dodatkowo w mega niskiej cenie za bardzo dobra jakość i firmowe rzeczy. Polecam w stu procentach.
Halina Fojtuch  | 04/05/19  20:30:22 | Opinia o sklepie :
Zalando to super sklep internetowy. Zawsze gdy wchodzę tam to są nowe promocje. Można sobie zamówić nie tylko odzież. Są rzeczy markowe i nie markowe, duży wybór we wszystkich rozmiarach i przystępnych cenach. Polecam wszystkim ten sklep.
Natalia lis  | 04/05/19  19:21:15 | Opinia o sklepie :
Sklep bardzo przyjemny i ceny atrakcyjne miła obsugla super ciuchy jest duży wybór każdemu mogę polecić ten sklep o każdym przedziale wiekowym nic dodać nic ująć znajdziemy tam również ciuchy dla dzieci
Grzegorz Świąć  | 04/05/19  20:21:17 | Opinia o sklepie :
zalando lounge to punkt sprzedaży dla wszystkich i tych bardzo często robiących zakupy jak i tych robiących zakupy sporadycznie a wybór towarów jest bardzo atrakcyjnych i w super atrakcyjnych cenach. Polecam i tym pierwszym i tym drugim
Walentinaa Dresler  | 04/05/19  20:59:38 | Opinia o sklepie :
Super sklep lubę robić tu zakupy Szybka wysyłka i atrakcyjny asortyment Jeżeli towar nie odpowiada moim oczekiwaniam bez problemu mogę go zwrócić i niezwłocznie dostaje zwrot pieniędzy lub wymieniam go na inny rozmiar.
Janusz Rybicki  | 05/05/19  19:57:53 | Opinia o sklepie :
Wyrażam pełne zadowolenie przedstawiona ofertą, profesjonalizmem i zyczliwoscia personelu. Klient zadowolony to polecenia i kolejni potencjalni nabywcy. I oczywiście jest prawie pewne ze powrócę by dokonać kolejnych zakupów
Ewa Lis  | 02/05/19  16:09:05 | Opinia o sklepie :
Zamówienie dotarło szybko, ubrania wysokiej jakości za dużo niższe ceny niż rynkowe. Łatwo się przegląda ubrania, szczególnie dzięki zastosowaniu filtrów, które zapamiętują rozmiary jakie nas zwykle interesują. Polecam!
Tomasz  | 01/05/19  08:45:02 | Opinia o sklepie :
polecam fajny sklep i zawsze jakieś promocje Szybka wysyłka do klienta i super ceny Nie trzeba ganiać po sklepach stacjonarnych polecam wszystkim którzy by chcieli kupić tanio i orginalne rzeczy
Agnieszka Godlewska  | 30/04/19  12:26:11 | Opinia o sklepie :
Kolejna ciekawa propozycja od sprawdzonej już firmy zalando. Zalando Longue to oferta dla bardziej wymagających klientów. Można tam znaleźć i zamówić na prawdę fajną markową odzież. Znane marki odzieżowe i te mniej znane w Polsce. Jak w sklepie Zalando dogodne firmy płatności i wygodne opcje dostawy. Zawsze w zadeklarowanym terminie i bez problemów. Polecam!
Hanna Kojat  | 30/04/19  00:30:33 | Opinia o sklepie :
Super sklep internetowy. Duży asortyment ubrań i dodatków, zawsze mogę znaleźć coś interesującego dla siebie lub córki. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, szybki przydział Cashbacku. POLECAM ten sklep.
Bodey Michalski  | 29/04/19  19:21:42 | Opinia o sklepie :
Bardzo fajny sklep internetowy z ubraniami. Bardzo duży wybór różnych znanych marek. Sklep oferuje bardzo dużo promocyjnych ubrań. Obsługa sklepu bardzo miła. Polecam wszystkim ten sklep. Towar przychodzi szybko.
Anna Matuszczyk  | 28/04/19  14:56:02 | Opinia o sklepie :
Produkt zgodny z opisem, transakcja przebiegła sprawnie, dostawa szybko, najlepsza jest opcja bezproblemowego i darmowego zwrotu, polecam, dużo promocji, można znaleźć " perełki " w atrakcyjnych cenach
Marek nowak  | 26/04/19  21:19:47 | Opinia o sklepie :
Pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w sklepie. Towar bardzo dobrej jakosci. Paczka, mimo tysiecy kilometrow dotarla w bardzo dobrym stanie. W srodku wszystko dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobrze wydane pieniadze. Polecam kazdemu bo warto tu robic zakupy.
Anna Śpiewak  | 27/04/19  17:01:34 | Opinia o sklepie :
Wiele razy zamawiałam i nigdy sie na zawiodłam na tym sklepie, w dodatku maja niskie ceny a naprawde swietne produkty. Super buty sa tutaj, mamj uz 3 pary adidasów i za kazdym razem byłam zadowolona, polecam serdecznie
Marcelina Hejła  | 26/04/19  08:12:53 | Opinia o sklepie :
Świetne promocje i super produkty! Uwielbiam robić zakupy przez internet, a zalando lounge daje mi maximum możliwości, ponieważ ma świetną aplikację. Poza tym, jeśli już coś kupisz wszystko przebiega szybko i sprawnie. Polecam!
Kamilla Heba  | 24/04/19  06:03:25 | Opinia o sklepie :
Sklep Zalando.pl to najmodniejszy sklep w sieci. Znajdziesz w nim wszystko czego potrzebujesz w najmodniejszych fasonach. Możesz wybierać, przebierać bez liku, a wszystko wygodnie dostaniesz do domu. Polecam.
Sylwia Sowinska  | 23/04/19  07:43:04 | Opinia o sklepie :
Świetny sklep, świetny kontakt z obsługą. Odzież najlepszych marek na świecie. Na zwrot lub wymianę mamy 30 dni od zakupu. Szybka i profesjonalna pomoc, wysyłka również ekspresowa. W 100% polecam ten sklep :)
Marcin Borkowski  | 18/04/19  15:42:01 | Opinia o sklepie :
BARDZO DOBRA FIRMA.KIEDYS ZAMAWIAŁEM Z TAMTĄd towar i byłem bardzo zadowolony nie musiałem długo czekac.mam brak zastrzezeń tafirma wywiązuje sie zewszystkiego polecam jak najbardziej są staranni i bardzo rzetelni
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

ODBIERZ 1,93% CashCoins Merlin.pl
visit register click click