ODBIERZ DO 2,00 CashCoins Lidl  Newsletter

Znak Opinie


Na tej stronie znajdziesz informacje o zakupach oraz opinie na temat sklepu Znak

Książki i prasa z rabatem w Znak

Sprawdź ofertę książek, podręczników i prasy w Znak.com.pl! Nowości, bestsellery, zapowiedzi i wiele promocji.

Znak Opinie

Robert Wyszomirski  | 01/04/20  10:15:49 | Opinia o sklepie :
Fajna sprawa , polecam , dobra jakość , odpowiednie ceny , szybkość wysyłko,bardzo szybko , obsługa świetna oceniam na najwyższą ocenę , odpowiednia jakość towarów , Polecam wszystkim znajomym i innym osobom
Ksawery Sarnecki  | 16/09/19  07:35:39 | Opinia o sklepie :
Jeśli chodzi o samo wydawnictwo, to w ostatnich latach nie zauważyłem nic ciekawego, jedynie literatura dziecięca jest godna uwagi, ale dużym plusem było stworzenie kilku księgarń internetowych, które sprzedają dobrze.
Emilia Sarnecka  | 10/06/19  06:13:21 | Opinia o sklepie :
Ostatnimi czasy Znak się bardzo poprawił, odkąd można odbierać osobiście książki tego wydawnictwa w Krakowie, dotąd było to nie do pomyślenia i w ogóle nie było innej możliwości jak tylko przez kuriera!
Zosia Cygoń  | 25/05/19  17:26:49 | Opinia o sklepie :
Super okazja do zakupów w sklepie Znak szczególnie że zbliża się Dzień Dziecka. Można zakupić super książki i to jeszcze o sześćdziesiąt procent taniej. Jeśli chcesz można zamówić i przyjdą szybko. Polecam.
Aleksandra Buzak-Senator  | 08/05/19  10:42:55 | Opinia o sklepie :
Księgarnia posiadająca szeroki asortyment książek dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Strona przejrzysta, ceny przystępne, częste promocje, zamówienia szybko realizowane, tania przesyłka do kiosku RUCHu lub paczkomatu, darmowy odbiór stacjonarnie. Szczerze polecam!
Mariusz Gruchała  | 23/04/19  21:19:49 | Opinia o sklepie :
Dzień dobry zakupy w sklepie internetowym znak robisz szybko wygodnie bez wychodzenia z domu miła i profesjonalna obsługa klienta naprawdę polecam znajdzie tam wszystko . Wysyłka szybko i nie droga
Helena Filipiak  | 16/04/19  20:40:51 | Opinia o sklepie :
W takich sklepach powinno się kupować, gdyż zawsze mają duży wybór książek w różnych wersjach. Ja zamawiałam i zawsze paczkę z książkami dostawałam na czas. Cenowo wychodzi różnie, raczej drogawo. Polecam jednak.
Andrzej Mucha  | 26/03/19  11:01:21 | Opinia o sklepie :
Trzeba przyznać, że sklep Znak charakteryzuje się naprawdę dobrymi cenami, wieloma promocjami, do tego jeszcze jest szeroki asortyment książek do wyboru dla klienta. Wysyłka zamówionych towarów jest szybka. Uważam, że jest to sklep godny polecenia :)
Jolanta Filipiak  | 26/02/19  19:24:33 | Opinia o sklepie :
Sklep Znak ma w sprzedaży wiele książek, e-booków, nowości, czy też zapowiedzi nowości. Marka Znak zawsze była przeze mnie znana, od lat młodości. Fajnie, że nadal istnieje ogólnie na rynku, w tym internetowym.
Marzena Jędrzejewska  | 07/02/19  18:36:36 | Opinia o sklepie :
Szeroka oferta pozycji książkowych w sklepie internetowym Znak. Sklep bogato wyposażony w różnorodne tytuły, te na czasie, i te z dalszej przeszłości. Daje pozytywną opinię ze względy na niskie ceny. Polecam.
Robert Żelasko  | 22/03/18  12:47:19 | Opinia o sklepie :
Sklep wydawnictwa Znak to bardzo dobre miejsce na zakup książki.Ja tam zawsze kupuję książki historyczne i zawsze znajdę tam szukaną pozycję,miła i fachowa obsługa,szybka dostawa także polecam jak najbardziej.
Ksawery Sarnecki  | 19/02/18  07:46:01 | Opinia o sklepie :
Znak to bardzo specyficzne wydawnictwo, w zasadzie rozpoznawane jako katolickie i pochodzące z Krakowa, ale wpisujące się w nurt myślenia tzw. Kościoła otwartego i tym samym walczące ze wszystkim, co przeciętnemu katolikowi jest bliskie.
Renata Sarnecka  | 14/08/17  09:30:02 | Opinia o sklepie :
Niegdyś Znak był dla mnie ofertą nr 1 - oknem do światowej filozofii i teologii, w pewnym momencie przeczytałam jak Stefan Kisielewski napisał, że wydaja najnudniejsze książki na świecie i potem doszło uwikłanie polityczne.
Grażyna Warzecha  | 07/07/17  12:50:00 | Opinia o sklepie :
Sklep odpowiedni dla mnie, gry planszowe, książki...-POLECAM! Cóż można robić na wakacjach podczas deszczu? Plaża odpada a i wędrówki po górach nie są przyjemne. Można zasiąść z rodziną do wspólnego spędzenia czasu przy grach lub zaszyć się w kąciku z ulubioną książką.
Jacek Stańkowski  | 03/07/17  11:25:20 | Opinia o sklepie :
oferta bardzo ciekawa i jednocześnie wszechstronna.Nowości pojawiają sie tu szybko i są dostępne w przedsprzedaży.Dostawa bezproblemowa a ceny często konkurencyjne .Interesujący układ stron księgarni
Piotr Baczmaga  | 22/12/16  19:47:06 | Opinia o sklepie :
Znak.com.pl to strona, gdzie możesz śledzić nowości, promocje i zapowiedzi. znajdziesz tam od książek po gry i muzykę. Dla mnie zgarnia plusa za te opcje bezpłatnej dostawy. W to miejsce można kupić jedną ksiażkę więcej ;)
 

Wyraź swoją opinię na temat tego sklepu internetowego i otrzymaj od nas dodatkowe CashCoins!

Close
do 1,44% CashCoins
Oleje silnikowe na Allegro
Kod:
ODBIERZ DO 3,50% CashCoins Elnino Parfum
visit register click click